Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Desanka kao zamena za seks se ne računa..
Баш бих волео то да видим Мени се свиди и само неки поглед или случајни додир, не могу онда да замислим секс и интиму колико је то добро, то је за мене као седмица на лотоу. Једино што се мало плашим..
Sigurno 1000+ dana i još uvek taj brojač nije zaustavljen znači može se... a kad sam već dokazao da umem i mogu, zašto neka forumašica ne bi poželela da zaustavi to merenje... Ja joj ne bih oduzimao takvu priliku a odlična sam prilika sa 50 godina izgledam ko 40+ što znači da i mlade bake dolaze u obzir da omlate nešto mlado i uteftere u svoje memoare
Inače, po savetu stručnjaka a zarad zdravlja prostate, kažu da je optimalan broj ejakulacija 21 mesečno. Ne uspevam uvek da toliko brinem o zdravlju ali umem da budem blizu prepisanoj terapiji