Da li je čudno da ja priđem muškarcu prva?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
Da vas čujem..Šta vi mislite o ovom ?
I neki savet usput..kako i na koji nacin da to uradim :D
Pa ono,muskarci ne cene toliko kada im devojka pridje,kao sto to devojke znaju da cene...Ali naravno da mozes i trebas, jer moguce je da je on u stanju da nista ne preduzima,ko zna zasto...Svakako je to njegova greska i problem,pa se nemas sta opterecivati...Odaberi da li zelis odma da budes otvorena i kazes sve ili ne. Ako zelis da mu das do znanja da ti se svidja, reci mu to, ali odmah potom pokazi da mozes itekako bez njega da funkcionises, kao da ti ne treba njegov odgovor. Ne treba ti vise nijedan korak, okreni se od njega i sacekaj da ti posalje poruku ili da te pozove...
A ako ne zelis odmah da mu kazes, onda ga zovi da izadjete itd., ne moras da ga muvas uopste...A posle tog izlaska, sacekaj da ti se javi i ako ti se javi tvoj je...Onda kazi ozbiljno sta osecas i zelis...

Nikada nisam prva prilazila muškarcu, koliko god da mi se svidi. Postoji milion suptilnih načina da on to shvati a da moje samopoštovanje ne bude poremećeno. Osmeh, pogled, gestikulacije, mislim da sve to deluje i daje rezultata, ako ga zainteresuješ, krenuće. Mislim da direktnim pristupom oduzimamo muškarcima genetski upisani kod lovca i osvajača. E sad, s druge strane, današnje generacije nemaju taj problem iz raznoraznih razloga. Društvene mreže su ih oslobodile da lakše stupaju u sve vrste komunikacije nevezano ko prvi započinje. Možda da mu nađeš profil ako ima na nekoj društvenoj mreži?
Saglasna osim dela u vezi profila na društvenoj mreži.

Пролећно спремање

Snapinsta.app_video_C648D6A1807E27420F18AF5A6BF87AA5_video_dashinit1-ezgif.com-speed.gif

Nocni sokole..samo jedan je u pitanju..kakva desetorica..šta bih sa njima :lol:
Види овако
нема ту мудрости...
ако знаш да је човеку неугодно у друштву
стартуј га кад сте сами
Договори се с друштвом да јесно по једно оду да телефонирају
или у тоалет или шта знам
и останете у 4 ока
Па неће бре ваљда да побегне од тебе
;););)

Види овако
нема ту мудрости...
ако знаш да је човеку неугодно у друштву
стартуј га кад сте сами
Договори се с друштвом да јесно по једно оду да телефонирају
или у тоалет или шта знам
и останете у 4 ока
Па неће бре ваљда да побегне од тебе
;););)
Ma od mene nije ni jedan pobegao..nego samo ovog da navatam

Nema mjesta nekom čudjenju.. u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno. Nekakav naš ponos iliti ustručavanje je najveći neprijatelj veza i ljubavi.. recimo iskren osmjeh i blagi sjaj u očima, prenose toplinu bez i jedne izgovorene riječi.. time mu nedvosmisleno šalješ poruku da si prijateljski nastrojena i otvorena zza komunikaciju.
Upravo osmjeh je ključ koji nas privlači kod žena.. još ako je topao i iskren, očas nas rastopi kao margarin.
Nije svaka situacija idealna pa je vrlo važno da izabereš pravi tajming i okruženje.. neke opuštajuće atmosfere, kao recimo razne žurke, neformalna druženja i okupljanja su više nego idealni.
Et, pa.. budi hrabra i samo napred. :D

Back