Muskarci su retko kad slobodni, pogotovo oni sto malo bolje izgledaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono,muskarci ne cene toliko kada im devojka pridje,kao sto to devojke znaju da cene...Ali naravno da mozes i trebas, jer moguce je da je on u stanju da nista ne preduzima,ko zna zasto...Svakako je to njegova greska i problem,pa se nemas sta opterecivati...Odaberi da li zelis odma da budes otvorena i kazes sve ili ne. Ako zelis da mu das do znanja da ti se svidja, reci mu to, ali odmah potom pokazi da mozes itekako bez njega da funkcionises, kao da ti ne treba njegov odgovor. Ne treba ti vise nijedan korak, okreni se od njega i sacekaj da ti posalje poruku ili da te pozove...Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
Da vas čujem..Šta vi mislite o ovom ?
I neki savet usput..kako i na koji nacin da to uradim![]()
Saglasna osim dela u vezi profila na društvenoj mreži.Nikada nisam prva prilazila muškarcu, koliko god da mi se svidi. Postoji milion suptilnih načina da on to shvati a da moje samopoštovanje ne bude poremećeno. Osmeh, pogled, gestikulacije, mislim da sve to deluje i daje rezultata, ako ga zainteresuješ, krenuće. Mislim da direktnim pristupom oduzimamo muškarcima genetski upisani kod lovca i osvajača. E sad, s druge strane, današnje generacije nemaju taj problem iz raznoraznih razloga. Društvene mreže su ih oslobodile da lakše stupaju u sve vrste komunikacije nevezano ko prvi započinje. Možda da mu nađeš profil ako ima na nekoj društvenoj mreži?
opste poznato da su samo ruzni muskarci i ruzne zene uglavnom slobodni..Muskarci su retko kad slobodni, pogotovo oni sto malo bolje izgledaju.
Problem je što mnogi muškarci ne kapiraju te signale.Nije samo ne moj biti ocajna tj daj mu neki znak ali ne previse.
Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
![]()
znaci da vrtim kosu tako da on vidi i ima da prvi pridjecim zensko krene da se dira po kosi to je signal da hoce seks..odma u napad..
nopeМистерозни Нинослав је међу форумашима.
Зато и ова тема ....Тема је начин 'како прићи' ... а не бити одбијена
Да је ово тачноznaci da vrtim kosu tako da on vidi i ima da prvi pridje
Види овакоNocni sokole..samo jedan je u pitanju..kakva desetorica..šta bih sa njima![]()
Aleksa, dao si mi ideju ..Пролећно спремање
![]()
Ma od mene nije ni jedan pobegao..nego samo ovog da navatamВиди овако
нема ту мудрости...
ако знаш да је човеку неугодно у друштву
стартуј га кад сте сами
Договори се с друштвом да јесно по једно оду да телефонирају
или у тоалет или шта знам
и останете у 4 ока
Па неће бре ваљда да побегне од тебе
![]()
Успећеш бре сигурно...Ma od mene nije ni jedan pobegao..nego samo ovog da navatam
Pa jesu jer nemaju mnogo prilika, pogotovo muskarciopste poznato da su samo ruzni muskarci i ruzne zene uglavnom slobodni..
Mislim da je to sasvim u redu.Danas su takva vremena,da pre devojka sme da pridje muskarcu,nego obrnuto.Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
I neki savet usput..kako i na koji nacin da to uradim![]()
Udata sam i bez prilaženja sa moje straneIma logike, samo ce konkurencija da te pomete.
Ma od mene nije ni jedan pobegao..nego samo ovog da navatam
. . . , kreiraj situaciju sacekusu da on pridje tebi (on misli da je prisao tebi prvi) i on otvori usta prvi, (u takvoj situaciji ti pobedjujes)Ok..ali šta da mu kažem![]()
To je mentalitetMa od mene nije ni jedan pobegao..nego samo ovog da navatam