kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 55.638
pa nema novosti,i dalje se vidjate u drustvukapetane, strucna analiza, nema šta![]()
iscekivanje sledeceg susreta...
lepo je to treperenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nema novosti,i dalje se vidjate u drustvukapetane, strucna analiza, nema šta![]()
Ne znam..društvo ej zajednicko i kada izlazimo svi smo tu ko ovce u toru u tom uslovno receno našem kaficuKoliko puta ste se vec videli u drustvu ?
Nisam nešto optimistična. Ili ima neku drugu kombinaciju, ili nije preboleo bivšu ili nije normalan.Ne znam..društvo ej zajednicko i kada izlazimo svi smo tu ko ovce u toru u tom uslovno receno našem kaficu
Vreme ce brzo da pokaže šta jeNisam nešto optimistična. Ili ima neku drugu kombinaciju, ili nije preboleo bivšu ili nije normalan.
Eh sad...Nisam nešto optimistična. Ili ima neku drugu kombinaciju, ili nije preboleo bivšu ili nije normalan.
Postideli ste me, Plant...od mog prvog kontakta sa Duki sam znao da je Dama,.. a samo dame mogu da me taknu,...
Ovnovi su vrlo direktni i iskreni - to je i naša mezimica skoro napisala (otvorila temu na tu temu) a i strelčevi (oba samPostideli ste me, Plant...
Ali dok čekaš,...možeš malo i da ga "čikaš".Vreme ce brzo da pokaže šta je![]()
Ti kao mod Ljisa trebao bi da budeš zadovoljan što je tema dve nedelje aktivnaBe up uvrede Nini, al menk da se neki svidja tema ne bi 2 nedelje bila aktivna
to daTi kao mod Ljisa trebao bi da budeš zadovoljan što je tema dve nedelje aktivna![]()
A kada cu da ga smuvam odredicu sama iako je on vec dinstan što bi rekao profesor Bakić ..treba još samo malo da se dokuva
Još uvek ne preduzimam..samo polako dinstam jer nigde ne žurimDa li je konstantno društvo, siguran teren da se ne desi ništa "neplanirano" ili služi kao ispomoć?
Kol'ko vidim, nešto mnogo nisu od pomoći ( verovatno ne žele ni da se petljaju), tako da,...Nina, moraćeš nekako da ga izazoveš ne bi li pokazao "znake života".
Nije to nemoguća misija, osamite se malo i čitaj "između redova". Za početak.
P.S. Ne preduzimaj ti ništa "konkretno".
Još uvek ne preduzimam..samo polako dinstam jer nigde ne žurim![]()
Da, razlicit je “dejting” izmedju tinejdzera i 40+, starije osobe vec imaju izgradjenu licnost i teze se uklapaju, ali dobra je stvar sto vrlo brzo se moze videti da li veza ima sanse jer se vrednosti 2 osobe ili poklapaju ili ne- tako da mislim da je bolje obratiti paznju na te stvari za sada, a ako je tu poklapanje dobro- ostalo ce ici lako.Još uvek ne preduzimam..samo polako dinstam jer nigde ne žurim![]()
Priđi, nije to ništa neobično danas.Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
Da vas čujem..Šta vi mislite o ovom ?
I neki savet usput..kako i na koji nacin da to uradim![]()
Шта ако ипак колега приђе а ти у вези? Шта ћеш са тим?Mislim da ne treba da mu pridjes prva. Imam trenutno takav "problem" ali kod mene je drugacija situacija jer sam u vezi . Kolega ne skida pogled, non stop me gleda. Vec godinu i po dana nosim njegov pogled kao flaster na licu. Jednostavno zasto bih mu prilazila , prvo zauzeta sam a drugo ima usta , nije klinac i moze da mi pridje . Ako ti pocnes od pocetka nesto da iniciras ja se bojim da ce sve padati na tebe , i gde cete se vidjati , putovati, ziveti ...Ako mi zene tako stalno "pomazemo" onda i ne treba da se nadamo da ce muskarci biti bolji...
Odlucice u zavisnosti od trenutne situacijeШта ако ипак колега приђе а ти у вези? Шта ћеш са тим?![]()
Bice da njemu a i meni odgovara ovaj flert ..dokle ce...videcmoNina, jesi li vec nesto popricala sa njim ili si na osnovu izgleda zakljucila da moze da prodje ?