Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 17.033
Dođi da vidišjel te bolje radi pljeka ili pasulj?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dođi da vidišjel te bolje radi pljeka ili pasulj?
malo mi je rizično to sa pasuljemDođi da vidiš![]()
pazićemomalo mi je rizično to sa pasuljem
A ti? Nisi se izjasnila.Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Desanka kao zamena za seks se ne računa..![]()
da znas kolko moze da primi krvi u se, razumela biMucenistvo![]()
Priznajem da ne razumem.da znas kolko moze da primi krvi u se, razumela bi
bolje da ne znas...Priznajem da ne razumem.
Bolje.bolje da ne znas...![]()
E nisam nikad vodila evidenciju. Ali izdržavala samSve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Mogu vecno al' ne moram.Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
U jbt pa ti si mlad. Mnogo vozio bicikl?Nakon dve uzastopne operacije prostate, izdržao sam 10 godina
Sve to zavisi od godina,libida, prilika, situacije, partnera ali ipak koliko možete da izdržite bez seksa..1 dan, 7 dana, 30 dana i više
Jedna je od bruha a druga od bakterije nakon prveU jbt pa ti si mlad. Mnogo vozio bicikl?
Ahahaha..Само пола дана могу без секса, а ја без секса трпим већ 20 година ако рачунам да то трпим од почетка полне зрелости.