- Poruka
- 355.280
Stvoritelj svega, Deda sa belom bradom, Mit , Nada i Verovanje ili nešto drugo ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog mi je izvor života, snage, nade, vere i ljubavi. "Jesi li Ga nekad videla, kako to veruješ?"Stvoritelj svega, Deda sa belom bradom, Mit , Nada i Verovanje ili nešto drugo ?
Ali svetlost je obično elektromagnetsko zračenje u intervalu u od 400 do 700 teraherca.Svetlost...nikakvo biće, samo energija koja je vidljiva kroz svetlost...
Božija svetlost ne poznaje intervale u terahercima....ima svoje merilo, a to je ljubav.Ali svetlost je obično elektromagnetsko zračenje u intervalu u od 400 do 700 teraherca.
Šta je onda zračenje na frekvenciji od 800 teraherca ako je Bog samo do 700?
Nešto u šta veruješ, a znaš to verovanje nema nikakvo pokriće u nauci, jer se "sa bara" niko ne vraća.Stvoritelj svega, Deda sa belom bradom, Mit , Nada i Verovanje ili nešto drugo ?
Kad bi bilo pokrića u nauci, tada bi to bilo znanje,i ne bi bilo potrebe da vjerujemo. A Bog je vjera.Nešto u šta veruješ, a znaš to verovanje nema nikakvo pokriće u nauci, jer se "sa bara" niko ne vraća.
Ljudski je verovati, nadati se. Ali u sva ta priča bez naučnog pokrića mi je besmislena. Te priče o Bogu su isto ko priče o Deda Mrazu. Mogao je bilo ko da smisli, i sad ti da veruješ u to.Kad bi bilo pokrića u nauci, tada bi to bilo znanje,i ne bi bilo potrebe da vjerujemo. A Bog je vjera.
Je l imaš dokaz da ih je smislio "bilo ko" ili samo ti tako misliš?Ljudski je verovati, nadati se. Ali u sva ta priča bez naučnog pokrića mi je besmislena. Te priče o Bogu su isto ko priče o Deda Mrazu. Mogao je bilo ko da smisli, i sad ti da veruješ u to.
Za mene bog ne postoji. Naročito ne religijski bog kome trebaju mantre, mitarstva, maurske tužbalice, pomeni na 40 dana, rituali tipa pevanje popovskih pesama uz mlaćenje kandila iz kog ide neki dim, da bi se eto on smilovao da spasi dušu ili spasi čoveka od bolesti.Stvoritelj svega, Deda sa belom bradom, Mit , Nada i Verovanje ili nešto drugo ?
To je slab argument.Kad bi bilo pokrića u nauci, tada bi to bilo znanje,i ne bi bilo potrebe da vjerujemo. A Bog je vjera.
Ali svetlost je obično elektromagnetsko zračenje u intervalu u od 400 do 700 teraherca.
Šta je onda zračenje na frekvenciji od 800 teraherca ako je Bog samo do 700?
Stvoritelj svega, Deda sa belom bradom, Mit , Nada i Verovanje ili nešto drugo ?
sva ta priča bez naučnog pokrića mi je besmislena