Da li je istina...?

:dontunderstand:Slusao sam od ozenjenih...i razvedenih da zene odnosno devojke vise trzaju na ozenjene muskarce, posebno kada im vide burmu na ruci. Od nekoliko njih sam cuo da su se u braku mnogo vise sexali (sa strane), nego dok su bili momci. Da li i vi mislite da je to tacno i ako mislite da jeste, sta je razlog tome? Nije da se zalim ali uvek moze jos!:D

PS. Ovo isto bi trebalo da vazi i za udate zene, ali u malo manjem obimu.

...istina je...

...za sve je kriv film "gospodar prstenova"...
elefant.gif

Oženjeni....daleko im lepa kuća....sa njima je sve gubljenje vremena i živaca...

$to je gubljenje vremena ako samo hoce$ sex i kurchinu!? Problem je u tome $to zhene od ozenjenog nece samo sex vec i da ostavi zhenu i decu.. da ih najvi$e voli, da bude sa njima klo$arkama ceo dan, da ga zivkaju kad pozhele, da im prepi$e stan.. To su bolesnice

Najsrecnije su one zhene koje od ozhenjenog ochekuju samo sex. Vaistinu :)

$to je gubljenje vremena ako samo hoce$ sex i kurchinu!? Problem je u tome $to zhene od ozenjenog nece samo sex vec i da ostavi zhenu i decu.. da ih najvi$e voli, da bude sa njima klo$arkama ceo dan, da ga zivkaju kad pozhele, da im prepi$e stan.. To su bolesnice

Najsrecnije su one zhene koje od ozhenjenog ochekuju samo sex. Vaistinu :)

Ja to i kažem šta će devojkama oženjen muškarac........
Ima li čega lepšeg nego slobodno se šetati sa svojim dečkom bez straha da ćeš biti viđena........ili slobodno otići sa njim na letovanje...ili čekati novu godinu sa njim.....i ima toliko toga da ne nabrajam. Sve ovo se sa oženjenim ne može. Zato i kažem da su oni čisto gubljenje vremena i živaca.
A na to što ti kažeš da su to bolesnice ja kažem da su oni još veći bolesnici.
Imaju kući ženu i decu pa im je i to malo - napalili se a neku žensku i hoće je, a obično su oženjeni muškarci strašno navalentni od njih ja teško odbraniti se. Kad navale navale ko mutavi (kamo sreće da su slobodni momci takvi).
I sve je u redu dok ne dođu problemi, e tu konačno pokažu svoje pravo lice.....slabići i kukavice....beže. Da ne kažem peru ruke od svega. I eto i ti kažeš bolesnice , Hoće da se sladi a da neko drugi plati tu njegovu slast.
Takav nije dobar ni svojoj ženi čim je spreman za takve kres kombinacije......šta ako se "okiti" pa "okiti" i svoju ženu i decu.....ko će mu onda biti kriv Ona, ne nego on što ne razmišlja o posledicama kao što razmišlja o zadovoljstvu.........

Poslednja izmena:
:dontunderstand:Slusao sam od ozenjenih...i razvedenih da zene odnosno devojke vise trzaju na ozenjene muskarce, posebno kada im vide burmu na ruci. Od nekoliko njih sam cuo da su se u braku mnogo vise sexali (sa strane), nego dok su bili momci. Da li i vi mislite da je to tacno i ako mislite da jeste, sta je razlog tome? Nije da se zalim ali uvek moze jos!:D

PS. Ovo isto bi trebalo da vazi i za udate zene, ali u malo manjem obimu.
Molim te, kazi mi da se salis...

Zavisno sta zene zele.
Udate zene, kada zele da naprave izlet van braka, sigurno mnogo vise preferiraju ozenjene.
Ralzlog je vrlo prost:One zele seks, i to seks bez problema tipa da ti neko dosadjuje, da se zaljubi, da te dovede u problem time sto ce se pricati naokolo.
Slicno razmisljaju cak i mnoge slobodne devojke.Kad zele samo seks, kad zele da se opuste, dozive nesto drugo, bez nekih opterecivanja.
Slobodne devojke, koje zele vezu, naravno da preferiraju slobodne muskarce.
Mada.stvar je od osobe do osobe najvise.Od pristupa, zelje, hemije.....

misim sopprotno kostinoj konstataciji........udate žene....one šo su se rano udale....pa deca...ovoono obaveze.... vole da smoovaju oženjene.....ali ne prvenstveno zbog seksa......prioritet su im toonjavi, a zgođoošni...šo toonjaviji to bolje..........da bi im zavrtele glavu...i da bi se oženjeni zaloodeli....a razlog je šo su to kopleksašice...koje hrane svoju loodu glavu i soojetu.......da su i dalje u formi...i da su poželjne i naravno mnogo bolje od toođih žena.......gadoore...

Back