- Poruka
- 25.130
Ovo je za Scorn pojamiz regiona uz top11 je najbolji stari hrvatski serious sam 3

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je za Scorn pojamiz regiona uz top11 je najbolji stari hrvatski serious sam 3

Horizon 1 i 2, najbolja PS igrica.А ја Мајнкрафт нисам могла, волим чисту и јасну графику...
Jesi li probala nekada modernije tenis igrice?Ја сам први пут играла тенис на телевизору, сећате ли се тога?
Црно-бело, мрежа и лоптица, звучни ефекат пинг и понг, поени и то је све...а ја сам била толико срећна...
sad vidim da se pojavila cetvorka deluxe edition.Ovo je za Scorn pojam![]()
ne smem dobicu otkazsad vidim da se pojavila cetvorka deluxe edition.
moracu da ga pogledam![]()
Нисам...није ми ни пало ма памет. Верујем да су сада профи.Jesi li probala nekada modernije tenis igrice?
igrao sam onaj virtua tenis 3Jesi li probala nekada modernije tenis igrice?
Meni je on isto fav ali to što ti hoćeš možeš sa nekim igrama kao što je AO Tennis 2 ili Top Spin gde imaš baš kontrolu nad lopticom. Ali je teško igrati, moraš se pozicionirati valjano. Češće promašuješ.igrao sam onaj virtua tenis 3
i najvise su mi se svidjale one dodatne mini igrice u njemu
sami mecevi u tenisu su mi uvek nekako namesteni jer ti nikad precizno ne mozes da bacis loptu ili je bacis preprecizno ili nikako a i dolazak na loptu je poluautomatizovan tako da mi je sve nekako fejk.
Nažalost.Приметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
Ја волим што сам успела да сачувам своје унутрашње дете, нека се чуди ко колико хоће...Nažalost.
Mator klinac sam.
Između einsteina i ajnšvajna....
Svoje unutrašnje dete ili ti prevod tvoje duše, sud deteta....Ја волим што сам успела да сачувам своје унутрашње дете, нека се чуди ко колико хоће...
Ја волим што сам успела да сачувам своје унутрашње дете, нека се чуди ко колико хоће...
Probaj Postal...Јел играо неко Портал?
Ја сам са ћерком прошле године играла оба, лудо смо се забављале и смејале...
Pa... recimo nikada nisam igrao GTA, ali zato od Rockstara volim Manhunt 1 i 2.@Jugoslav Čvarak признај шта играш...
Вирнула сам, то је сасвим другачији тип игре...ја сам мислила на овоProbaj Postal...
Ako je dobro ime. Mislim da jeste....
Journey u biti nije igrica, to je više spiritualni trip.Претече ме човек...
Добра музика...Journey u biti nije igrica, to je više spiritualni trip.
Najbitnija stvar u zivotuЈа волим што сам успела да сачувам своје унутрашње дете, нека се чуди ко колико хоће...
Ali ima i bolja, na samom kraju.Добра музика...