- Poruka
- 13.676
Ne,
samo budi jasna.
samo budi jasna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pridji slobodno. Bez brusa u majici.Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
Da vas čujem..Šta vi mislite o ovom ?
I neki savet usput..kako i na koji nacin da to uradim![]()
kosu kosu nego sta...ja kad vidim zensko da ceska noge ne prilazim..odmah razmisljam jel ima ekcem, neku sugu, neku glivicnu infekciju..jel akutni il hronicni svrabez...znaci da vrtim kosu tako da on vidi i ima da prvi pridje
Reci mu. " Hej, sviđaš se mom drugu "Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
Da, naš tipičan I tradicionalan balkanski način. I to je sasvim u redu, funkcioniše.Viši nivo je ovo što Nina planira, da ona bude subjekt.Udata sam i bez prilaženja sa moje straneiznela sam iskustva pre udaje
![]()
Odakle ti ovo? Naprotiv cene još više zato što se ređe događa.Pa ono,muskarci ne cene toliko kada im devojka pridje,kao sto to devojke znaju da cene...
Ne samo da je ok nego bi to trebalo da bude norma. Što samo muškarci na svim poljima da budu proaktivni i samo da poklanjaju pažnju umesto da je prime.Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
Nikada nisam prva prilazila muškarcu, koliko god da mi se svidi. Postoji milion suptilnih načina da on to shvati a da moje samopoštovanje ne bude poremećeno. Osmeh, pogled, gestikulacije, mislim da sve to deluje i daje rezultata, ako ga zainteresuješ, krenuće. Mislim da direktnim pristupom oduzimamo muškarcima genetski upisani kod lovca i osvajača.
Naprotiv, ti su krajnje nenormalniNajbolji predlog su ti dali @Duki Lu i @Van_Helsing .Procitaj ponovo polako kako su ti predlozili.
Direktno da pridjes nekom muskarcu to nikako nije dobro,odmah bi pobegao od tebe ili bi se pravio da te i ne primecuje,mislim na ove normalne muskarce.
Moj citat se odnosio na drugi deo tog posta, nije bila kritika tebe i još jednogMa 'ajde!?
Redmond muškarčina![]()
Pa dobro imaju I ribe pa opet prihvateIma on to sve i kola i parfem i caštio je pice za celo društvo
“Svidjaju mi se tvoje cipele,patike.od svih muskaraca ovde,ti si najoridjinal”.Ok..ali šta da mu kažem![]()
Nije forumaš..tako da forumašice nemaju šanse ali moja drugarica ima..rece mi baš juce..ovaj te baš skenira,Сада све форумашице гризу нокте и мисле ..
' Ко је тај да му јој га отмем пре него га нафата '
kako bree..sakrijem se iza čoška i kada naidje ja iskocim i isprepadam ga na brzaka jel tako ?. . . , kreiraj situaciju sacekusu da on pridje tebi (on misli da je prisao tebi prvi) i on otvori usta prvi, (u takvoj situaciji ti pobedjujes)
ubi me sada u pojam..ne znam ruski...Как найти вторую половинку? - спросили меня. Найти партнера, где найти жену, как найти мужа... А зачем вам это? Всё, что мы можем НАЙТИ в жизни – это найти самих себя. Сделать себя. Найти своё призвание, своё дело, свои таланты, свою душу, раскрыть себя, действительно стать Человеком. ВЫРАСТИ и СОЗРЕТЬ.Может, тогда и партнера искать не придется? Может, тогда девушка найдется сама. И парень встретится обязательно...? Вторая половинка появится в жизни сама, а?На каких скрепах держится союз Мужчины и Женщины? Что важнее всего в отношениях и для чего они создаются?Важно понимать - а ЗАЧЕМ мне другой человек? Не спрашивать как все учат – а кого ты хочешь, а какими качествами должен обладать твой избранник, а чего ты в отношениях получить, а ты себе как видишь ваши отношения… И все ответы – они складываются из того, что МНЕ, наидостойнейшему, другой человек даст…Все из дефицита.Я сам/сама это не могу, или мне скучно, или я себя ущербно чувствую, потому надо кого-то. Может, важнее думать о другом чем-то в жизни? О чем?...
...преведите сами и размислите о томе...
...Нина одговор одавно знаш и лежи у твоме срцу...
ih iskakali su i bolji i gori od tebekako bree..sakrijem se iza čoška i kada naidje ja iskocim i isprepadam ga na brzaka jel tako ?![]()
...извини нисам знао,превешћу само није то то...ubi me sada u pojam..ne znam ruski
od ruskog znam samo ono..spasiba, tovariš taj i taj, ja ljublju vas ( iz jesenjinovih pesama)
Сви ти 'суптилни' начини су исто као и да си му и пришла. Кад све то одрадиш мушкарцу уопште није тешко да приђе. Тешко је кад нема тих суптилних начина па вагаш шта ће бити.Nikada nisam prva prilazila muškarcu, koliko god da mi se svidi. Postoji milion suptilnih načina da on to shvati a da moje samopoštovanje ne bude poremećeno. Osmeh, pogled, gestikulacije, mislim da sve to deluje i daje rezultata, ako ga zainteresuješ, krenuće. Mislim da direktnim pristupom oduzimamo muškarcima genetski upisani kod lovca i osvajača. E sad, s druge strane, današnje generacije nemaju taj problem iz raznoraznih razloga. Društvene mreže su ih oslobodile da lakše stupaju u sve vrste komunikacije nevezano ko prvi započinje. Možda da mu nađeš profil ako ima na nekoj društvenoj mreži?
Није истина да не цијене то кад им дјевојка прва приђе. Ја бих искрено то цијенио.Pa ono,muskarci ne cene toliko kada im devojka pridje,kao sto to devojke znaju da cene...Ali naravno da mozes i trebas, jer moguce je da je on u stanju da nista ne preduzima,ko zna zasto...Svakako je to njegova greska i problem,pa se nemas sta opterecivati...Odaberi da li zelis odma da budes otvorena i kazes sve ili ne. Ako zelis da mu das do znanja da ti se svidja, reci mu to, ali odmah potom pokazi da mozes itekako bez njega da funkcionises, kao da ti ne treba njegov odgovor. Ne treba ti vise nijedan korak, okreni se od njega i sacekaj da ti posalje poruku ili da te pozove...
A ako ne zelis odmah da mu kazes, onda ga zovi da izadjete itd., ne moras da ga muvas uopste...A posle tog izlaska, sacekaj da ti se javi i ako ti se javi tvoj je...Onda kazi ozbiljno sta osecas i zelis...