Да ли играте игрице?

Ništa.

Uvek mi je čudno kad neko "igre" formulira u deminutivu. Industrija koja globalno radi duplo više novca od muzičke i filmske zajedno, sve je složenije nego pre 40 godina, čak i indie developeri ulažu milione.

Nema više "igrica"
Ima malo veze i sa tim što programeri očekuju ogromne plate, teško je firmama pronaći dobre seniore.

Ove gluposti na telefonu igram ujutru kad srem, ili tako kada cekam nesto.

Ove ozbiljne video igre sam jedno vreme prestao da igram, pa sam nesto kao malo obnovio pre par godina, ali to je nesto malo.

Ima fenomenalnih video igara koja su prava umetnicka dela.

Naravno, ne ove na mobilnim telefonima.
naravno, zna se na sta se misli kada se kaze igrice:
maxresdefault.jpg

Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
Zimi igram PS i ponekad na telofonu, bjezi od tih sto se zacude samo ih pozdrav is i cao, imam isti problem 50+ sam i dodjem kuci sav od blata sa kros motorom, pola sela se cudi sta mu je u tim godinama.

Poslednjih god. dana nesto redje igram PC igre, kao sednem upalim i posle 2 minuta ugasim, nemam nikakvu ideju sta.. trazim nesto izmedju trade - combat - management - a da ima mogucnosti upgrade-a kao sto je Kerbal npr. + da ima izometrijske elemente kao AOE npr. ali mnogo trazim :p

Poslednje sto sam cesce igrao su bili Mount n Blade Prophecy of Pendor (strasan mod), BeamNG, Software Inc, Cities Skylines, Minecraft mi je isto bio zaludjica. ... SIMS 4 :rumenko:

Fallout serijal i slicne FPS naslove ne racunam, to se igra u dahu

U poslednje vreme cesto igram neke gluposti na telefonu kao da ubijem vreme dok radim ... nista spec.

Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
Igram Virtua Tennis 4. Volim tenis kao sport, a isprobao sam i različite igre tog tipa. Premda, meni komp i nije nešto jak za ove novije igre tenisa jer ih baš budže, da se tako izrazim. Sada čekam da izađe "topspin 2k25"

secam se tih negativnih naslova po medijima, ali mediji su jedno a zivot nesto sasvim drugo
i da, postoji odredjena grupacija ljudi koja u svemu vidi nesto lose, na keca ali daleko je vise dobrih dusha svuda, pa tako je i bilo sa poki go ekipama
u odredjenom trenutku igrica je uvela borbe u arenama za koje je neophodno bilo skupiti min desetak trenera i tada smo se jos vise povezali
napravili smo whatsapp grupe po kraju, a za arene po centru prilazilo nam je i mnogo turista :D silne smo ljude upoznali i lepo se druzili, a mnogi se druzimo i u kontaktu smo i dalje :D

mada bilo je interesantno kada je jedan nas drugar otisao u Japan, video arenu u kojoj borba pocinje i petnaestak igraca okolo i krenuo sav radostan da im mase i pozdravlja ih :D a oni ni da beknu :( ko autisticna deca niko ni sa kim i ne prica, diskonektovani nacisto..

tako da uvek i svuda do ljudi je, ne do tehnologije, okolnosti il bilo cega
Јапанци су и иначе врло отуђени, отуда и јако висок проценат самоубистава...
Naša je i ona igra Scorn :per:

Мени се свиђа што наши и Руси обавезно у игрицу убаце неку фреску, икону, име, симболе који указују на ма то ко је правио игрицу. А онда је продају :mrgreen:

Poslednjih god. dana nesto redje igram PC igre, kao sednem upalim i posle 2 minuta ugasim, nemam nikakvu ideju sta.. trazim nesto izmedju trade - combat - management - a da ima mogucnosti upgrade-a kao sto je Kerbal npr. + da ima izometrijske elemente kao AOE npr. ali mnogo trazim :p

Poslednje sto sam cesce igrao su bili Mount n Blade Prophecy of Pendor (strasan mod), BeamNG, Software Inc, Cities Skylines, Minecraft mi je isto bio zaludjica. ... SIMS 4 :rumenko:

Fallout serijal i slicne FPS naslove ne racunam, to se igra u dahu

U poslednje vreme cesto igram neke gluposti na telefonu kao da ubijem vreme dok radim ... nista spec.
А ја Мајнкрафт нисам могла, волим чисту и јасну графику...

Igram Virtua Tennis 4. Volim tenis kao sport, a isprobao sam i različite igre tog tipa. Premda, meni komp i nije nešto jak za ove novije igre tenisa jer ih baš budže, da se tako izrazim. Sada čekam da izađe "topspin 2k25"
Ја сам први пут играла тенис на телевизору, сећате ли се тога?
Црно-бело, мрежа и лоптица, звучни ефекат пинг и понг, поени и то је све...а ја сам била толико срећна...

Ја сам први пут играла тенис на телевизору, сећате ли се тога?
Црно-бело, мрежа и лоптица, звучни ефекат пинг и понг, поени и то је све...а ја сам била толико срећна...
ti so jos iz doba ponga :mrgreen:

Nekada sam bio samo igrač, pa sam se zainteresovao za programiranje, napravio nešto samostalnih projekata, i na kraju počeo da radim u igračkoj industriji.
Од колегинице моје снаја је у том послу, фино зарађује, припрема полако и сина.

Back