U tom slučaju: Srećan ti put. Spremila sam ti i sendvič. Neću da te čekam. Poyyy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aham....mož da sanjašMislila si spustite?u raku
Neće on niđe, ako ga volim!
Pošteno, ako nije s pečurkama...u svakom slučaju poješće ga već neko....U tom slučaju: Srećan ti put. Spremila sam ti i sendvič. Neću da te čekam. Poyyy
Mislim da ne bih mogao... ne bih to podneo dobroTema podstaknuta drugom temom https://forum.krstarica.com/threads/vecna-ljubav-sta-mislite.1001848/
Da li možete neku osobu da volite i da je pustite od sebe zarad njegove/njene sreće? Volite nekoga jako, mnogo, kako god... ali ćete tu osobu puštate od sebe i nećete pokušavati da je zadržite jer ćete joj time "skresati krila"?
Imati osobu u svom životu tj. u ovom slučaju, prošlosti, koju ste pustili da ode, a možda čak i podstaknuli da ode jer bi ostajući sa vama propustila nešto drugo za čime čezne.
Nešto kao kada roditelj pusti dete u beli svet zarad njegove sreće ali ovde je u pitanju partner koji će da ode ali se neće vraćati za praznike i najverovatnije tu osobu više nikada nećete videti.
Kratak odgovor - da.Da li možete neku osobu da volite i da je pustite od sebe zarad njegove/njene sreće?
Imao sam situaciju kada sam imao 25 godina, poznavali smo se od srednje, bili prilično srećni zajedno, onda je došlo do neke teže iznenadne promene u njenom životu i ona je htela da ode van Srbije. Poslednji mesec proveden zajedno nam je bio heavy emotivno ali ne u negativnom smislu - nisam je zaustavljao jer sam znao da je korisno za nju. Danas ima dvoje dece, uspešnu karijeru, supruga koji je voli - život joj je bolji no ono što je mogla da ima sa mnom/u Srbiji.Volite nekoga jako, mnogo, kako god... ali ćete tu osobu puštate od sebe i nećete pokušavati da je zadržite jer ćete joj time "skresati krila"?
Pa sve i da je takoČekajte pa nije Pinoccio na to mislila.
Mislila je na situaciju kada recimo volite nekog i on vas ali se nešto ispreči da budete zajedno.
Posao u inostranstvu. Naprimer.
Da li ćete insistirati da osobu zadržite pored sebe? Ili bilo šta drugo , možda osoba ima neke nerešive druge stvari ili probleme. Da li pustate osobu da na kraju krajeva, bude sa sobom iako je volite i iako je prirodno potpuno da želite da bude pored vas.
Tako sam ja razumela.
Zaveži ga za radijator dok ne razvije stokholmski sindrom... Onda je sav tvoj..Mislila si spustite?u raku
Neće on niđe, ako ga volim!
Ako te ljubavni partner tjera da ga "pustiš", onda te sigurno ne voli, a ako te ne voli, zasto bi ti volio njega?Kratak odgovor - da.
U slučaju da neko ne može sa pusti osobu od sebe zarađ njegove/njene sreće osoba koja zeli da zadrži nekog je najverovatnije neki tip narcisa - voli sebe više no što voli partnera ili partnerku tako da objektivno gledano može biti da radi protiv sreće druge strane.
Niti si ti htio zrtvovati sebe i otici s njom van Srbije, niti se ona zrtvovala da radi tebe ostane u Srbiji. Prevedeno: niti si ti volio nju, niti ona tebe.Imao sam situaciju kada sam imao 25 godina, poznavali smo se od srednje, bili prilično srećni zajedno, onda je došlo do neke teže iznenadne promene u njenom životu i ona je htela da ode van Srbije. Poslednji mesec proveden zajedno nam je bio heavy emotivno ali ne u negativnom smislu - nisam je zaustavljao jer sam znao da je korisno za nju. Danas ima dvoje dece, uspešnu karijeru, supruga koji je voli - život joj je bolji no ono što je mogla da ima sa mnom/u Srbiji.
tsi brate otisao u albukerki sa ljubavnom problematikomAko te ljubavni partner tjera da ga "pustiš", onda te sigurno ne voli, a ako te ne voli, zasto bi ti volio njega?
Nije bilo "teranja" u našoj situaciji tako da se ne slažem sa tvojom tezom.Ako te ljubavni partner tjera da ga "pustiš", onda te sigurno ne voli, a ako te ne voli, zasto bi ti volio njega?
Izabrali smo puteve za koje smo mislili da su dobri po nas pojedinačno, ali koji takođe nisu na istoj putanji. Po meni to je bolja opcija no da se jedno ili drugo žrtvuje u situaciji gde smo naleteli na problem egzistencijalne prirode.Niti si ti htio zrtvovati sebe i otici s njom van Srbije, niti se ona zrtvovala da radi tebe ostane u Srbiji. Prevedeno: niti si ti volio nju, niti ona tebe.
Da, upravo tako.Ne, pričamo o ljubavi, zaista o ljubavi. Ne o nekoj tamo vezi, koju su neki zamenili za ljubav i više ne znaju razliku ....
Objasni nam onda ti.Ruzo idi spavaj ajde samo ti znas sta je ljubav ok
A zašto odmah kao prekretnicu, problem... stavljaš drugu osobu?ako ga volis - ne pustas ga
ako ga pustas da bude sa nekim-tamo negde srecan.... ne voli on tebe
i suludo je vuci ga za rukav i zadrzavati
Da, upravo tako. Dobro si razumela.Čekajte pa nije Pinoccio na to mislila.
Mislila je na situaciju kada recimo volite nekog i on vas ali se nešto ispreči da budete zajedno.
Posao u inostranstvu. Naprimer.
Da li ćete insistirati da osobu zadržite pored sebe? Ili bilo šta drugo , možda osoba ima neke nerešive druge stvari ili probleme. Da li pustate osobu da na kraju krajeva, bude sa sobom iako je volite i iako je prirodno potpuno da želite da bude pored vas.
Tako sam ja razumela.
Mislim da je @Pinocchio mislio na mnogo dublju i emotivniju stvar
I jedno i drugo ( puštanje i nepuštanje ) je igranje bogova i ljudima
Jer niko ne zna sa sigurnošću dubinu i pozadinu osećanja kod ljudi i šta se krije u dubini njihovog srca i očiju !?
Ljudi puštanje mogu shvatiti kao teranje od sebe i to ih može slomiti
Ja sam "pustio" iz najboljih namera jer sam znao da ću završiti negde u nekoj nedojiji i da me ne drži mesto
I to se tragično završiloViše nikada , neka ide kako je zapisano
Kome bolje, široko mu poljeTema podstaknuta drugom temom https://forum.krstarica.com/threads/vecna-ljubav-sta-mislite.1001848/
Da li možete neku osobu da volite i da je pustite od sebe zarad njegove/njene sreće? Volite nekoga jako, mnogo, kako god... ali ćete tu osobu puštate od sebe i nećete pokušavati da je zadržite jer ćete joj time "skresati krila"?
Imati osobu u svom životu tj. u ovom slučaju, prošlosti, koju ste pustili da ode, a možda čak i podstaknuli da ode jer bi ostajući sa vama propustila nešto drugo za čime čezne.
Nešto kao kada roditelj pusti dete u beli svet zarad njegove sreće ali ovde je u pitanju partner koji će da ode ali se neće vraćati za praznike i najverovatnije tu osobu više nikada nećete videti.
ne stavljam - nije mi drugi krivDa, upravo tako.
Objasni nam onda ti.
A zašto odmah kao prekretnicu, problem... stavljaš drugu osobu?
Da, upravo tako. Dobro si razumela.![]()
Recimo olakšati odlazak na neki način.Pa sve i da je tako
Hoce da ode preko da radi?
Nek ide
Msm kako to da ga drzim ili pustam
Valjda on sam odluci sta zeli
A ne kao on bi otisao al ja mu ne dam![]()
Kako olakšatiRecimo olakšati odlazak na neki način.