- Poruka
- 128.922
Stalno se prica da je seks greh
Onda postoje oni monasi kako li se vec zovu sto zenu ne videse..
Zasto?
Zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li siguran?monasi kako li se vec zovu sto zenu ne videse..
To je ljudska izmišljotina. Bog voli seksStalno se prica da je seks greh
Zasto?
nema ništa protivStalno se prica da je seks greh
Zasto?
snaga volje a i zauzeti su non stopOvo povlači zanimljivo pitanlje. Kako monasi suzbijaju prirodan nagon za seksom?
Čime? Dobro bi mi to došlo.snaga volje a i zauzeti su non stop
Ovo povlači zanimljivo pitanlje. Kako monasi suzbijaju prirodan nagon za seksom?
daj mu hint.... sta licani rade sa sakama...opevano u narodnim mudrostimaРаспитај се
Pa evo raspitujem se.Распитај се
Sviraju gusle?daj mu hint.... sta licani rade sa sakama...opevano u narodnim mudrostima![]()
išao sam često po manastirima i vazda po nešto rade, ako si bio u onoj staroj vojsci onda znaš, samo ovde nema nedelja da daneš malo.Čime? Dobro bi mi to došlo.
seks su zene ucinile gresnim zeleci da se 0/24 satiru o zivana, dok su muskarci gajili spram njih cistu emociju.
Koja stara vojska druže, ja ni u ovoj još nisam služioišao sam često po manastirima i vazda po nešto rade, ako si bio u onoj staroj vojsci onda znaš, samo ovde nema nedelja da daneš malo.
Pa evo raspitujem se.
meni rece jedna nova da imam spermu slatku ko cokolada...a ja kazem dodji i otvorim plakar a u njemu samo slatkisi svih vrsta iz svih krajeva svetaТако је било у античко доба. Декадентни м. су се иебали по цео дан као жене, а мушкарчине су ратовале.
М.када остане без сперме је као жена. Више је ж.мушкарац ако је напуњена спермом...
Лууудо...![]()
meni rece jedna nova da imam spermu slatku ko cokolada...a ja kazem dodji i otvorim plakar a u njemu samo slatkisi svih vrsta iz svih krajeva sveta![]()
e pa jbgKoja stara vojska druže, ja ni u ovoj još nisam služio![]()
Смањи слаткише, иначе неће га вадити из уста...![]()
Saznaću kada budem dobio poziv za vojsku...e pa jbg
ustaješ u 6 i do 10 uveče nemaš vremena da pomisliš na seks.
skrkaju ti neke vakcine i jedino što na tren pomiisliš kad će ručak ili večera jer čim izađeš iz menze odma si gladan![]()
Pa ako je los.Stalno se prica da je seks greh
ne znam kako je sad, pre je bilo puna godina a ja baksuz zakači prestupnu.Saznaću kada budem dobio poziv za vojsku..