Da li je čudno da ja priđem muškarcu prva?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ne treba da mu pridjes prva. Imam trenutno takav "problem" ali kod mene je drugacija situacija jer sam u vezi . Kolega ne skida pogled, non stop me gleda. Vec godinu i po dana nosim njegov pogled kao flaster na licu. Jednostavno zasto bih mu prilazila , prvo zauzeta sam a drugo ima usta , nije klinac i moze da mi pridje . Ako ti pocnes od pocetka nesto da iniciras ja se bojim da ce sve padati na tebe , i gde cete se vidjati , putovati, ziveti ...Ako mi zene tako stalno "pomazemo" onda i ne treba da se nadamo da ce muskarci biti bolji...
A kada bi prišao kolega? Šta bi onda bilo?

Mislim da ne treba da mu pridjes prva. Imam trenutno takav "problem" ali kod mene je drugacija situacija jer sam u vezi . Kolega ne skida pogled, non stop me gleda. Vec godinu i po dana nosim njegov pogled kao flaster na licu. Jednostavno zasto bih mu prilazila , prvo zauzeta sam a drugo ima usta , nije klinac i moze da mi pridje . Ako ti pocnes od pocetka nesto da iniciras ja se bojim da ce sve padati na tebe , i gde cete se vidjati , putovati, ziveti ...Ako mi zene tako stalno "pomazemo" onda i ne treba da se nadamo da ce muskarci biti bolji...
predivno razmisljas, eto bas je trebalo da idem na bazen, ali preskocicu naprsno sam dobio stomacne probleme nakon ovog komentara. Drugim recima, svidjam se nekom, to je :
"problem" ?
ne treba da se potrudis:
jer Boze moj, razazice se.. pa se nece on truditi ...
ne znam koliko imas godina, al ovako svet ne funkcioniše

Poslednja izmena:
Kakav proračun?
Emocionalni ne zasigurno....uglavnom se bazira na prvu loptu privlacnost tu uglavnom samo daju signale da im se pridje...
A Sam prilazak jeste izveden iz proracuna ako se proceni da osoba donosi neku korist sto na krace sto na duze....ne genariluzujem pritom znam da ima ok cura poput tebe...recimo ja Sam usao u Brak tj.moja bivsa Zena bez ikakvog proracuna...Ali bilo je veza gde mi se na startu dalo do znanja sta se ocekuje od mene...

Back