Da li je istina...?

Crni Kosta, al ocrni nas oženjene. :hahaha:
Moram da ti napomenem da žene koje su se kasno udale takođe peru, čiste, paze na decu.. Jedino im to teže pada.
Kažu da žene mogu prvo dete da rode bez povećanog rizika do 35. godine života.
A nije isto da li će ga roditi sa 35 ili 25. O ovome treba da razmišljate kad razglabate ove vaše milomoodne kombinacije.

O tome sam vec pisao na jednoj drugoj temi......
Svaka zena bi u svom zivotu TREBALA da dozivi neke stvari.
Da je ostave.Da je zajebu.Da je prevare.Da ostavi.Da zajebe.Da ostavi.Da proba sve ono o cemu razmislja.
Kada se to ne dogodi u pravo vreme(dok se ne uda) onda se zena uda zbog toga sto NE ZNA ZA BOLJE.
A trebalo bi da se uda zato STO ZNA STA JE NAJBOLJE ZA NJU.
To su dve sasvim razlicite stvari.
A u zivotu te stigne sve.Najcesce ono sto nisi proziveo kada je trebalo.
Na takvu razliku sam ja mislio.A ne na godine kada se neko udaje, ili zeni........

Da je ostave.Da je zajebu.Da je prevare.Da ostavi.Da zajebe.Da ostavi.Da proba sve ono o cemu razmislja.
Kada se to ne dogodi u pravo vreme(dok se ne uda) onda se zena uda zbog toga sto NE ZNA ZA BOLJE.
Na takvu razliku sam ja mislio.A ne na godine kada se neko udaje, ili zeni........

Dok ona sazna šta je najbolje za nju, to najbolje je već premlado. :confused:
A ono što je najbolje ne traži se gotovo, nego se stvara.
A tim "istraživanjima" stiže se do nečega što nekom drugom nije bilo najbolje. Što reko Weishaput...:hahaha:

Dobro si ovo rekao

.

Srećom, nisu sve probale sve, pa nam je forum ovako šarolik i maštovit...:lol:

A sada iz drugog ugla:lmam kolegu s posla (30 godina) koji svima otvoreno prica da iskljucivo ide sa udatim zenama i to starijim od sebe.Kad sam ga upitala zasto to radi kaze da su bolje od danasnjih devojaka ,nisu sponzoruse koje gledaju kakva kola imas, ne traze da ih izvodis na skupa mesta,skupe poklone i sl.S njima navodno moze i na izlet da ode ,ne bune se,a devojke traze iskljucivo In mestaA sve te udate imaju istu pricu,muzevi im ne pokazuju neznost,nema lepih reci,seks retko itd.Kaze:"ja joj kupim cokoladicu ubacim joj u dzep i samo joj u prolazu sapnem da je to mali znak paznje i da mislim na nju.I veruj mi ne prodjem ni par koraka ona me vec zove zeljna i spremna."Sada trenutno ide sa neke 3 u isto vreme,od toga dve znaju jedna za drugu.A jednu koja nije pala odmah, oborio je time sto je saznao gde radi i posto je njeno radno mesto u susednom gradicu otisao tamo sa cvecem i osvojio je time.
I kada ga pitam misli li da se zeni kaze da hoce ako upozna bar jednu koja nije sponzorusa i razlikuje se od drugih.I ne mozes da ga ubedis da postoje i i takve devojke.Sta mislite o ovome?

A sada iz drugog ugla:lmam kolegu s posla (30 godina) koji svima otvoreno prica da iskljucivo ide sa udatim zenama i to starijim od sebe.Kad sam ga upitala zasto to radi kaze da su bolje od danasnjih devojaka ,nisu sponzoruse koje gledaju kakva kola imas, ne traze da ih izvodis na skupa mesta,skupe poklone i sl.S njima navodno moze i na izlet da ode ,ne bune se,a devojke traze iskljucivo In mestaA sve te udate imaju istu pricu,muzevi im ne pokazuju neznost,nema lepih reci,seks retko itd.Kaze:"ja joj kupim cokoladicu ubacim joj u dzep i samo joj u prolazu sapnem da je to mali znak paznje i da mislim na nju.I veruj mi ne prodjem ni par koraka ona me vec zove zeljna i spremna."Sada trenutno ide sa neke 3 u isto vreme,od toga dve znaju jedna za drugu.A jednu koja nije pala odmah, oborio je time sto je saznao gde radi i posto je njeno radno mesto u susednom gradicu otisao tamo sa cvecem i osvojio je time.
I kada ga pitam misli li da se zeni kaze da hoce ako upozna bar jednu koja nije sponzorusa i razlikuje se od drugih.I ne mozes da ga ubedis da postoje i i takve devojke.Sta mislite o ovome?

SECOND HAND ljubavi. Patetično. :thumbdown:

Jel istina ono što pričaju
Da te s drugom u mraku viđaju
Jel istina ono što govore
Umrijet ću do zore
Jel istina ono što pričaju
Da te s drugom u mraku viđaju
Jel istina ono što govore
Umrijet ću do zore
:(
e, tvoj prijatelj rikan da ti kaze... ivana banfic i nije nesto posebno... mislim, ima ona dobre pesme, al'... nije to - to... moras malo vise paznje da obratis na prave hitove... nesto sto ce trajati zauvek... na primer...
voli me danas... vise nego juce...
a manje no sutra... i sve tako redom...
nek' ljubavi ostane u tebi...
da me volis i sa kosom sedom....
eh, zivote, lep li si...

Ne znam Kosta, oko mene je mnogo razvedenih zena, uglavnom sa djecom i bez zelje da se ponovo udaju...
Neke su u dvadesetim, neke u pedesetim godinama...
Ali, sve one, bukvalno sve, izbjegavaju ozenjene muskarce...
Sad, ako im se neki bas svidi, nije iskljuceno da ce da budu sa njim...
Ali, sve one biraju slobodne (nikad zenjene, razvedene, udovce) muskarce...

Dobro, mozda ja zivim u konzervativnijoj sredini...

Ja govorim o mojim iskustvima iz zivota, i otkad sam se ozenio sa net-a.....

e, tvoj prijatelj rikan da ti kaze... ivana banfic i nije nesto posebno... mislim, ima ona dobre pesme, al'... nije to - to... moras malo vise paznje da obratis na prave hitove... nesto sto ce trajati zauvek... na primer...
voli me danas... vise nego juce...
a manje no sutra... i sve tako redom...
nek' ljubavi ostane u tebi...
da me volis i sa kosom sedom....
eh, zivote, lep li si...

odlican je trek: )
bash ima poseban senzibilitet

Previse mi je za romantiku ova prica. :lol: Kao pala je na cokoladicu... mislim ne mislim... Sve je to ustvari kakva je ona po svojoj prirodi tj sta ima u svom mozgu. Da je ona po prirodi verna i smerna taj potez bi joj licio na potez majmuna koji samo hoce u gacice da joj se uvuce... a ako je neka lujka onda ce pristati i da joj je kurton umesto cokoladice ubacio u dzep. :lol: Zalosno je sto danas svako svakog vara i sto nema vernosti uopste... sve je samo za kres semu.. ali ko zna zasto je to dobro... ;)

Nego me zanima kako bi se neka cura osecala da posane svesna da je zbog nje neki brak upropasten... neka deca ostala bez roditelja... sjebani zivoti i odraslih i male dece.... Koja je to breme spremna da nosi na sebi... i da li uopste razmisljaju da tako nesto mogu da izazovu... Mislim da uopste ne razmisljaju... i tu je pitanje gde je mozak tim curama sto vole ozenjene... Ionako mogu sve isto a i bolje dobiti od nekog neozenjenog... Vise posvecenog vremena, pa i vise paznje i manje laganja...

Nego me zanima kako bi se neka cura osecala da posane svesna da je zbog nje neki brak upropasten... neka deca ostala bez roditelja... sjebani zivoti i odraslih i male dece.... Koja je to breme spremna da nosi na sebi... i da li uopste razmisljaju da tako nesto mogu da izazovu... Mislim da uopste ne razmisljaju... i tu je pitanje gde je mozak tim curama sto vole ozenjene... Ionako mogu sve isto a i bolje dobiti od nekog neozenjenog... Vise posvecenog vremena, pa i vise paznje i manje laganja...

to i nije njeno breme da ga nosi vec NJEGOVO!
ON je taj koji je upropastio svoju vezu/brak i promijenio tok zivota svojoj djeci (na bolje/gore...hmmm...zavisi...) :)

fala ti, kosta..fala........a je l se i tvoja žena tako kara...vi to u dogovoru...?? to je najjače, ako je tako.........misim, vidim da su ti iskoostva ....osim šo ti je sopstvena žena dosadila...da udaraš po tastatoori sa udatim ženama ...koje ti tu i tamo idgovore dok koovaju roočak.. za mooža......

I koliko si vec ozenjen i jesi li srecan?

Pa evo......Ja se u zivotu trudim da budem maksimalno iskren.
Bilo to na net-u, bilo u realnom zivotu .
Dok se nisam ozenio moj je zivot bio, moze se slobodno reci, izuzetno buran.U stilu one izreka, kada vidis neku dobru ribu:vid`o sam i bolje, je*o sam i gore.
Onda mi je to sve dosadilo, nasao sam osobu koja je fantasticna, koja je sjajna majka, zena,na koju mogu da se oslonim uvek, zbog koje bih sutra poginuo.
Ali, to u TRENUKU kad sam se ozenio NIJE bila ljubav.
DANAS, posle 5 godina braka sasvim sigurno jeste.
E, sad.verovatno ce mnogi od vas koji ljubav gledaju kao nesto idealno, svasta reci na moju sledecu konstataciju, ali...
Ne bih odbio neki lep dozivljaj, sa nekim.
Ali(opet ali...) ja svakako mnogo mnogo vise biram u tome, jer ne zelim ni najmanju mogucnost da to ne bude samo lep dogadjaj...
I, iz iskustva receno.......Poziva za tako nesto imam mnogo.cak VEOMA mnogo...Od veoma razlicitog tipa zena......
DO sada, iskoristio sam samo jedan takav poziv.
I da, sretan sam.
Sretan sa svojom porodicom.I sa zivotom koji zivim.

fala ti, kosta..fala........a je l se i tvoja žena tako kara...vi to u dogovoru...?? to je najjače, ako je tako.........misim, vidim da su ti iskoostva ....osim šo ti je sopstvena žena dosadila...da udaraš po tastatoori sa udatim ženama ...koje ti tu i tamo idgovore dok koovaju roočak.. za mooža......

Meni moja zena nije dosadila.I ne verujem da ikada hoce.
A sto se nje tice?
Pa iskreno ne znam.ali, ako joj nesto fali sa mnom, i AKO uspe da svoje zelje ostvari tako da ne nanosi stetu porodici s kojom zivi, ja mogu samo da joj skinem kapu.
Jel` to dovoljno jasno tvojoj telecoj glavi??????

Pa evo......Ja se u zivotu trudim da budem maksimalno iskren.
Bilo to na net-u, bilo u realnom zivotu .
Dok se nisam ozenio moj je zivot bio, moze se slobodno reci, izuzetno buran.U stilu one izreka, kada vidis neku dobru ribu:vid`o sam i bolje, je*o sam i gore.
Onda mi je to sve dosadilo, nasao sam osobu koja je fantasticna, koja je sjajna majka, zena,na koju mogu da se oslonim uvek, zbog koje bih sutra poginuo.
Ali, to u TRENUKU kad sam se ozenio NIJE bila ljubav.
DANAS, posle 5 godina braka sasvim sigurno jeste.
E, sad.verovatno ce mnogi od vas koji ljubav gledaju kao nesto idealno, svasta reci na moju sledecu konstataciju, ali...
Ne bih odbio neki lep dozivljaj, sa nekim.
Ali(opet ali...) ja svakako mnogo mnogo vise biram u tome, jer ne zelim ni najmanju mogucnost da to ne bude samo lep dogadjaj...
I, iz iskustva receno.......Poziva za tako nesto imam mnogo.cak VEOMA mnogo...Od veoma razlicitog tipa zena......
DO sada, iskoristio sam samo jedan takav poziv.
I da, sretan sam.
Sretan sa svojom porodicom.I sa zivotom koji zivim.

Cenim tvoju iskrenost i razumela sam sta si hteo da kazes.U zivotu nista nije crno belo.Imamo samo jedan zivot i kako ce ga ko provesti njegovo je pravo i izbor.Bitno je da to ne povredjuje druge.A sto ne saznas ne moze ni da te povredi.Drago mi je da si srecan

Koliko ljudi, toliko ćudi.
Treba poštovati različitost. :)
Pardon.

naravno i uvek......... tako i u tom maniru....ako neki kostin poznanik.... poželi da mu kara ženu....bože moj....samo da se o tome ne priča.... jer sama ta priča može da narooši porodičnu idilu.............pa i ako se priča...to ne sme nikoga da dotiče od ukooćana..to su nebitne stvari.....

Back