- Poruka
- 72.524
da li je bog iskusio seks? ako nije kako zna kakav je to osećaj?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kod robija je u spavaćoj sobi svako večeda li je bog iskusio seks? ako nije kako zna kakav je to osećaj?
takođe
pusti prepečenogPa kod robija je u spavaćoj sobi svako veče
Da ne bude zabune to je robivek sam izjavi da bez boga ni sex ne upražnjava
Uze mi Maki reč iz usta.da li je bog iskusio seks? ako nije kako zna kakav je to osećaj?
pitanje na koje ne smete da odgovorite,raskoš u licemerju.Зашто је то битно?
obiđešKoliko još glupih tema će nići sa nazivom DA LI BOG?!
On je svakako stvarao novi život, ali sumnjam da je na takav način uživao u procesu.pitanje na koje ne smete da odgovorite,raskoš u licemerju.
naravno da je bitno
recimo kad praviš novi život i čovek dok stvara taj novi život on uživa, da li sveznajući zna kakav je to užitak?
Način na koji je On uživao u tom procesu, ti ne možeš ni da zamisliš..On je svakako stvarao novi život, ali sumnjam da je na takav način uživao u procesu.
jasnoOn je svakako stvarao novi život, ali sumnjam da je na takav način uživao u procesu.
kao ni on naš užitak?Način na koji je On uživao u tom procesu, ti ne možeš ni da zamisliš..
Može li Onaj ko je načinio čoveka i ženu ne znati sve čari i tajne njihovog tela?pitanje na koje ne smete da odgovorite,raskoš u licemerju.
naravno da je bitno
recimo kad praviš novi život i čovek dok stvara taj novi život on uživa, da li sveznajući zna kakav je to užitak?
ti stvoriš baklavu i nikad je ne probaš, kako ćeš mi opisati kako je ukusna?Može li Onaj ko je načinio čoveka i ženu ne znati sve čari i tajne njihovog tela?
Pa On je te čari i stvorio. Svaki senzor, svaku tvoju ćeliju...e sve drugo što i ne znaš da imaš...
Negiraš Svemoć i Sveznanje Boga?!ti stvoriš baklavu i nikad je ne probaš, kako ćeš mi opisati kako je ukusna?
drugi putNegiraš Svemoć i Sveznanje Boga?!
Nismo mi bogovi pa da sve znamo niti možemo znati...
Ali sigurno znamo da je Bog najveći mikrobiolog i milionima kilometara iznad najvećeg mozga u toj oblasti...
On ti je čula dao, On i zna kako ta čula rade bolje od tebe 100 puta...Ti uživaš, zato što On tako hoće i tu se tvoja priča završava...
Nemoj nas porediti sa Bogom.drugi put
ti stvoriš baklavu i nikad je ne probaš, kako ćeš mi opisati kako je ukusna?
Da li čovek uopšte zna kakav to osećaj može biti?pusti prepečenog
da li bog uopšte zna kakav je to osećaj ?
obiđeš
a pošto mi ne znamo kakav je bog onda pričaš iz svoje perspektive DA LI BOG