lud.zbunjen.normalan & co
Početnik
- Poruka
- 3
Da li je raspored predavanja na FASPER-u uvek ovako difuzan ili se menja?Tj. da li cu morati da postavim neki sator kod Kalemegdana posto su pauze jako cudne???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ao luda vidi s kim ja sve moram da se patim..
Ehh, da zaboravio sam da su ovi na salteru bogovi sa Olimpa koji znaju sve! Pa oni ti i plasiraju prvo jednu info, pa drugu! Sta si ti mislila da to mi studenti lupamo onako iz dosade?? Na kraju ipak svako veruje u sta oce da veruje..
hehehehe pa vidim da ti bas imas iskustva..sto se ne zaposlis na salteru, mozda usput dobijes neku kintu a ne ovako da se razbacujes informacijamama ja cu da te placam samo da mi objasnjavas i pomazes
![]()
i da ..trebaju mi knjige za prvu![]()
Ne podnosim autoritet, a sto se kinte tice mogu zamislim koje goleme pare salteruse zaradjuju kad su nadrkane i reze const..
Znam, sad vam svima odjednom trebaju knjige..al, eto obecah jednom devojcurku knjige danas, pa ako to propadne ti si prva koju kontaktiram.
haha..pa..ni ti nista bolje ne odgovaras od tih salterusa nekima sto te ispituju![]()
Dzoni S?
Iz kog si ti filma izasao? Ako ne jesi razmisljao o glumi? Ili zvezdama granda?![]()
i ...da...mogu li ja kod nekog da prespavam sutra uvece? posto su mi vezbe od 21??![]()
Joj boze predavanja nam se stalno otkazuju.. ja ne verujem sta se desava, jasno je meni bilo da je organizacija losa, tj da je NEORGANIZOVANO... ali nisam ocekivala da se ide iz krajnosti u krajnost !![]()
Naravno! Evo ja kao dobar kolega ti nudim smestaj za noc. Sve je u humanosti kolege... A kako ono bese rece da izgledas?![]()
Haha..e pa nisam videla da si se ponudio..ali evo ovog petka me ocekuj..i sledeceg..i....tako dalje , posto cu i subotom od ranog jutra na vezbe..pa ne isplati mi se da spavam
nadam se da nisi zahtevan![]()
Nisam. Ponesi pidzamu i cetkicu za zube.
oooo , danas nesto nismo raspolozeni...i samo reci gde da dodjem![]()
Knjiga i internet su poprilicno dobra kombinacija. Knjiga da vidis sta treba, net da ti to bude jasnije![]()
...ok sta je sa rasporedom za drugu godinu?
...izgleda da ce surdolozi morati da naprave sebi klonove za ponedeljak u 2...
...*** kako su pametni ovi nasi profesori!![]()