Da li je istina...?

misim sopprotno kostinoj konstataciji........udate žene....one šo su se rano udale....pa deca...ovoono obaveze.... vole da smoovaju oženjene.....ali ne prvenstveno zbog seksa......prioritet su im toonjavi, a zgođoošni...šo toonjaviji to bolje..........da bi im zavrtele glavu...i da bi se oženjeni zaloodeli....a razlog je šo su to kopleksašice...koje hrane svoju loodu glavu i soojetu.......da su i dalje u formi...i da su poželjne i naravno mnogo bolje od toođih žena.......gadoore...

Ma kakvi.Nema to veze...
Zene koje su se mlade udale, jednostavno zele da prozive ono sto nisu kad je trebalo....
Tako ispunjavaju svoje fantazije, BEZ ikakve zelje da rasture svoj brak.
A posto tako zele, onda svakako preferiraju svoju generaciju, koja je uglavnom ozenjena, i ozenjene muskarce koje smatraju "sigurnijim", poverljivijim.......
Naravno, to ne mora biti pravilo, ali koliko znam, takve zene uglavnom tako razmisljaju.
Takodje, vrlo slicno misli i veliki broj razvedenih zena, kojima ne pada na pamet da se ponovo udaju.....One takodje preferiraju ozenjene muskarce.
Treba im seks, sto je prirodno, ali im ni u naznakama ne treba mogucnost da dodje do neke veze....
Opet kazem, sve zavisi od osobe,ali su tendencije, iz iskustva , ipak ovakve.

E, tako i mene jedno ohoho vrijeme drzala apstinencijska kriza, koju nikako ne mogoh da prekinem, jerbo nikako nisam uspijevala da sretnem muskarca na koga mi se dizalo... Onda upoznam jednog lika, gledam ga i kontam- da, s ovim bih mogla da se kresnem... Ali, tip je ozenjen, sta sad da radim...
Mislim se tako, mislim, a kriza me sve jace drma... Na kraju odlucim, ma ajd ko ga shisha, mogu jednom da prekrsim svoje pravilo nepetljanja sa ozenjenima, ionako svako pravilo ima svoje izuzetke... A i ko zna kad cu opet sresti nekoga s kim mogu u krevet..."
Elem, obavimo mi to, stvarno dobar u krevetu, nema sta...
Aliii, onda su poceli problemi sa njim... Kaze - kako to da si ti tako hladna i nezainteresovana za mene, znas li ti da svaka koja me priba, pukne za mnom...
Reko, super, bas mi je drago zbog tebe, ali nemoj sad da smaras, nego daj kite, mene to zanima...
But, jock, on se uvrijedio i ostavio me... Kaze, njemu nije dosta seks, on bi i ljubav... Eto ti...

mnogo sreće tebi.........al ja nisam ni pričao o ženama koje svako može da kresne.....rekao sam ...nijedna žena koja drži do sebe.......

Pa da ti kazem....damama o kojima ja pricam ti ne bih mogao da pridjes ni na puskomet.
Obzirom na tvoj mentalni sklop koji se plasticno vidi bas iz ovog komentara.

@Gazdarica

***.........Nisi imala srece sa izborom(to se isto moglo desiti i sa nekim slobodnim, cak mnogo verovatnije).......Ali je nacin na koji razmisljas vrlo karakteristican....

da ti kazem....damama o kojima ja pricam ti ne bih mogao da pridjes ni na puskomet.
Obzirom na tvoj mentalni sklop koji se plasticno vidi bas iz ovog komentara.

pa da...nije mi stalo do koorvi koje svako može da kresne...kao tebi...ali vidi, već ti je postao stalo do takvih.....pa im braniš ime i delo......ti si kosta samo jedan mali mamojebac...takve ti odgovaraju...pa ja nem ništa protiv...je l te loži da bolje toocaš od njenog mooža koji je kresno 2 sata pre tebe.....to ti je sklop...

Kosta, sa slobodnima vec godinama nisam imala takvih problema... Ako se pronadjemo u kres shemi, onda to bude samo kres shema, bez ikavih dodatnih zahtjeva i ocekivanja...
Ako nam se dese neke vece emocije, slobodno ih razvijamo i uzivamo u njima bez ogranicanja... Hvala Bogu, moze nam se i tako...

Tako da, drzacu se samo njih, kao i prije i poslije te epizode...

A steta, stvarno je bio dobar u krevetu... :lol:

pa da...nije mi stalo do koorvi koje svako može da kresne...kao tebi...ali vidi, već ti je postao stalo do takvih.....pa im braniš ime i delo......ti si kosta samo jedan mali mamojebac...

Vrlo se radujem sto me je neko kao ti na taj nacin okarakterisao.......
Jer, ako to cini razliku izmedju nas dvojice, ja se beskrajno radujem.
Bio bih veoma veoma razocaran, i smatrao bih da sam celih 40 godina protracio bezveze, kad bi me BILO KO na ovom svetu svrstao u isti kos kao i tebe.

Vrlo se radujem sto me je neko kao ti na taj nacin okarakterisao.......
Jer, ako to cini razliku izmedju nas dvojice, ja se beskrajno radujem.
Bio bih veoma veoma razocaran, i smatrao bih da sam celih 40 godina protracio bezveze, kad bi me BILO KO na ovom svetu svrstao u isti kos kao i tebe.

pa kad nisi kreso i ne poznaješ žene...do svoje 40 godine..ša da ti kažem.....mnogo si toga propoosrtio....sad je vreme da nadoknadiš ....sa toođim ženama.....

Kosta, sa slobodnima vec godinama nisam imala takvih problema... Ako se pronadjemo u kres shemi, onda to bude samo kres shema, bez ikavih dodatnih zahtjeva i ocekivanja...
Ako nam se dese neke vece emocije, slobodno ih razvijamo i uzivamo u njima bez ogranicanja... Hvala Bogu, moze nam se i tako...

Tako da, drzacu se samo njih, kao i prije i poslije te epizode...

A steta, stvarno je bio dobar u krevetu... :lol:

Naravno, to je tvoj izbor..............Koji svako treba da postuje......
Ja pricam o nacinu razmisljanja.
Takodje sam rekao da slobodne devojke vise preferiraju slobodne muskarce.
One manje-vise zele vezu, bar negde u podsvesti.
I to je sasvim razumljivo , i jasno.....
Govorim o udatim zenama, koje su se rano udale, koje nisu u svom devojackom zivotu dozivele mnogo toga, te zive zivot koji se sastoji od seksa jednom nedeljno(ili mesecno), kojima se zivot sastoji od stalno istih radnji svaki dan(perem, cistim ,pazim na decu, ponekad pusim), a koje su jos pune zivota.
Takve ne zele da izgube ono sto vec imaju ali ocajnicki zele da dozive nesto drugo.
Slicno i sa zenama koje su iz raznoraznih razloga razvedene.Ili im je muz bio idiot, ili one nisu mogle da ostvare svoje zelje u tom braku.
Takve zene, iz straha od nove MOGUCNOSTI razocaranja takodje preferiraju ozenjene muskarce.smatraju ih mnogo manje opasnim za sebe.
Takodje, postoji jedan "sloj" devojaka koje su po ceo dan rastrzane na poslu,koje sebe vide u karijeri, a ne pored kolevke, koje nisu u vezi jer ne mogu da nadju osobu koja bi mogla da prati njihov ritam.....
I takve devojke, nemaju nikakvih predrasuda prema ozenjenim muskarcima.....

Naravno, to je tvoj izbor..............Koji svako treba da postuje......
Ja pricam o nacinu razmisljanja.
Takodje sam rekao da slobodne devojke vise preferiraju slobodne muskarce.
One manje-vise zele vezu, bar negde u podsvesti.
I to je sasvim razumljivo , i jasno.....
Govorim o udatim zenama, koje su se rano udale, koje nisu u svom devojackom zivotu dozivele mnogo toga, te zive zivot koji se sastoji od seksa jednom nedeljno(ili mesecno), kojima se zivot sastoji od stalno istih radnji svaki dan(perem, cistim ,pazim na decu, ponekad pusim), a koje su jos pune zivota...

Crni Kosta, al ocrni nas oženjene. :hahaha:
Moram da ti napomenem da žene koje su se kasno udale takođe peru, čiste, paze na decu.. Jedino im to teže pada.
Kažu da žene mogu prvo dete da rode bez povećanog rizika do 35. godine života.
A nije isto da li će ga roditi sa 35 ili 25. O ovome treba da razmišljate kad razglabate ove vaše milomoodne kombinacije.

Ne znam Kosta, oko mene je mnogo razvedenih zena, uglavnom sa djecom i bez zelje da se ponovo udaju...
Neke su u dvadesetim, neke u pedesetim godinama...
Ali, sve one, bukvalno sve, izbjegavaju ozenjene muskarce...
Sad, ako im se neki bas svidi, nije iskljuceno da ce da budu sa njim...
Ali, sve one biraju slobodne (nikad zenjene, razvedene, udovce) muskarce...

Dobro, mozda ja zivim u konzervativnijoj sredini...

Back