- Poruka
- 35.557
očigledno uspela provokacija
10 strana od juče popodne
jeeee!
forum radi nije umro!
jeeee!
forum radi nije umro!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
promako mi je, blago meniMa troluje bzv, ovo mu je već druga takva tema.
Realno, upecale ste seočigledno uspela provokacija
jeeee!
forum radi nije umro!
pecam se na forumsku stupidnu temu, to daRealno, upecale ste se
Probaj, pa sta bude
nek doda i patike
Devojke, baš vam hvala, ovo što sam jutros izvadio iz mašine je u najmanju ruku...iznenađujućei ukljuci susenje na max
Pa kad si nepouzdana na drugim komunikacionim kanalimapecam se na forumsku stupidnu temu, to da
samo kad baš nijedna druga udica ne radi
izvinjavam sePa kad si nekulturna na drugim komunikaionim kanalima
nisam mislila na te udice šta se čudiš...Nepouzdana, pardon me
Zato sutra gori Beton Halanisam mislila na te udice šta se čudiš...
petak je nema puno posla u kancu a nije za skitnju po ovom vremenu.
forum je baš prikladan u ovom momentu
ne znam šta se dešava tamoZato sutra gori Beton Hala
I gde planiras da juris tete?Evo mene opet Zanima me da se nadovežem na prošlu temu, da li je očaj početi juriti strankinje ili naše starije tete ini od 40 i nesto do 55 pid uslovom da lepo izgledaju osim malo borica, zbog tipa nizeg kriterijuma? Jer do ivih naših mladih i zgodnih devojaka se teško dolazi ako nemaš kintu. Iskreno i da imam mogućnost fa biram izmedju ova dva ne bih izabrao seksi instagram klinke, jer sa ovima mislim da je bolji i iskreniji seks
linkuj mi te dve stvari, nije da razumemNe znam sto se vredjaju starije zene na ovo, kad evo pola njih na onoj temi se hvale kako idu sabajle u teretanu kako bi spazile vrednog i radnog muskarca.
Znas ti vrlo dobro Paula na sta mislim. Nemoj da mi se pravis toshalinkuj mi te dve stvari, nije da razumem
Nema na cemu, uvek.Devojke, baš vam hvala, ovo što sam jutros izvadio iz mašine je u najmanju ruku...iznenađujuće
Uf, udaras nisko od ranog jutraNe znam sto se vredjaju starije zene na ovo, kad evo pola njih na onoj temi se hvale kako idu sabajle u teretanu kako bi spazile vrednog i radnog muskarca.
a dobro. ajde. cek da me prodje i miris i ukus.Uf, udaras nisko od ranog jutra
molim ?ne kenyayte, sve ste vi malo spustale kriterijume u zivotu. Nije mu neka plata/ zgodnoca, sta vec, al jbga- zagorela sam, moze. fin je ovako.