Ukoliko biste im rekli da ne želite vezu, već samo seks?

Nema to veze sa strahom i nisam se primio na taj mamac. Jednostavno je racionalno razmisljanje.
Pogotovu danas u vreme sa toliko razvoda i mizernih zivota posledicom upravo zbog tih brakova. Jbga. Tako je kako je.
U ostalom, ako je do imanja dece, ne moras da udjes u brak s nekim. Brak nikakav benifit ne donosi. Osim ako je nekome materijalni interes u tome a tada se gubi upravo to poverenje zbog kojeg bi se i razmatrala ta ideja.
Plus na sve to ja sam neko ko ne podnosi da zavisi seksualno od nekoga a to je sto te ozb veze, brakovi i ostalo donose. Uzasava me ta pomisao.
Kako racionalno razmišljanje, kad pričaš o braku koji niko nije pomenuo?
Ako joj ne kažeš da sa njom želiš samo seks, to ne znači da si joj brak
obećao.
Da se vratimo na moj primer jer isključuje strah od vezivanja ili braka ili
čega god. Ako nisam rekla komšinici da sa njom želim samo jednom
kafu da popijem, jer ne znam jesam li spremna za drugu, to uopšte
ne znači da sam joj time obećala redovno kafenisanje. Vidiš? Kad
nema strahova odnosi se uspostavljaju prirodno.

Kako racionalno razmišljanje, kad pričaš o braku koji niko nije pomenuo?
Ako joj ne kažeš da sa njom želiš samo seks, to ne znači da si joj brak
obećao.
Da se vratimo na moj primer jer isključuje strah od vezivanja ili braka ili
čega god. Ako nisam rekla komšinici da sa njom želim samo jednom
kafu da popijem, jer ne znam jesam li spremna za drugu, to uopšte
ne znači da sam joj time obećala redovno kafenisanje. Vidiš? Kad
nema strahova odnosi se uspostavljaju prirodno.
Mnoge zene ne uspostavljaju prirodne odnose vec napravi "jelen pred farovima" facu na svaku veselu temu dok ti ne pokrenes to glavno pitanje.

Mnoge zene ne uspostavljaju prirodne odnose vec napravi "jelen pred farovima" facu na svaku veselu temu dok ti ne pokrenes to glavno pitanje.
Obostrano je, naravno. Ne može ni ona da se opusti dok ne vidi dal je meso
ili osoba. Pa kako da taktizira da ne ispadne seljanka koja bi samo da se uda,
a da ne ispadne ni droca koja bi samo sex. A ni ona sama ne zna šta hoće
ko što ni tupan koji bi ''samo sex'' pojma nema..
To su samo bespotrebni razgovori, jer se dešava da na kraju on hoće sve, a
ona više očima ne može da ga vidi.

Obostrano je, naravno. Ne može ni ona da se opusti dok ne vidi dal je meso
ili osoba. Pa kako da taktizira da ne ispadne seljanka koja bi samo da se uda,
a da ne ispadne ni droca koja bi samo sex. A ni ona sama ne zna šta hoće
ko što ni tupan koji bi ''samo sex'' pojma nema..
To su samo bespotrebni razgovori, jer se dešava da na kraju on hoće sve, a
ona više očima ne može da ga vidi.
I naravno posle mog lepo srocenog i jasnog izlaganja lepo svela na tupana koji hoce samo seks i ona jadnica meso.

Svako ko priča o nečemu što ne zna je tupan. Dakle, ako si tek sreo
neku osobu, onda samo ne znaš kakav to odnos može da postane,
pa o tome i ne pričaš.
Ja znam da se necu zeniti. Ne znam kako ti znas da ja ne znam.
Drugo, taj argument ako on nju ne ozeni ona je samo meso, pa sta je onda kad je ozeni? Udato meso?
Ako mene pitas ta zena iz tvog primera ima jako cudnu percepciju sebe i seksualnog odnosa sa muskarcima. A onda me i ne cudi ako se nadje nekome slicnom pa mu bude meso. A to siguno nije moja odgovornost ili krivica pa da se jedam zbog toga.

Ja znam da se necu zeniti. Ne znam kako ti znas da ja ne znam.
Drugo, taj argument ako on nju ne ozeni ona je samo meso, pa sta je onda kad je ozeni? Udato meso?
Ako mene pitas ta zena iz tvog primera ima jako cudnu percepciju sebe i seksualnog odnosa sa muskarcima. A onda me i ne cudi ako se nadje nekome slicnom pa mu bude meso. A to siguno nije moja odgovornost ili krivica pa da se jedam zbog toga.
Možeš da znaš da se nećeš ženiti, ali ne možeš da znaš da nećeš zavoleti.
Tu se tvoja pamet samo ništa ne pita.

Ispričaču vam jednu poučnu priču !
Svaka ali baš svaka više voli da joj kažeš da bi je kresnuo i da joj pričaš svakakve gadosti nego da joj kažeš da ti nije privlačna i da je nebi kresnuo nikad. To drugo je najveća uvreda za njih i baš se naljute. Dakle naučite ovo jer sam i ja saznao iz nekoliko situacija, najveća moguća uvreda za žene je da joj kažeš nebi te nikad kresnuo jer mi se ne sviđaš, to ne opraštaju, a sve ostalo može da prođe.
Inače treba biti pristojan i normalan pošto ih osvojiš, a pre toga razne igrice su dozvoljene, a posle toga se unormali.

Ispričaču vam jednu poučnu priču !
Svaka ali baš svaka više voli da joj kažeš da bi je kresnuo i da joj pričaš svakakve gadosti nego da joj kažeš da ti nije privlačna i da je nebi kresnuo nikad. To drugo je najveća uvreda za njih i baš se naljute. Dakle naučite ovo jer sam i ja saznao iz nekoliko situacija, najveća moguća uvreda za žene je da joj kažeš nebi te nikad kresnuo jer mi se ne sviđaš, to ne opraštaju, a sve ostalo može da prođe.
Inače treba biti pristojan i normalan pošto ih osvojiš, a pre toga razne igrice su dozvoljene, a posle toga se unormali.
Znaci moram da je kresnem iako mi se ne krese da se ne bi uvredila i povredila?

Hahaha...ja probao nešto kao kulturno okolo svaka pobegla.Reko večera na skadarliji itd ispado glup.
Tamo gde sam bio direktan isto veče bio sex.
Statististički ispade bolje biti direktan i manje fin.
U grckoj se svi nesto lome da navataju i ovako im nista ne fali osim samopouzdanja i iskustva s ribama,a 1 debeli koji realno nema sanse je samo na engleskom naucio i like you,wanna fuuck i normalno najvise iebo

Back