Da li je ponižavajuće ...?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok, jedno je tema da li je to uopšte izvodljivo, a drugo je da li je ponižavajuće... ali se spajaju u jendoj tački. Naime, iz svog višegodišnjeg iskustva ;), mogu reći da je sex sa prijateljem nemoguć, jer kao žena moram da se palim na tu osobu da bih imala sex. A ako počnem da se palim od prijateljstva ne ostaje ni P

Ok, jedno je trema da li je to uopšte izvodljivo, a drugo je da li je ponižavajuće... ali se spajaju u jendoj tački. Naime, iz svog višegodišnjeg iskustva ;), mogu reći da je sex sa prijateljem nemoguć, jer kao žena moram da se palim na tu osobu da bih imala sex. A ako počnem da se plaim od prijateljstva ne ostaje ni P
Očito si mlada i imaš izbora, čekaj da ti se sise objese a guzice otrombolje, onda ćeš shvatiti.

ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.

Za muškarce isto ;), da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.

E, pa da uporedimo odgovore :mrgreen:
ponižavajuće

ako ponudi novac osećaj bi bio malo bolji 😭ali svakako kraj svakog odnosa

to mi je baš onako poniženje

kao da te posmatra kao neku lutku na naduvavanje jer treba negde da se istrese
kao da nisi čovek

Prvo prođeš prijemni, a to je da li uopšte hoće. Ako generalno hoće, zna se kako se priprema teren.

Kako ? pokušavaš da je zavedeš? da je diraš da se primi? da joj kažeš kako je želiš? pokažeš joj da je poželjna?
Problem je što ona ima u glavi da je možda poželjna, ali samo kao pauza dok ne dođe neka druga
Misliš li da je to dovoljni turn on?
Žene se uglavnom pale iz glave

Ne shvatam šta želiš reći

Da žena zato što joj se sise otromboljile će prihvati sve tipa daj šta daš? :eek:
Ovlažiće i na prijatelja i na bilo koga ko je pogleda?

Da, ne mislim na tako jadno stanje.
Zamisli da nemaš seksa jedno 5 godina, maltene si i zaboravila kako to izgleda, e onda ćeš ugrabiti svaku priliku bilo ljubvavi ili ne. Sve dok nisi bila u takvoj situaciji da ti dulje vrijeme sex nije bio dostupan ne možeš suditi i znati kako bi se ponijela u toj situaciji ne?

Zamisli da nemaš seksa jedno 5 godina, maltene si i zaboravila kako to izgleda, e onda ćeš ugrabiti svaku priliku bilo ljubvavi ili ne. Sve dok nisi bila u takvoj situaciji da ti dulje vrijeme sex nije bio dostupan ne možeš suditi i znati kako bi se ponjela u toj situaciji ne?

Ne samo da sam bila u toj situaciji, nego i u mnogim drugim situacijama :)
bila sam i u toj i znam kako stvar ide i razvija se.. tj nisam devojčica pa da padam na neke bajke

1. balkanska definicija 'prijatelja' mozda najbolje opisana u recenici 'bog na nebu i kum na zemlji'. Na balkanu je nepoznata kategorija funkcionalnog prijatelja - gde je funkcionalno prilicno sirok pojam funkcionalnosti

2. zene koje znam dele muskarce u decke, prijatelje i ostale smarace. Ako je decko onda je sex. Ako je prijatelj onda nije sex, ostali smaraci mogu slobodno da crknu

3. dva su pitanja:

- da li prijatelj moze da preraste u decka ili ne - to je kod nas tabu verovatno
- paolino - kako se upraznjava sex sa ostalim smaracima? (koji nisu ni decko ni prijatelj) - hocu sex imam sex (posto sam licno ucestvovao u raznim takvim varijantama nalazim da je moguce jer je realno)

Kako ? pokušavaš da je zavedeš? da je diraš da se primi? da joj kažeš kako je želiš? pokažeš joj da je poželjna?
Problem je što ona ima u glavi da je možda poželjna, ali samo kao pauza dok ne dođe neka druga
Misliš li da je to dovoljni turn on?
Žene se uglavnom pale iz glave
Ako se kenjkaš onda u startu ne pristaješ i nema tu šta da se filozofira

Back