Da li sam ja sponzorusa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
livija:

shto ne reche gde si studirala?
vidish nije mi bash sasvim jasno... kako to da neko ko je obishao svet i pritom je shkolovan u visokim shkolama nyca mozhe da zhivi u srbiji???
znam da ja ne bih mogla....
e a bash
sam mislila da se nadjemo nekad....
mislim.. u slichnoj smo situaciji... samo ja ne zhivim kod kozmetichara... (nema potrebe, nemam hormonskih poremecjaja....)
Negde oko Qala Lumpura ?!? :shock: Mis' : da ne bude ni Amerika ni Brazil, a baš ni Srbija !!! :lol:

AdrianaA.:
Drage dame i gospodo,na moju veliku i iskrenu zalost sada vas moram napustiti,zato sto moram da se vratim svojim svakodnevnim dvevnim navikama koje doprinuse poboljsanju izgleda mog tela ,i duha.
cmok svima gaborima
i naravno dosla sam do zakljucka zahvaljujuci vama,NISAM SPONZORUSA.

GABORIMA?

Pa sad mi je jasno sto si po ceo dan kod kozmeticara.
Probaj i transplataciju mozga.

Posto vidim da mnogima smetam povucicu se sa foruma a da vam za kraj dojasnim
Imam 18 godina.
Prva sam godina FILOLOSKOG fax.
U filolosku gim sam isla 3god i zbog prevelikog truda dobila POCASTVOVANjE i prebacena na prvu godinu fax.
Svako se odmara ali ja se odmaram od zapeta,uzvicnika i profesora uvek sam korektna ali na svakom forumu pravim izuzetak!
Ovako ja izgledam
Nije me briga sta drugi misle!
Ja odrugima mislim sve najlepse,svi ste posebni svako nasvoj nacin!
I sada cao!
KISSSSSSS

Alehandra:
e i meni je to problem manekenka sam idem na filoloski fax,momci de ija a devojke size kada vide to(ljubomaora,ali na sta?)pa mi se cini da svi hoce da putuju ko ja po svetu itd...
ili mi govore kako sebe predstavljam u najboljem svetu nekapiram dali su normalni?

ovo pishe neko ko je zavrshio fililoshq gim i pre vremena upisao fax fililoshki?!?!?!?! :?

mislim da treba da odesh opet u tu filoloshq gimnaziju u dinarskim planinama iznad vuchja" i da malo "pretresesh to tvoje znanje i poznavanje srpskog jezika i sintakse u rechenitzi.....

ko bre sve ide na fax.... ljudi koji nemaju veze sa vezom..... a ja ne mogu da idem na fax jer nemam love da (pod)platim...... strashno........ o majko indijo shto radjash slonove.....

Naravno da nije sve u parama,ima nesto i u nekretninama.
A o tome sta se sve moze postici sa koliko godina necu da razgovaram sa vama,jer niste kompetentni da pricate o tome.Niste mrdnuli dalje od kompjutera sa svojih 20,30 ili 40 godina,sto je tuzno.
Mada,mozda sam i ja sa neke strane imala srece da mi roditelji budu inteligentni i uspesni ljudi pa da shvatim da ja treba jos vise da napredujem.Ne bih sebi dozvolila da pored takvih roditelja ostanem neobrazovana.To mi je samo podstrek da idem sve vise i vise i vise.Sto bi rekla neka zena iz Velikog brata kada su je pitali"Sta ce vama tih 100.000 evra kad znamo koliko zaradjujete i sta sve imate"a ona mu je lepo odgovorila"Znate sta,gospodine,mi koji radimo i koji smo postigli nesto u zivotu,zelimo jos vise i jos i jos,a oni koji nikad nisu nista radili i koji su sedeli ceo zivot i gledali u tv(u vasem slucaju i kompjuter)njima pare i na trebaju,nek se zadovolje tom bedom koju imaju.
Inace,da ne bude nesporazuma,negativno gledam na celu tu pricu oko Velikog brata,i mislim za to da su se tu prijavili iskljucivo idioti jer osobe koje nemaju 3 meseca nista da rade u zivotu,nego mogu da lade dupe u nekoj kuci,a pritom da imaju sve besplatno,su besposlicari koji nikad nista nece postici.
Ali,izdvojila sam komentar te zene jer je to jedino pametno sto sam cula u V b.a i ima veze sa vasim bednim i jadnim komentarima.

AdrianaA.:
Naravno da nije sve u parama,ima nesto i u nekretninama.
A o tome sta se sve moze postici sa koliko godina necu da razgovaram sa vama,jer niste kompetentni da pricate o tome.Niste mrdnuli dalje od kompjutera sa svojih 20,30 ili 40 godina,sto je tuzno.
Mada,mozda sam i ja sa neke strane imala srece da mi roditelji budu inteligentni i uspesni ljudi pa da shvatim da ja treba jos vise da napredujem.Ne bih sebi dozvolila da pored takvih roditelja ostanem neobrazovana.To mi je samo podstrek da idem sve vise i vise i vise.Sto bi rekla neka zena iz Velikog brata kada su je pitali"Sta ce vama tih 100.000 evra kad znamo koliko zaradjujete i sta sve imate"a ona mu je lepo odgovorila"Znate sta,gospodine,mi koji radimo i koji smo postigli nesto u zivotu,zelimo jos vise i jos i jos,a oni koji nikad nisu nista radili i koji su sedeli ceo zivot i gledali u tv(u vasem slucaju i kompjuter)njima pare i na trebaju,nek se zadovolje tom bedom koju imaju.
Inace,da ne bude nesporazuma,negativno gledam na celu tu pricu oko Velikog brata,i mislim za to da su se tu prijavili iskljucivo idioti jer osobe koje nemaju 3 meseca nista da rade u zivotu,nego mogu da lade dupe u nekoj kuci,a pritom da imaju sve besplatno,su besposlicari koji nikad nista nece postici.
Ali,izdvojila sam komentar te zene jer je to jedino pametno sto sam cula u V b.a i ima veze sa vasim bednim i jadnim komentarima.

nekretine nemam... jer nemam para da ih qpim..... a da sam neshto postigao ... postigao sam.... neshto shto ti netjesh ni za sto godina..... meni je pitanje samo vremena kad tju da dobijem ono shto sam zasluzio....

ne znam da li ti je neko rekao da je skromnost vrlina.....

i da .... ne provodim ovde vreme jer nemam shta da radim..... radim.... i te kako..... ako je sedenje i blejanje za tebe administracija wireless mreze od par hiljada hiljada korisnika onda neka bude....

AdrianaA.:
Da li sam ja sponzorusa,bas me zanima?Pre svega,zdrava sam ,pametna,lepa i zgodna.Imam odlican posao,roditelji mi zaradjuju odlicno,imam svoj stan,kola i mogu sebi da priustim sve sto pozelim.Logicno je valjda da pored sebe zelim da imam nekoga ko ima novca kao ja ili vise,a ne nekoga koga cu ja izdrzavati i ko ce mi celog zivota biti na grbaci.A i sigurno se ne bi osecao prijatno pored mene.E sad takvog sam nasla,ali okolina me karakterise kao sponzorusu.Zasto to?Volim ga i on je nesto naj naj najlepse u mom zivotu....njegov novac mi je nije bitan,vazno je samo da ne odudaramo jedno od drugog,jer nikako ne bismo opstali kad bi postojale neke vece razlike.
Sa druge strane,imam samo jednu pravu drugaricu,mada,moze se reci da su mi ipak najbolje drugarice sestre,jer znam da ce mi one u svakom trnutku reci iskreno sta misle.Ali,sad su problem sve one _nazovi_drugarice sa kojima se povremeno vidjam.
Njima smeta to sto ja svaki dan idem kod kozmeticara,frizera,na ove masaze,one tretmane,na manikir,pedikir,nadogradnje itd.Zatim o putovanjima da ne pricam.meni samo dodje,e idem prekosutra u Italiju,u Francusku,itd.TO NISU MOJI HIROVI,NEGO ONO STO SEBI MOGU DA PRIUSTIM.A ZASTO SEBI NE BIH PRUZILA SVE STO MOGU,SADA KADA IMAM MOGUCNOSTI.KO ZNA STA SE SVE MOZE DESITI U BUDUCNOSTI,MOZDA I JA OSTANEM BEZ PARA
I ONO STO BIH JOS HTELA DA NAGLASIM JE DA NEMAM SUPLJU GLAVU,NEGO DA SAM OBRAZOVANA I PAMETNA.

A I DALJE ME ZANIMA,ZASTO ME GLEDAJU KAO SPONZORUSU/VOLIM I JA DA SE SREDIM I IZGLEDAM SVETSKI,STA VISE TRUDIM SE DA TAKO SVAKODNEVNO IZGLEDAM,JER KAD SAM ZADOVOLJNA SOBOM OSECAM SE MNOGO BOLJE.

Jedino sto mi u zivotu nedostaje su pravi prijatelji,jer oko mene je sve samo ljubomora i zavist.

A kojim se to poslom u Srbiji moze kupiti (normalan) auto i stan?

Malo ti kenjas ;)

Ma pusti je ona zna sve o zivotu i o svima nam i kako ceo zivot provodimo na kompu cekajuci da se
pojavi neka guska kao ona da vredja ljude,a mi da citamo. ujer nemamo sta da radimo.
A o onoj nepismenoj sa filoloskog sto pise NEKAPIRAM spojeno nemam komentar.

Ja ne radim sada.Dosla sam u bg pre mesec dana i ovde ostajem do NOVE GODINE a onda putujem za Brazil i tamo cu raditi kod mojih u ordinaciji,tj.gledacu prvih godinu ,2,a onda se i ja bacam na posao.Pa ako bog da,za 3 godine se udajem i otvaram najvecu i najbolju ordinaciju u Beogradu(da se ja pitam ostala bih tamo,ali ne mogu jer mi je decko ovde),tako da "lepotice i lepotani"ako nastavite da budete ovako fini,mozda vam ne naplatim neki od estetskih zahvata koji biste trebali da izvrsite.Il dobijete popust (vise operacija, 50 posto popust) .Verujem da ce vecina dobiti popust...

AdrianaA.:
Ja ne radim sada.Dosla sam u bg pre mesec dana i ovde ostajem do NOVE GODINE a onda putujem za Brazil i tamo cu raditi kod mojih u ordinaciji,tj.gledacu prvih godinu ,2,a onda se i ja bacam na posao.Pa ako bog da,za 3 godine se udajem i otvaram najvecu i najbolju ordinaciju u Beogradu(da se ja pitam ostala bih tamo,ali ne mogu jer mi je decko ovde),tako da "lepotice i lepotani"ako nastavite da budete ovako fini,mozda vam ne naplatim neki od estetskih zahvata koji biste trebali da izvrsite.Il dobijete popust (vise operacija, 50 posto popust) .Verujem da ce vecina dobiti popust...

Andrijana, a da se nadjemo na neko picjence ili tako nesto :lol:

Cisto da dokazes da nisis sponzorusa? :)

AdrianaA.:
Jadan onaj koji dospe u tvoje ruke...PA ti o hirurgiji pricas kao da je to frizerski zanat...MAlo gledas i super...posle par godina si estetski hirurg... Ah, dzaba ti i popust.

adriana.
nju jork,brazil,pariz,milano.
hirurgija,medicina.
adriana.
adriana lima.
adriana retard.
osoba koja bi eventualno posedovala sve to sto si ti nabrojala,sto diplome,nekretnine,putovanja ovo ono ne bi bila tako nekulturna i neobrazovana,prepotentna i nadrkana kokoska sa pricom koja ne drzi vodu...znam ljude koji su mnogo radili i daleko dogurali sa svojim poslom,koji su uspesnii poslovni ljudi,sa puno para,ali ni jedna jedina osoba nema potrebu da to pokaze na nacin na koji ti nastojis.

lazes mala lazes...usla u pobertet,gleda brazilske serije,pa se primila devojcica...

pa jbt devojko prochitaj svoje postove i probaj da ih malo analizirash, na prvi napad odgovarash sa vi ste kompjuterski patjenici koji nisu videli belog sveta, mislim i shta onda ochekujesh. Mislim lepo je to kad imash mogucnosti koje ovde skoro niko nema, al nabijati to ljudima na nos je dosadno pre svega i neukusno, u najmanju ruku, i nije stvar tvojih zasluga da se time dichish.

alexandrra:
Jadan onaj koji dospe u tvoje ruke...PA ti o hirurgiji pricas kao da je to frizerski zanat...MAlo gledas i super...posle par godina si estetski hirurg... Ah, dzaba ti i popust.
ma ona je vanserijski talentat.
ono za sta se hirurzi obrazuju celog zivota ona ce za dve tri godine...
doktro frankenstajn.
njen IQ prevazilazi merne skale.bas kao i njena vestina vajanja sisa i noseva.

AdrianaA.:
Nekome je zivot majka,a nekome maceha.
Slatko sam se nasmejala.
Meni nasli da pricaju nesto idioti koji provode 24h pored kompjutera,koji sveta videli nisu.Bar vam zelim puno srece da se udate/ozenite tj.da naidjete ovde na forumima na nekog potencijalnog supruznika vaseg kalibra,da vam ne bude kompjuter zivotni saputnik. :p :) :grin: :-D :smile:

Joj,pile malo!
Evo,Andro za tebe besplatna dijagnoza!
Mislim,koleginice smo,valjda jesmo,ako govoris istinu.
Prvo,iz tvojih tekstova izbija uzasna kolicina nezrelosti,osoba sa zivotom kakav si opisala da imas ni ne moze sazreti,prakticno nikad,a sve to kao posledica zivota pod ''staklenim zvonom''.
Dalje,iz teksta koji sam izdvojila vidi se da zivotnog iskustva nemas bukvalno ni malo.
Iskusvo je nesto sto pomaze coveku da sazri,da se dodirne i sa dosta toga ruznog,jer znas,patnja je ta koja umudruje,i onada covek shvati prave vrednosti....shvati da je novac faktor koji olaksava zivot,ali ne donosi srecu!Dalje,iskustvo pomaze da zaokruzimo sisteme,ali bukvalno sve....nacin na koji biras partnera je cak ukazatelj i na to da nemas ni emotivnu zrelost.

Malicioznost koju ispoljavas govori u prilog tome da nisi cak ni pametna toliko koliko mislis,vec naprotiv....kao dokaz ti dajem uzrocno posledicnu spregu....covek koji je jako pametan razume sve(pa cak i 24-casovno sedenje ispred neta,ume da iznade razloge za tako nesto i da mu pri tome za datu personu to ne bude cudno i da se ne cudi onome sto on licno ne preferira da radi)---->zato sto razume,ne plasi se----------->zato sto se ne plasi nije zloban,maliciozan i sl.
Tebi ocito fali samopouzdanja!Tvoje price o tebi u ''prvom licu'' su sustinski posuvracena nesigurnost u samu sebe.............
........duso,moj ti je savet da kazes mami i tati da te ne gnjave toliko i da ne prenose svoje ambicije na tebe,ucinili bi ti najvecu uslugu.
Dg.poremecen sistem vrednosti!!!
(svakako,za iskrivljenu perspektivu sagledavanja zivota,krivi su tvoji roditelji,nikako ti,verovatno su te sve te 23 godine kljukali samo parama i ni sa cim vise)

Pokusaj da se druzis malo sa onima koji imaju mnogo manje od tebe,naucices mnogo toga,budi sigurna,pogotovo o novcu i njegovoj varljivosti.

P.S.u slucaju da je doticna sve izmislila,onda je Dg.zestoki kompleks nize vrednosti! :lol:

P.S2.mozda nas neko zeza,smisljeno?....neko nas posmatra! :shock:

dosla sam na forum da vidim sta mislite i imam jednu stvar da kazem a to je istina i nadam se da me posle necete ve\redjati
Ja se nezovem alehandra tako se zove moja starija sestra ja se zovem Anja ona ima 20god i uclanilase na ovaj forum ali ga vise nikad nije posecivala pa kada je otisla na filoloski fax komp je spao na moje vlasnistvo i ja sam uletela ovde sa tom pricom.
ta osoba sa slike je moja sestra ima 20god i ide na filoloski fax a ja imam 11 i idem u osnovnu
Moja sestra e sad u novom sadu a ja sam u rumi pa zato sam to iskoristila jedno najlepse hvala na razumevanju
valjda razumete sad zbog gramatike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back