Da li je čudno da ja priđem muškarcu prva?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није истина да не цијене то кад им дјевојка прва приђе. Ја бих искрено то цијенио.
Pa pazi, mozemo da kazemo da vise cene unutrasnju i duhovnu lepotu, ali u sustini i u vecini slucajeva nije tako...
Zena muski prilazak gleda kao vrlinu, pravu vrlinu, a muskarac ne gleda bas u tom smislu, njemu moze da bude drago i da bude presrecan zbog toga, pogotovo, ako sam nema hrabrosti....

Pa pazi, mozemo da kazemo da vise cene unutrasnju i duhovnu lepotu, ali u sustini i u vecini slucajeva nije tako...
Zena muski prilazak gleda kao vrlinu, pravu vrlinu, a muskarac ne gleda bas u tom smislu, njemu moze da bude drago i da bude presrecan zbog toga, pogotovo, ako sam nema hrabrosti....
Она ако прва приђе то значи само једно. Благо том мушкарцу, пун је врлина јер се то баш често и не дешава зато бих ја лично то цијенио. Можда жене мушки прилазак гледају као врлину, али само код оних мушкараца који желе да им приђу.

mislim da je sasvim ok, ne razumem to da zensko zato sto je zensko ne sme da pridje. Nikad ne znas sta propustas ako ne probas.

Ako se vec vidi da je obostrano, a on se plasi, pozovi ga da radite nesto sto oboje volite, ne znam bilo setnja u prirodi, lupam sad.
Ili u bioskop ili sta vec, uvek mozes reci imam dve karte, ako hoces da mi pravis drustvo ( ako ne zelis da budes previse ocigledna) , I samo budi dopadljiva, i gledaj da ga ohrabris kroz pricu, mislim da ce preuzeti inicijativu

Ako se vec vidi da je obostrano, a on se plasi, pozovi ga da radite nesto sto oboje volite, ne znam bilo setnja u prirodi
Ne bih prihvatila tvoj savet.
Ako je već očigledno, neka on pozove. Žena će se osećati ženstvenije, muškarac muževnije.
Napisala sam u prethodnom postu, neka pusti da traje.
Ova situacija može probuditi u njoj najtananije emocije, inspisati je na stvaralaštvo, pisanje poezije, priča, izdići je do stanja vorteksa koje će učiniti da bude dopadljiva sebi i drugima.
Ako se desi bliži kontakt - dobro je, ako ne - ko zna zašto je to dobro.

Ako je već očigledno, neka on pozove. Žena će se osećati ženstvenije, muškarac muževnije.
Očigledno je da se ustrucava, sta sad mozda se ispostavi da je on covek njenog zivota, al ne ne treba da pridje? Jer Boze moj on je muskarac 🤷
to cekanje je najgore
Ova situacija može probuditi u njoj najtananije emocije, inspisati je na stvaralaštvo, pisanje poezije, priča, izdići je do stanja vorteksa koje će učiniti da bude dopadljiva sebi i drugima.
dobro, to ce se probuditi i u njoj i ako budu zajedno. A izmedju ostalog nije tinejdzerka da leti u nebesa zbog platonske ljubavi
ne slazemo se, ako se ne desi, to se zove propustena prilika

Očigledno je da se ustrucava, sta sad mozda se ispostavi da je on covek njenog zivota, al ne ne treba da pridje? Jer Boze moj on je muskarac 🤷

to cekanje je najgore

dobro, to ce se probuditi i u njoj i ako budu zajedno. A izmedju ostalog nije tinejdzerka da leti u nebesa zbog platonske ljubavi

ne slazemo se, ako se ne desi, to se zove propustena prilika
Mi ne znamo da li se ustručava, proučava, ili hrani svoj ego.
Ponekada, čekanje je najlepši deo priče.
I, baš zato što nije tinejdžerka treba da pusti da se priča odvija lagano.
O 'propuštenoj prilici' ne bih...

Prema nekom nepisanom pravilu, od muskaraca se ocekuje da preuzmu inicijativu i naprave prvi korak – bilo da prilaze devojci koja im se dopadne, bilo da kasnije zele da je zaprose.

Kada devojka/zena prva pridje muskarcu treba da zna da postoji mogucnost da moze da bude i odbijena i da nece da joj bude svejedno nakon toga.Mnogi muskarci takve zene shvataju kao lake zene ili neke sponzoruse.

Prema nekom nepisanom pravilu, od muskaraca se ocekuje da preuzmu inicijativu i naprave prvi korak – bilo da prilaze devojci koja im se dopadne, bilo da kasnije zele da je zaprose.

Kada devojka/zena prva pridje muskarcu treba da zna da postoji mogucnost da moze da bude i odbijena i da nece da joj bude svejedno nakon toga.Mnogi muskarci takve zene shvataju kao lake zene ili neke sponzoruse.
Pda,...msm što bismo vam još u startu olakšavale?🙄

Mi ne znamo da li se ustručava, proučava, ili hrani svoj ego.
Ponekada, čekanje je najlepši deo priče.
I, baš zato što nije tinejdžerka treba da pusti da se priča odvija lagano.
O 'propuštenoj prilici' ne bih...
zasto? ja tako razmisljam, i ne mislim samo o ljubavi, vec i o poslu, prijateljstvu, bilo cemu.
Nikad nista ne prepustam slucaju, i bolje mi je uvek rizikovati, nego ni ne probati.
Ne znam, zasto zene treba drugacije da budu, ako se desi desi, ako ne nikom nista..pih
Ako mi se neko svidja, nema te sile da me zadrzi da je ne osvojim. Jer u suprotnom...hm, propustena prilika

No nije tema,
naravno, mi nezamo, ali ako ona misli da je obostrano, to je dovoljno.
Mozda je samo introvertan, ne zna kako, mozda je stidljiv... nagadjam samo.. a sama cinjenica da joj se dopada, znaci da ima ono nesto sto njoj prija.

Ja ne bih o cekaju, o zome ne znam nista 🤔😅

to su Americki fazoni iz filmova. Muskarac jeste generalno osvajac, ali nema pravila, posebno sad u eri feminizma, ravnopravnosti itd. U Skandinaviji npr je svasvim normalno da zene prilaze. Tj. prilazi onaj kome se neko dopadne.
Pa treba znati kako da pridje, sta one znaju da sude muskarcima na osnovu ponasanja i prilaska, pa ko da je muskarcima lako.
Ako pridje kao debil ispace čaka, ako pridje sponatno, vickasto itd, bice kul.
I ko kaze da devojke ne prilaze? Devojke samo prilaze i pokaziju simpatije na drugaciji nacin nego muskarci (bar kod nas). Al opet nema pravila

slazem se apsolutno i sa tobom u necemu

ma je li moguce...

zasto? ja tako razmisljam, i ne mislim samo o ljubavi, vec i o poslu, prijateljstvu, bilo cemu.
Nikad nista ne prepustam slucaju, i bolje mi je uvek rizikovati, nego ni ne probati.
Ne znam, zasto zene treba drugacije da budu, ako se desi desi, ako ne nikom nista..pih
Ako mi se neko svidja, nema te sile da me zadrzi da je ne osvojim. Jer u suprotnom...hm, propustena prilika

No nije tema,
naravno, mi nezamo, ali ako ona misli da je obostrano, to je dovoljno.
Mozda je samo introvertan, ne zna kako, mozda je stidljiv... nagadjam samo.. a sama cinjenica da joj se dopada, znaci da ima ono nesto sto njoj prija.

Ja ne bih o cekaju, o zome ne znam nista 🤔😅
ne posmatraj zene kao PRILIKE

huh, znaci ti hoces da muskarac sve odradi, ti ni repom da maknes.
Al zato, nije u redu da muskarac dozivi isto?
malo dvolicno, ne?
Mrzi me da ti objašnjavam.
Jer ti si prilično siguran u svoja ubeđenja.
Ne doživljavamo odbijanja na isti način.
Nemam ništa protiv toga, kad su napr."kres šeme" u pitanju, ovako kako je tema postavljena,...ipak ne.
Nina je lady i treba da ostane lady.❤️
K'o ga 'hebe,...ako je mutav!

Mrzi me da ti objašnjavam.
Jer ti si prilično siguran u svoja ubeđenja.
da, al to ne znaci da me ne zanima tvoje misljenje, i to me znaci da ne postujem tvoje misljenje ;)

Ne doživljavamo odbijanja na isti način.
Nemam ništa protiv toga, kad su napr."kres šeme" u pitanju, ovako kako je tema postavljena,...ipak ne.
nisam razmeo, sta u vezi odbijanja?
ako sam ovo drugo razumeo, ok je za kres varijante, al nije ok za ozbiljno?
Nina je lady i treba da ostane lady.❤️
K'o ga 'hebe,...ako je mutav!
Pa mozda i nije mutav, mozda samo nije siguran u njena osecanja, i ne zeli da proba bilo sta da ne bi unistio prijateljstvo.

Kako žena da bude sigurna u njegova osećanja?
mislim da su zene bolje u tim stvarima, vi nekako osetite kad je muskarac zainteresovan za vas, kako ne znam, 6to culo, sta li,
reci ti meni?
Mi cesto ne prepoznajemo vase signale, ili jednostavno ne obracamo paznju.
Al da odgovorim, indirektnom pricom se lako proveri.
Mada meni je jednom jedna rekla direktno, ocigledno je da se svidjamo jedno drugom. Ja kao pa da..
Zasto ovo kazem, jer bukvalno nisam nikakve znakove davao da mi se dopada, pricali normalno, bez muvanja, al nekako oseti zena.
Može li žena prilaženjem muškarcu uništiti prijateljstvo?
kad se emocije umesaju sve je moguce. Ali mislim da je to redje nego obrnuto. Zena moze biti potajno zaljubljena, nadszi se i nadati... i dalje su kao ptijatelji i sve ok.
Muskarac kad se zaljubi i zbekne ha testosteron, cesto rusi sve mostove iza sebe.
Tu je tesko racionalisti

Back