Sta Bog ima protiv seksa?

Pupak ti je kao čaša okrugla, koja nije nikad bez pića; trbuh ti je kao stog pšenice ograđen ljiljanima;;

Како лепо Соломон описује благословени полни однос и женско тело!
И после дође неко и каже ,,није он то мислио тако, он је мислио да Израиљ има сисе,пупак и остало". Јес, ал кад би се зезали.

Problem je sto uzitak i sladostrasce radjaju nova nestrpljenja,tu nema kraja
У браку су дозвољени и благословени. Зато их треба радити што више, да се не би тражили код других.
То је оно што је Свети Јован Златоусти знао, а данашњи побожњаци немају појма, па причају о ,,духовним сисама" Боже ме сачувај и саклони . :pop::D

У браку су дозвољени и благословени. Зато их треба радити што више, да се не би тражили код других.
То је оно што је Свети Јован Златоусти знао, а данашњи побожњаци немају појма, па причају о ,,духовним сисама" Боже ме сачувај и саклони . :pop::D
samo ne treba jos vise potpaljivati ionako potpaljeni auditorijum,radi i cuti :)

Ниси безгрешна. Као ни ја. Нити било ко на овом грешном свету.
Овај свет у злу лежи, а ти једина ,,безгрешна".

Глете молим вас у шареном шеширу. :D
Nisam rekla da sam bezgresna, to niko nije po rodjenju smo nesavrseni
ali mogu kao sto i zivim visoko moralno bez greha
Nisam jedina svi Jehovini Svedoci zive tako moralno besprekorno ima nas milioni

Nisam rekla da sam bezgresna, to niko nije po rodjenju smo nesavrseni
ali mogu kao sto i zivim visoko moralno bez greha
Да, наше је да тежимо савршенству. Али не значи да нећемо падати у блато. Битно је да се не каљамо. Ево цитираћу ти Светитеља Божјег:

IMG_20240301_071238.jpg

;) :heart:

Овај свет лежи између добра и зла. Овде је борба.
Борба је у нашем срцу и души,нашим делима и начину живота!
Није свет зао, наравно, јер га је Бог створио и како рече Библија ,,виде Бог да је све добро".
Али, велико је зло у свету, против њега се требамо борити, тачно тако.

Back