Da li neko sa FASPER-a uopste koristi net?!?

'ajmo ovako:
1. Kolokvijum kod Glumnica
2. Osnovi surdologije - kolokvijum i ima li neko odgovore na pitanja
3. Ispit kod Ivone (psihologija mr)

Ko sta zna nek' pise :))

Ovako na brzaka par info... 1. Glimba je ok, samo uci, pitanja su otvorenog tipa, nista tesko, 2. Sanja je super, kolokvijum je i suvise lak po mom misljenju, ali utice br bodova na ocenu, 3 . ne znam

Caos svima,da li neko moze da mi pomogne,interesu je me da mi neko kaze koji sve smerovi imaju na Defektoloskom faxu...?i da li na tom faxu ima smer za inspektora za maloletnicku delikvenciju ili za pomaganje osobama sa posebnim potrebama...nesto tako,posto sam ja tako nesto cuo pa bih voleo da znam jer to tacno,jer me to mnogo zanima....ako neko moze da mi pomogne nek se javi...unapred hvala svima

Postoje naravno, ali procesljaj sajt prvo pa ako naidjes na neke nedoumice javi se....
www.fasper.bg.ac.rs

Drugariiiiiiiiii,
Srecna vam Nova godina,dugo da zivite,kratko (ali uspesno) da studirate i tako to!:zskace::per:

Moram da vas pitam nesto: Sta imamo za drugi kolokvijum iz Usera? Koja su to predavanja?
I jos jedna stvar : Kada ste pisali seminarski iz uklete pedagogije,cije ime ste pisali na onoj prvoj strani? Misim,el treba da stoji "mentor" ili "profesor"? Me razumete?

A ti Nikola ili Guca ili kako god,el imas neko konkretno pitanje?
Imas smer za prevenciju,to si naveo kao "inspektorski",a imas i za "posebne potrebe''-to je moj smer,i u vezi sa tim mogu sve da ti kazem....ali moras da mi platis....salim se...z:p

Drugariiiiiiiiii,
Srecna vam Nova godina,dugo da zivite,kratko (ali uspesno) da studirate i tako to!:zskace::per:

Moram da vas pitam nesto: Sta imamo za drugi kolokvijum iz Usera? Koja su to predavanja?
I jos jedna stvar : Kada ste pisali seminarski iz uklete pedagogije,cije ime ste pisali na onoj prvoj strani? Misim,el treba da stoji "mentor" ili "profesor"? Me razumete?

Imas smer za prevenciju,to si naveo kao "inspektorski",a imas i za "posebne potrebe''-to je moj smer,i u vezi sa tim mogu sve da ti kazem....ali moras da mi platis....salim se...z:p

:eek:

Drugariiiiiiiiii,

ma plati cu ti,ali jel bi mogla da mi kazes sve o tvom smeru,msm sta sve treba za prijemni?koliko bodova treba da bi se upalo,i jel tesko na tom smeru....i sta konkretno posle toga mozes da radis???tj da se bavis!

Ja sam na ovom forumu manje od godinu,a ta ista pitanja su toliko mnogo puta bila postavljena i koliko varijacija na jedan isti odgovor :Znaci,idete na sajt nadjite informator 2009,i tu vam pise sta i odakle da spremate.
Socilogiju-za 4. razred gimnazije
Psihologiju-od onog Rota
Biologiju-za 3. i 4. razred matematickog smera
Dajte ljudi,sve ovo imate jedno 20 stranica unazad...
Sto se tice bodova,to je svake godine drugacije.
Mislim da svako sa pola mozga,15 dana i manje-vise dobrim uspehom,moze uspesno da spremi prijemni.

Ja sam na ovom forumu manje od godinu,a ta ista pitanja su toliko mnogo puta bila postavljena i koliko varijacija na jedan isti odgovor :Znaci,idete na sajt nadjite informator 2009,i tu vam pise sta i odakle da spremate.
Socilogiju-za 4. razred gimnazije
Psihologiju-od onog Rota
Biologiju-za 3. i 4. razred matematickog smera
Dajte ljudi,sve ovo imate jedno 20 stranica unazad...
Sto se tice bodova,to je svake godine drugacije.
Mislim da svako sa pola mozga,15 dana i manje-vise dobrim uspehom,moze uspesno da spremi prijemni.

mozes li mi reci nesto o tvom smeru......:)

Prvo da vas pozdravim! :}

E sad... Maturant sam kao i vecina. Nisam mogao da citam sve postove jer me iskreno mrzelo i ima i hpuno. Vecina zapitkuje oko prijemnog, mislim da oko toga i nema neke posebne polemike, jer ko ne bude ucio nece nista ni upisati! Zar ne?! :}

E sad... Takodje citajuci (ono sto sam ja procitao) uglavnom se diskutuje oko smerova, koji su bolji koji ne. Koji su isplatljiviji i sa kojima se brze i bolji posao nadje a sa kojima ne. Nigde nisam video za "delikvenciju"! Tjs. "poremecaj ponasanja" ili kako vec! Moze li mi neko dati neku informaciju o tom smeru! Uglavnom su mi pricali da se radi po popravnim domovima, speicjalnim skola itd. Jedni mi kazu da se lako upisuju drugi ne. Sa ovih mojih 18. godina svasta sam prosao i mislim da bi mi taj fax kao i taj smer dobro dosao, ali se opet tako plasim da li cu se s naci kada ga budem zavrsio!

Unapred hvala...! :)

Ljudi, trenutno strebam socio i pedagogiju, prva sam godina i imam dva pitanja:
Da li su jos uvek u opticaju ovih 85 pitanja iz sociologije i da li po njima treba uciti ili citati bukvalno sve? Presla sam ja celu knjigu, ali sam mislila da na ova pitanja treba obratiti paznju, pa me zanima da li on to menja svake godine ili kako..? Uzela sam ih u kopirnici pre 2 meseca...
Da li profesorka iz Uvoda u pedagogiju zaista obara studente koji nisu kupili njenu knjigu, ili je to samo jos jedna prica za malu decu? Ja imam kopiranu, nisam htela da dajem pare i na njenu novu.

Back