svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 129
Koliki procenat devojaka generalno bi se uvredilo ukoliko biste im rekli da ne želite vezu već samo seks sa njima, a koliki broj istih bi pristalo na to ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
0%Koliki procenat devojaka generalno bi se uvredilo ukoliko biste im rekli da ne želite vezu već samo seks sa njima, a koliki broj istih bi pristalo na to ?
NeodlučneA ostatak?
Odvojene su stvari,5% ne bi daloA ostatak?
To primecujem da se na interntu vredjaju kao lude. Sujeta sta li. Nismo se jos ni rukovali a ona: waaaa! Hoces da kazes da nisam meridz materijal hahahaKoliki procenat devojaka generalno bi se uvredilo ukoliko biste im rekli da ne želite vezu već samo seks sa njima, a koliki broj istih bi pristalo na to ?
0, 23%Koliki procenat devojaka generalno bi se uvredilo ukoliko biste im rekli da ne želite vezu već samo seks sa njima, a koliki broj istih bi pristalo na to ?
Nisi ti ovo dobro shvatio čini mi se.Odvojene su stvari,5% ne bi dalo
Dobra ti ta matematika. Šteta što ne radiš obračun moje plate.Nisi ti shvatila moze 100% da se uvredi i 100% da da
ona je u dobitku, dobila je i tebe i peruMene najviše veseli kad kažeš nekoj da hoćeš samo seks, pa onda ona kaže nisam ti ja za te šeme, ja sam za ozbiljno i za šta ti mene smatraš, evo Pera mi nudi vezu, a onda Pera pametan nije rekao šta tačno hoće, pa iz*ebe i ostavi.
E, onda ti se ona javi sa kuku meni, pa i ovaj me iz*eba.
ona je u dobitku, dobila je i tebe i peru
a ti budes dzentlmen pa utesisTo što ti se ona javi posle toga ne znači da je išta dobila, osim što me nasmeje jako
a ti budes dzentlmen pa utesis
naucices vremenom,polakoNisam ja dobročinstvo
to bi ti rekaoKazes joj sta bi bebe pera ti ga stera