Da li je ponižavajuće ...?

Pa i u tom rekreativnom moras da se napalis na njega u nekom smislu
U suprotnom bi seks mogli da imamo bukvalno sa svakom osobom
A to nije tako
i tu se zavrsava sve sto je receno o 'prijateljima', drugim glavama, i slicnim stvarima koje muskarci misle da znaju a u stvari je mitologija i legende. A koje zene ne vole da diskutuju, iz drugih razloga (bar ne sa muskarcima)

Dakle, muskarci ako mislite donjom glavom onda da znate da one takodje osecaju donjim osecajem (namerno ne bih da kazem - misle, zato sto misle gornjom glavom). Ako donji osecaj kaze ne, nosite donju glavu nekoj drugoj koja se pali na vas. I ni za zivu glavu terani pod puskom ne nudite drugu glavu za stolicu od prve glave :) Osim ako ne zelite da izgubite 'prijateljicu' (sto je nekad psihometoda oslobadjanja)

Devojke i zene sa teme, hvala na obrazovnom programu, sa temom seks i prijatelji, iz cuvenog serijala LJIS :)

Poslednja izmena:
Pa i u tom rekreativnom moras da se napalis na njega u nekom smislu
U suprotnom bi seks mogli da imamo bukvalno sa svakom osobom
A to nije tako

Ma, pusti , kod njih ima primeraka koji mogu sa svakom, pa onda misle da su takve žene.
Bukv to, i ako je kres komb, ljubavisanje, šta god, i kad nema "emocija", mora da se primiš na njega, da ti bude spec.

Ја се не бих осећао понижено. Дај шта даш. Оно што је понижавајуће је нежељена самоћа и нежељени целибат, и читање како је све то због тога јер ниси довољно радио на себи.

Idem ja tako i mislim se nesto sasvim drugo u glavi, i onda se lupim po celu, retardirani moronski idiot! Nikako da ukapira! To je telegencija - dal je za sekund ili posle 2 nedelje .... (ide mujo ulicom i odjednom ga spopadne grohotan smeh. Pitaju ga: sta ti je tako iz nevezanog? Mujo - shvatio sam vic!)

Pa svi ti 'prijatelji' nemaju dovoljno veliku pisu. To je. Al' kako da im kazes to?

pisala sam o "mliatavom sexu". Jer.. sve prijatelje koje imam, kada bih zamislila da treba da sa njima imam sex, a nemam starst prema njima, to bi delovalo baš kao nešto mlitavo.. msm ne znam ni kako bih se primila
Vjerovatno mnoge žene tako misle. A muškarci? Budi sigurna da bi te Vjerovatno svi ti prijatelji rado kresnuli ako dobro izgledaš. Samo im daj priliku.

Ја се не бих осећао понижено. Дај шта даш. Оно што је понижавајуће је нежељена самоћа и нежељени целибат, и читање како је све то због тога јер ниси довољно радио на себи.
Zajebi rad na sebi

Samo treba negde da ti kvrcne u glavi i može sve da se promeni

ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.

Za muškarce isto ;), da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.

E, pa da uporedimo odgovore :mrgreen:
Prijatelj ne nudi seks barem po meni.

Секс без емоција је исто као да сте попили пиво. А ако има емоција, то је плус, и само пријатељство свакако садржи неку врсту љубави. Ништа није једно против другог, осим што где год се појави романтичарска/сексуална љубав ту код многих прораде посесивност, такмичење, друштвени статуси.. Сваком неисквареном човеку пријатељски секс не означава ништа лоше.

Ne. Osećao bih se privilegovano
Svaka čast na odgovoru.. mislim što bi se neko osećao poniženo ili manje vredno ako ima nekoga prijatelja ili prijateljicu sa benefitima, seks više nije tabu tema kakva je bila prije recimo 100 godina, a i onda su sigurno postojali neki prijatelji i prijateljice sa benefitima dakle neka kres kombinacija.. nisam imao prilike priznajem, ali podržavam zašto ne, kratak je ovaj život da bi se odbijalo nešto što ti se nudi..

Svaka čast na odgovoru.. mislim što bi se neko osećao poniženo ili manje vredno ako ima nekoga prijatelja ili prijateljicu sa benefitima, seks više nije tabu tema kakva je bila prije recimo 100 godina, a i onda su sigurno postojali neki prijatelji i prijateljice sa benefitima dakle neka kres kombinacija.. nisam imao prilike priznajem, ali podržavam zašto ne, kratak je ovaj život da bi se odbijalo nešto što ti se nudi..
Nije postojao ni Kazanova :mrgreen:

Back