- Poruka
- 123.153
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se sa svime navedenim. Pokupili paganaske običaje tokom hrišćanizacije zemalja kako bi tranzicija lakše prošla.
Kako ne vidis da je sve ovo istina?Протестантски такијаши су већ и Богу и људима досадили са овом глупавом пропагандом.
ja se ne razumem nesto u bibliju pa mi kazi, da li ovi zapisi postoje na tim mestima kako je napisano na slici?Протестантски такијаши су већ и Богу и људима досадили са овом глупавом пропагандом.
Пропашће ти пдф са овако бесмисленим темама
zasto besmisleno?Пропашће ти пдф са овако бесмисленим темама
Мани се Нинине школе за повећање активности форума осим ако не планираш да ти и Нина будете најактивнији а остали да збришу са форумаzasto besmisleno?
mislis da je tacno ili ne?
u religiji ima puno nedoumica
Mani se religijskih zabluda, ako verujes onda veruj u isusa a ne u *sveteoce* - dede koje su nekako tumacile , kako su razumeliМани се Нинине школе за повећање активности форума осим ако не планираш да ти и Нина будете најактивнији а остали да збришу са форума
ja te ozbiljno pitam..video sam ovu sliku na tiktokuМани се Нинине школе за повећање активности форума осим ако не планираш да ти и Нина будете најактивнији а остали да збришу са форума
Slažem se sa svime navedenim. Pokupili paganaske običaje tokom hrišćanizacije zemalja kako bi tranzicija lakše prošla.
Plašim se da ćeš naići na zid ćutanja.ja se ne razumem nesto u bibliju pa mi kazi, da li ovi zapisi postoje na tim mestima kako je napisano na slici?
4 jedino mozda ne i 10 mi je nejasno.
Otkrivenje 6:11
Toliko ozbiljno si zainteresovan da te mrzelo da cak prepises ovaj neispravan i nepismen tekst? Na ovo ne vredi ni odgovarati, sve i da je bez greske.ja te ozbiljno pitam..video sam ovu sliku na tiktoku
Da, Tako je, crkva je preuzela paganske obicaje i praznike.
e samo sam cekao doktora za bibiliju da se javiDa, Tako je, crkva je preuzela paganske obicaje i praznike.
ili aktiviran autokorektBog je rekao ne veruj ljudima koji umesto "da" pišu "fa", to znači da imaju debele prste i kratkovidost.