Koliko možete da izdržite bez seksa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Desanka kao zamena za seks se ne računa..:mrgreen:
E nisam nikad vodila evidenciju. Ali izdržavala sam :rumenko:
Možda je dužina izdržavanja doprinosila bržem stupanju u vezu i bržem stupanju u odnos. Ko zna.

Sada u principu mogu da odložim 10ak dana posle toga mi je malo frkica. Ali u principu to je najduži preriod da nismo zajedno.

A prstići su tu uvek...

Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Desanka kao zamena za seks se ne računa..:mrgreen:
Ovo neko trik pitanje?
Ko vam je gazda, mozak ili penis/vagina?
Meni mozak.
Za sada.
Još uvek mogu da se hvalim.
Razmećem se ovde time čisto ravnoteže radi..
Ali avaj, nisam više tvrda i stamena ko nekad.
Možda se i sunovratim.

Ovako kako je pitanje formulisano (ograđeno, stegnuto, uslovljeno) moj odgovor je: mogu beskonačno.

Само пола дана могу без секса, а ја без секса трпим већ 20 година ако рачунам да то трпим од почетка полне зрелости.
Ahahaha.. :zcepanje:.. izvini.. znam da nije smešno.. ali meni je ovo hilarious.

Kad god neko ovako nešto i na ovakav neki način napiše/izgovori ja ne mogu a da ne upadnem u mod oduševljenja i zaŽDrcem se od smeha.. a što je fora, skoro da sam spremna i da ponudim "pomoć".. :zkez:

Bio jedan lik sa sličnim problemom i takođe urnebesnim izlaganjem svog jada i saopštim ja mom društvu (i oni su ga čuli i videli) da hoću da mu izađem u susret.. da spavam sa njim.. :mrgreen: .. Nisam bila klinka.
Samo jednom. Kao ne bi to meni bila ni šema, ni kres varijanta, ni ons.. prosto mala pomoć prijatelju u nevolji, čak ne ni iz neke samilosti/sažaljenja.. ključni momenat mi je način na koji neko to zatraži/zamoli.

Oni :zeek::eek::zeek::think::eek::zeek: .. Usledio je kolektivni fras! :pljus::pljus::pljus::pljus::pljus::pljus:

Ne samo da su me ozbiljno shvatili nego formirali parove da me u tri smene odvraćaju od 'sumanute ideje'..:zkez:
I baš zato ih tad namerno podsetih na jednu (istinitu) pričicu.. da dodatno polude.. :mrgreen:

Odavno je bilo.. ja došla kući za vikend.. prva godina faksa i neko od poslednjih okupljanja, posle ni leti nismo mrdali iz Bgda. I to prepodne provela 2 sata u dnevnoj bolnici, čekala ćaleta (varijanta "evo, završavam za 15 min")
Sedela sam sa likom koga znam odatle i od ranije, par godina stariji od mene..
I žali mi se on tu kako je totalno zagoreo, kako ne može da nađe devojku, kako će ako uskoro ne bude *ebao da eksplodira i da raznese pola odeljenja, kako će mu nedostatak seksa sigurno pogoršati stanje.. kako bi on eto, i mene sad i ovde drage volje dohvatio.. dotle došlo.. :mrgreen:

Ovo kako ja sad pišem zvuči i neotesano i napadno.. ali on je celo svoje izlaganje tako dobro i smehotresno upakovao da sam ja (jelte, tupavo žensko! :zkez:) u glavi već pristala.. ne baš skroz pristala pristala ali pomerio me iz težišta..
Al' opseti se on ipak nekako na kraju: "U jbte, šta bre ovo radim.. koji sam očajnik, 'de ja odo'.. pa tvoj ćale je meni glavni terapeut, on mi piše procene.." :mrgreen:

Očekivano ovi moji sad kroz ovu davnopriču a vezano za trenutnu situaciju = para im kroz uši izlazi.. (ne provaljuju da mi je cilj da ih samo još više razjarim :zloca:).

Pa ti nisi normalna.. pa bar ti nikad nisi postupala ovoliko glupo i lakomisleno.. gde ti je bre glava.. i sve tako. Znaju da nisam bila sa ovim iz dnevne.. džaba..
I na kraju moj naj drug: "Polako ljudi, ne varničite, tako ćemo je samo gurnuti u ambis.. vidite da je i sa f pacijentom bilo zamalo. Nego 'ajde "pametnice", reci ti nama šta je to tad prevagnulo te ti ipak ne odabra stranputicu? Šta te onda odvratilo?"
"Paa.. bila sam nevina.. "
Znači svi :fdlan: +:hahaha:..

I tako "bila sam nevina" ode u interne fore.. tamo gde su već bili "ne, to je iz Nemačke".. "odakle tebi tolike s*ise?"... "a jel stavila i oči u kovertu"... "pa, američki" itd, itd.. itd.

Nemoj ti bezimeni sad da si se mene nešto prepao.. Potpuno nezlobivo sam se ismejala ovom tvom da 'pola dana možeš, a trpiš bez seksa već 20 godina.. od početka svoje polne zrelosti..' :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back