da li bi ste bili mozda sa osobom drugacije veroispovesti od svoje,
i koliko bi religija uticala na vas odnos??????????????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha upravo to,mogla bih ukoliko njegova vera ne menja drasticno nacin zivota(pricajte koliko hocete o toleranciji ali da moj dragi vadi tepih u sred rucka da se pomoli e to ne bih mogla dugo da izdrzim...)istrazivach:DA...sem ako njena vera ne brani seks
Hehe da... poznavao sam jednu Jehovinog svedoka... jbg ne mere to... A inace ono katolik, pravoslavac... to mi je skroz bzvz... Imao sam i jednih i drugih... i ateista naravno... Sa muslimankama jos nisam imao kontakta tako da to ne znam... ali kontam da bi mogli naci zajednicki jezik...istrazivach:DA...sem ako njena vera ne brani seks
Lucky Luck:pa kada nekog volish, volish valjda ceo paket
hanibaI77:naravno ali ja nisam spremna da zavolim takvu osobu :wink: ,sama sam nevernik znaci nemoguce!!!
E ljudi sada ste me zbunili, i ja sam za biranje paketa, ali kada si vec izabrao pa unutra nadjesh takvu sitnicu, nechesh valjda da ga vrachash?istrazivach:biram pakete ne uzimam sve add hock
Moze i ruchak da se pomeri za prikladnije doba dana kada nema neka od 74 dnevne molitve, ili nocu. Ja recimo obozavam da jedem nocuhanibaI77:haha upravo to,mogla bih ukoliko njegova vera ne menja drasticno nacin zivota(pricajte koliko hocete o toleranciji ali da moj dragi vadi tepih u sred rucka da se pomoli e to ne bih mogla dugo da izdrzim...)
Lucky Luck:Moze i ruchak da se pomeri za prikladnije doba dana kada nema neka od 74 dnevne molitve, ili nocu. Ja recimo obozavam da jedem nocu
Lucky Luck:E ljudi sada ste me zbunili, i ja sam za biranje paketa, ali kada si vec izabrao pa unutra nadjesh takvu sitnicu, nechesh valjda da ga vrachash?
katolik- pravoslavac 8) ali mulimam -pravoslavac ne nikako nije zdravo za pravoslavca,sekte-pravoslava ne nikaki,katolik-sekta ne nikako,atesta-katolik 8) ..pravoslavac -katolik 8) ..jevreji -katolici jao..jevreji-pravoslavci jao..jevreji-jevreji 8) :grin:Yoanna:da li bi ste bili mozda sa osobom drugacije veroispovesti od svoje,