pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 161.144
daj mu CV za početak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha nismo još za gerentologiju ali vreme leti..Nisam ni ja klinac. Imam otvoreno korisnicko ime na gerentoloskom sajtu za upoznavanje.
Ali to mi je vrlo simpaticno.
Ne razumeju svi muskarci flert.Помози му да те освоји. Флертуј, за почетак.![]()
Ima on to sve i kola i parfem i caštio je pice za celo društvoPa casti ga pice vozi ga kuci kupi mu parfem ja bi odma pristao
daaa buuuuaaaaaaPlasi? Jel moguce da si toliko zastrasujuca?
Dobro je da je mozak..da ti se nije nešto drugo odsekloDal je moguce toliko brutalna nina je? Sad se I meni mozak odsekao
Zainreresovan je on..samo nikako da tu zainteresovanost da sprovede u delo
Vec neko vreme smo na istom mestu u istom društvu i po njegovom ponašanju znam da je zainteresovan
Možda se plaši ?
Pa iskreno nisam za to. Ako se muskarcu svidjas naci ce nacin da dodje do tebe.
Zena ne treba sebe da stavlja u poziciju da bude odbijena.a iz kog razloga?
Zena ne treba sebe da stavlja u poziciju da bude odbijena.
A sta ako taj musksrac ne zeli da bude odbijen?Zena ne treba sebe da stavlja u poziciju da bude odbijena.
Oni se vec poznaju, u istom su drustvu. On je mozda vec i skontao da joj se svidja.sad ako se pa na sve gleda
ovde može da bude spontano upoznavanje neće ona njemu direktno da kaže da joj se svidja
Muskarac kad je zainteresovan nista ga ne sprecava a lako se moze videti da li se nekom dopadas.A sta ako taj musksrac ne zeli da bude odbijen?
Ili sko je uopste nesvestan emocija druge strane?
Treba zena preduzrti stvari u svoje ruke kad je potrebno, a ne pothranjivati ego i njegove strahove.
Oni se vec poznaju, u istom su drustvu. On je mozda vec i skontao da joj se svidja.
pridji i uzivaj...kada ti se dopada....ne da zalis posle. ako prodje....extrahahaha nismo još za gerentologiju ali vreme leti..![]()
Ima logike, samo ce konkurencija da te pomete.Nikada nisam prva prilazila muškarcu, koliko god da mi se svidi. Postoji milion suptilnih načina da on to shvati a da moje samopoštovanje ne bude poremećeno. Osmeh, pogled, gestikulacije, mislim da sve to deluje i daje rezultata, ako ga zainteresuješ, krenuće. Mislim da direktnim pristupom oduzimamo muškarcima genetski upisani kod lovca i osvajača. E sad, s druge strane, današnje generacije nemaju taj problem iz raznoraznih razloga. Društvene mreže su ih oslobodile da lakše stupaju u sve vrste komunikacije nevezano ko prvi započinje. Možda da mu nađeš profil ako ima na nekoj društvenoj mreži?
Svidja mi se i prišla bih mu prva samo ne znam da li je to ok i da li bi mu bilo neprijatno ?
Da vas čujem..Šta vi mislite o ovom ?
I neki savet usput..kako i na koji nacin da to uradim![]()
Ili je zauzet ili ima nekoliko kombinacija.onda je ok sve ali u vezi njega ko zna on iz kog razloga mu je nezgodno da pridje...