shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Evo, bližimo se istini. Još samo da priznaš da si ti ustvari i Adrijana i da voliš da gledaš španske serije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Alehandra:dosla sam na forum da vidim sta mislite i imam jednu stvar da kazem a to je istina i nadam se da me posle necete ve\redjati
Ja se nezovem alehandra tako se zove moja starija sestra ja se zovem Anja ona ima 20god i uclanilase na ovaj forum ali ga vise nikad nije posecivala pa kada je otisla na filoloski fax komp je spao na moje vlasnistvo i ja sam uletela ovde sa tom pricom.
ta osoba sa slike je moja sestra ima 20god i ide na filoloski fax a ja imam 11 i idem u osnovnu
Moja sestra e sad u novom sadu a ja sam u rumi pa zato sam to iskoristila jedno najlepse hvala na razumevanju
valjda razumete sad zbog gramatike
i ja sam je videla.majcheki:Ali ja sam onu fotku na kojoj je ona cica u roze - već videla, ne mogu da se setim gde
Ajd kad prestanete sa zajebancijom recite mi odakle je fotka

Alehandra:neskrivam nikoga pa otkud onda neznam gramatiku jer sam peti razred a ti shaddow nadjes uvek nekog da vredjas pravis se pametan ti si konj licimer budala degen kreten ioralnicki se postavljas prema nama
a ti bobe si isti ko svi BU DA LA
moja sestra je nesto najlepse sto postoji a vi...vi ste....
Znaš da je stres mnogo štetan po zdravlje. Nema razloga da se ljutiš. 
Što? Kao ne možeš sama da se izbaciš? Ebote postala si ZAVISNA. :shock:Alehandra:e koce da mi ucini uslugu?
ko zna ko je administrator ovog foruma pa da me lepo izbaci?
ko ce?
Sto nisi kod tate ili mame?AdrianaA.:Reci cu ti najiskrenije iz licnog iskustva,jer te razumem u potpunosti.
PRE SVEGA,moras da se odlucis za profesionalca,pravog strucnjaka,ja ti preporucujem ordinaciju DR Colic.
Uvek postoji mogucnost da se jave razlicite vrste komplikacija,to nije bio slucaj sa mnom,ali jeste a jednom mojom prijateljicom koja je posle 2 nedelje morala da ih vadi i stavlja nove zato sto njen organizam nije mogao da ih prihvati.Ono cega moras da budes svesna je da je to strano telo u tebi,nije pri dodiru najprijatnije ,i ti moras da prihvatis to kao deo sebe.Psihicki moras biti svesna sta zelis i sigurna u to.Preporucila bih ti da ti implantante stavljaju ispod zlezde jer su tada komplikacije manje.Nakon operacije,bol je nevidjeno jak i da ne bi doslo do problema moras ici na redovne kontrole ,moras se pridrzavati apsolutno svega sto ti je rekao doktor.Ako sve radis kako treba i kod koga treba,sve ce biti ok.
AKO TE ZANIMA JOS NESTO PITAJ SLOBODNO.
Banshee:i ja sam je videla.
bilo googleanja garant
e da nije ova alehandra ,adriana ili ko god isti onaj koji se pravio da je prelita :?

ne znam ali je isti trip.i prelita nas je kao lozila,napusavala nas i na kraju priznala da ima 11 godinamajcheki:Oooo daaaaaa - slova se definitivno menjaju dok ih ona kuca... koji je forumaš ono beše bio perlita ili kako god?
Krvolok a?![]()
Ne verujem da sam sebi lupa komplimente aaa ne, ne, ne on![]()

Alehandra:zato sto me sada garant svi mrzite
Što bi te mrzeli? Probaj malo da se opustiš i da lepo razgovaraš sa ljudima. Videćeš da nije teško. 
Banshee:ne znam ali je isti trip.i prelita nas je kao lozila,napusavala nas i na kraju priznala da ima 11 godina
na kraju je popila/o ban
a msterija forumasa koji stoji iza perlitinog lika i dela meni nije otkrivena :sad: