Da li je čudno da ja priđem muškarcu prva?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moj predlog je da mu priđeš i pokazeš da te interesira. Ako želiš ozbiljno, budi ozbiljna , diskretna. Ako želiš avanturu, budi malo bezobraznija, pokaži sta hoćeš. I onda se povuci i čekaj njega da vidiš da li je i on zainteresiran. Nama treba malo vremena da sve shvatimo, nismo navikli da nas žene osvajaju, uglavnom.😄😄😄

Zainreresovan je on..samo nikako da tu zainteresovanost da sprovede u delo
Vec neko vreme smo na istom mestu u istom društvu i po njegovom ponašanju znam da je zainteresovan
Možda se plaši ?

skroz je ok i sWatko da mu pridješ prva :super: jaooo sad mi palo na pamet znaš šta možeš da ga pitaš? kao jel zna neku aplikaciju na mobilnom ( seti se iz neke oblasti ) i kaži kao da koristiš neku aplikaciju ali kao nije tačna i jel on zna neku bolju i ako zna neka ti pokaže koja je ( neku što većina ljudi koristi ) tako nešto u tom fazonu samo da probiješ led
i posle nebitno šta ti on odgovori posle sve regulare upoznajte se (nisi napisala jel se već znate po imenu ili ne )

Nikada nisam prva prilazila muškarcu, koliko god da mi se svidi. Postoji milion suptilnih načina da on to shvati a da moje samopoštovanje ne bude poremećeno. Osmeh, pogled, gestikulacije, mislim da sve to deluje i daje rezultata, ako ga zainteresuješ, krenuće. Mislim da direktnim pristupom oduzimamo muškarcima genetski upisani kod lovca i osvajača. E sad, s druge strane, današnje generacije nemaju taj problem iz raznoraznih razloga. Društvene mreže su ih oslobodile da lakše stupaju u sve vrste komunikacije nevezano ko prvi započinje. Možda da mu nađeš profil ako ima na nekoj društvenoj mreži?

Nikada nisam prva prilazila muškarcu, koliko god da mi se svidi. Postoji milion suptilnih načina da on to shvati a da moje samopoštovanje ne bude poremećeno. Osmeh, pogled, gestikulacije, mislim da sve to deluje i daje rezultata, ako ga zainteresuješ, krenuće. Mislim da direktnim pristupom oduzimamo muškarcima genetski upisani kod lovca i osvajača. E sad, s druge strane, današnje generacije nemaju taj problem iz raznoraznih razloga. Društvene mreže su ih oslobodile da lakše stupaju u sve vrste komunikacije nevezano ko prvi započinje. Možda da mu nađeš profil ako ima na nekoj društvenoj mreži?
Ima logike, samo ce konkurencija da te pomete.

Back