AdrianaA.:
Nekome je zivot majka,a nekome maceha.
Slatko sam se nasmejala.
Meni nasli da pricaju nesto idioti koji provode 24h pored kompjutera,koji sveta videli nisu.Bar vam zelim puno srece da se udate/ozenite tj.da naidjete ovde na forumima na nekog potencijalnog supruznika vaseg kalibra,da vam ne bude kompjuter zivotni saputnik.

:grin: :-D :smile:
Joj,pile malo!
Evo,Andro za tebe besplatna dijagnoza!
Mislim,koleginice smo,valjda jesmo,ako govoris istinu.
Prvo,iz tvojih tekstova izbija uzasna kolicina nezrelosti,osoba sa zivotom kakav si opisala da imas ni ne moze sazreti,prakticno nikad,a sve to kao posledica zivota pod ''staklenim zvonom''.
Dalje,iz teksta koji sam izdvojila vidi se da zivotnog iskustva nemas bukvalno ni malo.
Iskusvo je nesto sto pomaze coveku da sazri,da se dodirne i sa dosta toga ruznog,jer znas,patnja je ta koja umudruje,i onada covek shvati prave vrednosti....shvati da je novac faktor koji olaksava zivot,ali ne donosi srecu!Dalje,iskustvo pomaze da zaokruzimo sisteme,ali bukvalno sve....nacin na koji biras partnera je cak ukazatelj i na to da nemas ni emotivnu zrelost.
Malicioznost koju ispoljavas govori u prilog tome da nisi cak ni pametna toliko koliko mislis,vec naprotiv....kao dokaz ti dajem uzrocno posledicnu spregu....covek koji je jako pametan razume sve(pa cak i 24-casovno sedenje ispred neta,ume da iznade razloge za tako nesto i da mu pri tome za datu personu to ne bude cudno i da se ne cudi onome sto on licno ne preferira da radi)---->zato sto razume,ne plasi se----------->zato sto se ne plasi nije zloban,maliciozan i sl.
Tebi ocito fali samopouzdanja!Tvoje price o tebi u ''prvom licu'' su sustinski posuvracena nesigurnost u samu sebe.............
........duso,moj ti je savet da kazes mami i tati da te ne gnjave toliko i da ne prenose svoje ambicije na tebe,ucinili bi ti najvecu uslugu.
Dg.poremecen sistem vrednosti!!!
(svakako,za iskrivljenu perspektivu sagledavanja zivota,krivi su tvoji roditelji,nikako ti,verovatno su te sve te 23 godine kljukali samo parama i ni sa cim vise)
Pokusaj da se druzis malo sa onima koji imaju mnogo manje od tebe,naucices mnogo toga,budi sigurna,pogotovo o novcu i njegovoj varljivosti.
P.S.u slucaju da je doticna sve izmislila,onda je Dg.zestoki kompleks nize vrednosti!
P.S2.mozda nas neko zeza,smisljeno?....neko nas posmatra! :shock: