Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

...raspored je uvek je difuzan iiiiii da moraces da razapnes sator... :aha:
+ mali savet: moras da imas debele zivce za ovaj fax... mnogo je neorganizovan... evo vrati se par strana u nazad i videces o cemu ti pricam...
tipa: dezinformacije na sve strane a ti ne znas sta je tacno, pa npr . neki predmet mozes da znas u prste a pasces ga jer je u pitanju sreca a ne znanje i tako to....
...al' sve u svemu nije los nas fax... :okok:

Ao luda vidi s kim ja sve moram da se patim..:dash:
Ehh, da zaboravio sam da su ovi na salteru bogovi sa Olimpa koji znaju sve! Pa oni ti i plasiraju prvo jednu info, pa drugu! Sta si ti mislila da to mi studenti lupamo onako iz dosade?? Na kraju ipak svako veruje u sta oce da veruje..

hehehehe pa vidim da ti bas imas iskustva..sto se ne zaposlis na salteru, mozda usput dobijes neku kintu a ne ovako da se razbacujes informacijama :) ma ja cu da te placam samo da mi objasnjavas i pomazes:lol:

i da ..trebaju mi knjige za prvu :)

hehehehe pa vidim da ti bas imas iskustva..sto se ne zaposlis na salteru, mozda usput dobijes neku kintu a ne ovako da se razbacujes informacijama :) ma ja cu da te placam samo da mi objasnjavas i pomazes:lol:

i da ..trebaju mi knjige za prvu :)

Ne podnosim autoritet, a sto se kinte tice mogu zamislim koje goleme pare salteruse zaradjuju kad su nadrkane i reze const..;)
Znam, sad vam svima odjednom trebaju knjige..:worth: al, eto obecah jednom devojcurku knjige danas, pa ako to propadne ti si prva koju kontaktiram.

Joj boze predavanja nam se stalno otkazuju.. ja ne verujem sta se desava, jasno je meni bilo da je organizacija losa, tj da je NEORGANIZOVANO... ali nisam ocekivala da se ide iz krajnosti u krajnost ! :eek:

Ae ne kmeci, tako ti na svakom faxu. Jedino sto mi imamo i uvece.. Al' to se svuda(otkazivanje) desava, jer to rade profani, a njima se MOZE! Mi bi naravno mogli se pobunimo i trazimo bolju organizaciju, al' sta mislis ko bi pobedio?:eek: Samo se ti opusti na najboljem si faxu u gradu..

Back