qryak
Iskusan
- Poruka
- 6.225
Pa ko ne zna sa ženama, svejedno mu gde god da ode, frustracija će uvek da ispliva na površinu i brzo će se pokopati.Možda i jeste. Ali većina tipova nema game. Krenu sa napušavanjem čim im neka nešto prebaci.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ko ne zna sa ženama, svejedno mu gde god da ode, frustracija će uvek da ispliva na površinu i brzo će se pokopati.Možda i jeste. Ali većina tipova nema game. Krenu sa napušavanjem čim im neka nešto prebaci.
tacno,trebate da nas mazite,grlite,udovoljavate,cutite i klimate glavom dok mi pricamoPa ko ne zna sa ženama, svejedno mu gde god da ode, frustracija će uvek da ispliva na površinu i brzo će se pokopati.
Takoe..podržavamZnam slučaj čoveka koji je bio poznat forumaš na Krsti, a i na Ani paralelno imao profil. Oženio se ribom sa Ane. Ali nije bio isfrustriran zbog nejebice, to je bila tajna njegovog uspeha. I inije išao tamo da se napušava sa feminaci ribama, nego blejao, sprdao se, dok nije naletela riba koja mu je ok.
bar ne pravih!Hahahahahahahahahqh
Veliki procenat forumaša na Krsti je imao, ili i dalje ima i profil na ani, pogotovo ovi što vole da vise na LJISu.bar ne pravih!
izdajiceVeliki procenat forumaša na Krsti je imao, ili i dalje ima i profil na ani, pogotovo ovi što vole da vise na LJISu.
Ovo je tačno. Ja sam jedan od tih.Veliki procenat forumaša na Krsti je imao, ili i dalje ima i profil na ani, pogotovo ovi što vole da vise na LJISu.
Никадtacno,trebate da nas mazite,grlite,udovoljavate,cutite i klimate glavom dok mi pricamo
Četvrtog.do kojeg crkva priznaje?
Ja sam potrajao svega 3 minute nakon što sam otvorio temu.Ovo je tačno. Ja sam jedan od tih.
Ja dva dana, pa me banovaliJa sam potrajao svega 3 minute nakon što sam otvorio temu.
Msm da imam negdje Screenshot te teme ismijala sam se kao ludaŠteta, baš sam se potrudio oko teksta.
Msm da imam negdje Screenshot te teme ismijala sam se kao luda
ko je tajZnam slučaj čoveka koji je bio poznat forumaš na Krsti, a i na Ani paralelno imao profil. Oženio se ribom sa Ane. Ali nije bio isfrustriran zbog nejebice, to je bila tajna njegovog uspeha. I inije išao tamo da se napušava sa feminaci ribama, nego blejao, sprdao se, dok nije naletela riba koja mu je ok.
Nije više na Krsti, naterala ga ženska da obriše profil, ali znaju ljudi koji jeko je taj
jaa ne znam sapni miNije više na Krsti, naterala ga ženska da obriše profil, ali znaju ljudi koji je
Pa šta ti znači nik čoveka koji više nije na forumu? Uglavnom, to je jedan za kog ja znam, verovatno nije jedinijaa ne znam sapni mi
il ako si na hrvatski forum , vec od trece koleno mos da cepas.Ako je od petog pa naviše, slobodno neka deru.
Nije više na Krsti, naterala ga ženska da obriše profil, ali znaju ljudi koji je
dobar za zenuTaj odnos mora da je jako dobar, čim neko nekog tera na nešto
dobar za zenu
nije,to najpre dosadi.. ali generalno zenama nista nije dovoljno dobroDefinitivno sam siguran da ni ženama nije dobar kad imaju tipa koji igra kako one sviraju
nije,to najpre dosadi.. ali generalno zenama nista nije dovoljno dobro