Brioso
Primećen član
- Poruka
- 614
Dobro ne važi za sve muškarce, to je skraćeno od "tipično je pre za muškarce nego za žene"
U tvom postu.Kako to
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro ne važi za sve muškarce, to je skraćeno od "tipično je pre za muškarce nego za žene"
U tvom postu.Kako to
Kad nema Đure, dobar je i Andrija.Pa i u tom rekreativnom moras da se napalis na njega u nekom smislu
U suprotnom bi seks mogli da imamo bukvalno sa svakom osobom
A to nije tako
i tu se zavrsava sve sto je receno o 'prijateljima', drugim glavama, i slicnim stvarima koje muskarci misle da znaju a u stvari je mitologija i legende. A koje zene ne vole da diskutuju, iz drugih razloga (bar ne sa muskarcima)Pa i u tom rekreativnom moras da se napalis na njega u nekom smislu
A to nije tako
Pa i u tom rekreativnom moras da se napalis na njega u nekom smislu
A to nije tako
Vjerovatno mnoge žene tako misle. A muškarci? Budi sigurna da bi te Vjerovatno svi ti prijatelji rado kresnuli ako dobro izgledaš. Samo im daj priliku.pisala sam o "mliatavom sexu". Jer.. sve prijatelje koje imam, kada bih zamislila da treba da sa njima imam sex, a nemam starst prema njima, to bi delovalo baš kao nešto mlitavo.. msm ne znam ni kako bih se primila
Zajebi rad na sebiЈа се не бих осећао понижено. Дај шта даш. Оно што је понижавајуће је нежељена самоћа и нежељени целибат, и читање како је све то због тога јер ниси довољно радио на себи.
ispada kako za kogaP.S. Nije mi to ponižavajuće
Prijatelj ne nudi seks barem po meni.ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.
Za muškarce isto , da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.
E, pa da uporedimo odgovore
Kako to znaš ako si nevin?Секс без емоција је исто као да сте попили пиво. А ако има емоција, то је плус
Svaka čast na odgovoru.. mislim što bi se neko osećao poniženo ili manje vredno ako ima nekoga prijatelja ili prijateljicu sa benefitima, seks više nije tabu tema kakva je bila prije recimo 100 godina, a i onda su sigurno postojali neki prijatelji i prijateljice sa benefitima dakle neka kres kombinacija.. nisam imao prilike priznajem, ali podržavam zašto ne, kratak je ovaj život da bi se odbijalo nešto što ti se nudi..Ne. Osećao bih se privilegovano
Nemoj biti negativan ili negativna.. život je da se živi, a i da se kakucka kako ti kažeš.. svakom ostaje Slobodan izbor ko šta voli pa neka radi.Moram priznati da mi se kakucka od vas strucnjaka za seks i odnose
Nije postojao ni KazanovaSvaka čast na odgovoru.. mislim što bi se neko osećao poniženo ili manje vredno ako ima nekoga prijatelja ili prijateljicu sa benefitima, seks više nije tabu tema kakva je bila prije recimo 100 godina, a i onda su sigurno postojali neki prijatelji i prijateljice sa benefitima dakle neka kres kombinacija.. nisam imao prilike priznajem, ali podržavam zašto ne, kratak je ovaj život da bi se odbijalo nešto što ti se nudi..