Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

Bila bih veoma zahvalna :)

Zanimljivo je sto bi bila veoma zahvalna, iako je pol muski..:eek: Elem da zaobidjemo kako ume majka priroda da se poigra, da u potpunosti si upravu! Sa ovim faxom, a tim smerom posebno mozes da nadjes poslove visokog statusa, tipa cistacic/ica po skolama, gradska cistoca, ili bas sa nekom zajebanom vezom rad na gradjevini..:worth:
Dakle prijateljski savet- nemoj se gnjavis mnogo sta i kako nego upisuj MEGATREND sto pre moguce!! Tako ce vas biti vise, i svet ce biti bolje mesto..:dash:

A sta mislite za predavanja iz uvoda u specijalnu edukaciju i rehabilitaciju? Da li je pozeljno ici..?

...pozeljno je. :D
..kupis lepo skriptu u kopirnici ( to su ti zapravo slajdovi sa predavanja ) ili skines s neta i ides na predavanja jer Seka je lisica, daje na kolokvijumu pitanja o necemu cega nema u skripti, cisto da vidi da li ste vi stvrano bili na predavanjima.... :mrgreen:

Pozdrav kolege i buduce kolege! :D Citam postove ovih "pocetnika" sa naseg faxa i umirem od smeha! :hahaha: Joj...nemate pojma kako ce vam zadebljati koza za godinu ili dve...bez problema da :dash: i nista da vam ne bude! :D Samo opusteno i smireno...eto tako... :whistling:

Auu sine sta ti guras pod nos..:eek:. Sta god da je nadam se da si raspolozena da delis, da usporimo proces zadebljavanja koze..:worth:

poz!
što se tiče posla svi bismo mi voleli da znamo da li će ga biti za nas jer nam na fakultetu pričaju kako nisu baš dobri izgledi... možda to nisu dobre informacije ... :confused:
elem,mene interesuje šta će prva godina da radi sa pedagogijom? odakle se to uči kod gordane budimir ninković? da li je neko polagao kod nje i koji je koncept ispita?
hvala unapred! pozzzzzzzzzz:D

To za posao je jako individualno. Kako se ko snađe. A na našem faksu baš vole da plaše studente kako je bolje bilo da su bilo šta drugo upisali, kako neće biti posla, itd. Nema razloga da strepite od takvih stvari ako ste još na početku.Uostalom, danas vam ni jedan fakultet ne garantuje zaposlenje, a naš je posao donekle i zanat, tako da nema razloga za brigu:):):)

A da li vam je receno kada ce te imati prvi kolikvijum?

to ne znam,ja ne polazem genetiku ali cu ti saznati.
kazi mi da li slucajno znas sta treba da se sprema iz pedagogije kod profesorke gordane budimir ninkovic?tj koja je literatura i kakav je ispit?kiakvi su ispiti iz rehabilitacije i psihologije?kog su tipa pitanja i testovi?
hvala unapred!pozz

imam pitanje vezano sa sociologiju na prvoj godini.....jel je ok da se uci po onim ispitnim pitanjima tj jel je dovoljno samo odatle da se uci.....i kakav je profan??? hvala unapred...poOoOzzzz

...imas u kopirnici prepricana ta pitanja, ima oko 100 strana...ne znam kakav je Mirko predavac, nikad nisam isla na predavanja... :roll:
...na ispitu nasumicno bira 3 pitanja....ne slusaj ono tipa - uci zdravlje , kriminal ili sta vec....nauci to prepricano i to je to... nadam se da sam pomogla... :bye:

Back