NinLoveMJackson
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
I da, zna li neko hoce li se na budzet dodavati jos 20 % ljudi???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege, da li neko zna kolika je skolarina kada obnavljas godinu?
@Dusan92 bolje da pitas sta te konkretno zanima
Da li neko zna gde je Предшколска установа '' Пчелице" i ako moze da mi kaze da li je samo studija slucaja potrebna za polaganje korektivno pedagoskog rada ili jos nesto????????/
)))))
-utisci i saveti,upozorenja vezana za smer prevencija i tretman porececaja ponasanja???
Ja sam isla na vezbe,a na predavanja kako kad...To ces vec videti, oni ce tacno izbaciti plan rada, tako da ces imati sve napismeno ! Meni se cini da je psihologija licnosti mnogima bila teza... I, da ucis iz njihove knizice i sa slajdova pomalo 

a to da li treba da ides, sama ces proceniti
njega ima samo nas smer, idi na predavanja i OBAVEZNO stalno pisi profesoru porukice... shvatices vec kako, prof je potpuno ok,i fin je covek, malo umori pricom na predavanju, ali boze moj... mozda je jos rano, ali toplo ti preporucujem da ga das u pred-roku (a to mozes samo ako si bila aktivna na predavanjima, i pisala porukice) i iako on to ne spomene, pisi seminarski!!!

!!!Inace,jesam prva god...i istraumirala sam se kad sam videla metodologiju..jooj
i cekam upis u 2.
!Osvanuce sigurno jos neko pitanje
*Uvod u specijalnu edukaciju i rehabilitaciju- IDI NA PREDAVANJA.... TO JE JAKO VAZNO! Jer profesorka ume da kaze nesto sto ne mozes naci na slajdovima koje postavi, na ispitu uglavnom su se svi slozili da je dosta nepravedna... ali kako za koga...prevencija se na nju u vecini zalila. Kod nje ti preporucujem da sedis u prvom delu sale, jer ako je buka pozadi ume da pobegne od mikrofona i tako prica okolo da je bukvalno jedva cuje i onaj koji je metar od nje...
E SAD... UZ PREDAVANJA JA BIH TOPLO PREPORUCILA DA SKINETE OVU NAZOVI, SKRIPTU
http://www.scribd.com/doc/23788495/Skripta-Uvod-u-Specijalnu-Edukaciju-i-Rehabilitaciju
ETO I LINKA... I onda dopunjavate, i prilagodjavate...

Vau,hvala puno na tako detaljnom odgovoru!!!Inace,jesam prva god...i istraumirala sam se kad sam videla metodologiju..jooj
.Koja si ti godina?Jeste da je prerano pricati o tome,ali zanima me znas li nesto o skolama psihoterapije,posto je to ono cime zelim da se bavim.Znam samo da imamo pravo posle ovog faxa i valjda traje 2god..ali ne znam koliko i da li uopste postoji potraznja za psihoterapeutima pri drzavnim ustanovama..?Sta bi ti zelela?Meni je prica o zatvorima i popravnim domovima malo..sta znam..ne privlaci me to.Hvala jos jednom!!
![]()

.btw izvalila sam da je organizacija grozna..