Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, bližimo se istini. Još samo da priznaš da si ti ustvari i Adrijana i da voliš da gledaš španske serije.

a207.gif

neskrivam nikoga pa otkud onda neznam gramatiku jer sam peti razred a ti shaddow nadjes uvek nekog da vredjas pravis se pametan ti si konj licimer budala degen kreten ioralnicki se postavljas prema nama
a ti bobe si isti ko svi BU DA LA
moja sestra je nesto najlepse sto postoji a vi...vi ste....

Alehandra:
dosla sam na forum da vidim sta mislite i imam jednu stvar da kazem a to je istina i nadam se da me posle necete ve\redjati
Ja se nezovem alehandra tako se zove moja starija sestra ja se zovem Anja ona ima 20god i uclanilase na ovaj forum ali ga vise nikad nije posecivala pa kada je otisla na filoloski fax komp je spao na moje vlasnistvo i ja sam uletela ovde sa tom pricom.
ta osoba sa slike je moja sestra ima 20god i ide na filoloski fax a ja imam 11 i idem u osnovnu
Moja sestra e sad u novom sadu a ja sam u rumi pa zato sam to iskoristila jedno najlepse hvala na razumevanju
valjda razumete sad zbog gramatike

pile malo, eto vidis kako nije lepo kada se laze!

a sad, ajde idi lepo pa uci gramatiku.

i budi pametna i lepa kao tvoja seka.

Alehandra:
neskrivam nikoga pa otkud onda neznam gramatiku jer sam peti razred a ti shaddow nadjes uvek nekog da vredjas pravis se pametan ti si konj licimer budala degen kreten ioralnicki se postavljas prema nama
a ti bobe si isti ko svi BU DA LA
moja sestra je nesto najlepse sto postoji a vi...vi ste....

Polako pile, nemoj da se nerviraš. :) Znaš da je stres mnogo štetan po zdravlje. Nema razloga da se ljutiš. :)

AdrianaA.:
Reci cu ti najiskrenije iz licnog iskustva,jer te razumem u potpunosti.
PRE SVEGA,moras da se odlucis za profesionalca,pravog strucnjaka,ja ti preporucujem ordinaciju DR Colic.
Uvek postoji mogucnost da se jave razlicite vrste komplikacija,to nije bio slucaj sa mnom,ali jeste a jednom mojom prijateljicom koja je posle 2 nedelje morala da ih vadi i stavlja nove zato sto njen organizam nije mogao da ih prihvati.Ono cega moras da budes svesna je da je to strano telo u tebi,nije pri dodiru najprijatnije ,i ti moras da prihvatis to kao deo sebe.Psihicki moras biti svesna sta zelis i sigurna u to.Preporucila bih ti da ti implantante stavljaju ispod zlezde jer su tada komplikacije manje.Nakon operacije,bol je nevidjeno jak i da ne bi doslo do problema moras ici na redovne kontrole ,moras se pridrzavati apsolutno svega sto ti je rekao doktor.Ako sve radis kako treba i kod koga treba,sve ce biti ok.
AKO TE ZANIMA JOS NESTO PITAJ SLOBODNO.
Sto nisi kod tate ili mame?

majcheki:
Oooo daaaaaa - slova se definitivno menjaju dok ih ona kuca... koji je forumaš ono beše bio perlita ili kako god? :D
Krvolok a? :lol:
Ne verujem da sam sebi lupa komplimente aaa ne, ne, ne on :lol:
ne znam ali je isti trip.i prelita nas je kao lozila,napusavala nas i na kraju priznala da ima 11 godina :lol:
na kraju je popila/o ban :lol:

a msterija forumasa koji stoji iza perlitinog lika i dela meni nije otkrivena :sad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back