Da li je čudno da ja priđem muškarcu prva?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima ovde i materijala za novu temu : msm ovi što kažu - Priđi mi,.. -
ja sam Lovac i nisam nesposoban,.. ni stidljiv,.. samo sam malo veći probirač,..
Svideo mi se odgovor od @Duki Lu i od Lagerte,..
od mog prvog kontakta sa Duki sam znao da je Dama,.. a samo dame mogu da me taknu,.. :) .
Moj konačan odgovor je: Nemoj - mada znam i da nećeš

Poslednja izmena od moderatora:
Da li je konstantno društvo, siguran teren da se ne desi ništa "neplanirano" ili služi kao ispomoć?
Kol'ko vidim, nešto mnogo nisu od pomoći ( verovatno ne žele ni da se petljaju), tako da,...Nina, moraćeš nekako da ga izazoveš ne bi li pokazao "znake života".😁
Nije to nemoguća misija, osamite se malo i čitaj "između redova". Za početak.
P.S. Ne preduzimaj ti ništa "konkretno".

Da li je konstantno društvo, siguran teren da se ne desi ništa "neplanirano" ili služi kao ispomoć?
Kol'ko vidim, nešto mnogo nisu od pomoći ( verovatno ne žele ni da se petljaju), tako da,...Nina, moraćeš nekako da ga izazoveš ne bi li pokazao "znake života".😁
Nije to nemoguća misija, osamite se malo i čitaj "između redova". Za početak.
P.S. Ne preduzimaj ti ništa "konkretno".
Još uvek ne preduzimam..samo polako dinstam jer nigde ne žurim :lol:

Još uvek ne preduzimam..samo polako dinstam jer nigde ne žurim :lol:
Da, razlicit je “dejting” izmedju tinejdzera i 40+, starije osobe vec imaju izgradjenu licnost i teze se uklapaju, ali dobra je stvar sto vrlo brzo se moze videti da li veza ima sanse jer se vrednosti 2 osobe ili poklapaju ili ne- tako da mislim da je bolje obratiti paznju na te stvari za sada, a ako je tu poklapanje dobro- ostalo ce ici lako.
(pogledaj Schwartzovu teoriju osnovnih vrednosti).

Mislim da ne treba da mu pridjes prva. Imam trenutno takav "problem" ali kod mene je drugacija situacija jer sam u vezi . Kolega ne skida pogled, non stop me gleda. Vec godinu i po dana nosim njegov pogled kao flaster na licu. Jednostavno zasto bih mu prilazila , prvo zauzeta sam a drugo ima usta , nije klinac i moze da mi pridje . Ako ti pocnes od pocetka nesto da iniciras ja se bojim da ce sve padati na tebe , i gde cete se vidjati , putovati, ziveti ...Ako mi zene tako stalno "pomazemo" onda i ne treba da se nadamo da ce muskarci biti bolji...
Шта ако ипак колега приђе а ти у вези? Шта ћеш са тим? 🙂

Back