- Poruka
- 634
Ovaj lik iznad je u pravu do kraja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buggy:Lepo je to sto vecina ucesnika ovog foruma stavlja ljubav ispred vere,neki/e bi samo da bocnu ili prime ako je dobra prilika a nekima stvarno i ne smeta sto je neko druge vere.Pa nije niko birao sta ce biti po rodjenju-ni zut,crn,beo a koje vere jos manje...Vrednost coveka ne cine vera i boja nego nesto drugo...a i svi smo vremenom upoznali po nekog dobrog muslimana,katolika,pravoslavca,...ma svuda ima divnih ljudi(i govnjavih) i kad se dvoje iskreno vole vera im je nebitna...
Lepo je tako misliti,ljudski...
ALI TO JE PLITKO I EGOISTICNO!!!!
Kruna svake veze su deca!Mislite li na njih?Jeste li svesni istorijskih zbivanja makar u zadnjih 200g. na ovim prostorima?Znate li sta se desavalo deci iz mesovitih brakova?Znate li da ce se isto desavati i kroz najvise 30g.?Imate li svi vi kojima ne smeta partner druge vere dovoljno para da u datom trenutku ostavite sve i odete za Norvesku,Belgiju,...da vase dete ne bi patilo i bilo prinudjeno da bira izmedju oca i majke?
Latica-20-tak g. a svesna prilika ...Da i ja sam nacionalista,nisam sovinista!Jedino Brozovi skolarci neznaju razlikovati ta dva pojma.Ko nevoli svoje nemoze voleti ni druge!
Volite se ljudi ali decu pravite samo sa svojim jatom!
Ovaj stav je identican mom.Imam dobre prijatelje razlicitih vera i postujem sve njihovo ali nikad nisam bila u vezi ili braku i ne bih.Odrasla sam u Splitu i znam kako razmisljaju,odgledala sam ratove i sudbine mesovitih brakova.Ne osudjujem tudje izbore i razumem ih ali ja ne bihBuggy:Lepo je to sto vecina ucesnika ovog foruma stavlja ljubav ispred vere,neki/e bi samo da bocnu ili prime ako je dobra prilika a nekima stvarno i ne smeta sto je neko druge vere.Pa nije niko birao sta ce biti po rodjenju-ni zut,crn,beo a koje vere jos manje...Vrednost coveka ne cine vera i boja nego nesto drugo...a i svi smo vremenom upoznali po nekog dobrog muslimana,katolika,pravoslavca,...ma svuda ima divnih ljudi(i govnjavih) i kad se dvoje iskreno vole vera im je nebitna...
Kruna svake veze su deca!Mislite li na njih?Jeste li svesni istorijskih zbivanja makar u zadnjih 200g. na ovim prostorima?Znate li sta se desavalo deci iz mesovitih brakova?Znate li da ce se isto desavati i kroz najvise 30g.?Imate li svi vi kojima ne smeta partner druge vere dovoljno para da u datom trenutku ostavite sve i odete za Norvesku,Belgiju,...da vase dete ne bi patilo i bilo prinudjeno da bira izmedju oca i majke?
Latica-20-tak g. a svesna prilika ...Da i ja sam nacionalista,nisam sovinista!Jedino Brozovi skolarci neznaju razlikovati ta dva pojma.Ko nevoli svoje nemoze voleti ni druge!
Yoanna:da li bi ste bili mozda sa osobom drugacije veroispovesti od svoje,
i koliko bi religija uticala na vas odnos??????????????
merlinka:imam prijatelje različitih veroispovesti i sve ih volim. ali,
deca moraju da mi budu čiste krvi, toliki sam rodoljub kad je u pitanju ova napaćena zemlja kojoj pada natalitet.![]()
![]()
![]()
Buggy:Lepo je to sto vecina ucesnika ovog foruma stavlja ljubav ispred vere,neki/e bi samo da bocnu ili prime ako je dobra prilika a nekima stvarno i ne smeta sto je neko druge vere.Pa nije niko birao sta ce biti po rodjenju-ni zut,crn,beo a koje vere jos manje...Vrednost coveka ne cine vera i boja nego nesto drugo...a i svi smo vremenom upoznali po nekog dobrog muslimana,katolika,pravoslavca,...ma svuda ima divnih ljudi(i govnjavih) i kad se dvoje iskreno vole vera im je nebitna...
muvalo:Ili napustite domovinu i zivite bez straha![]()
S_K_V_O:buggy dramatican si za desetku i pun nekih zastrasujucih prorocanstava.
sta ce se to desavati za 30 godina?
ako ljudi odgovaraju jedno drugom i vole se nece valjda da traze nekog drugog zbog religije ili nacionalnosti?
idiotima to doduse moze da posluzi za zigosanje, uostalom, kao i bilo koja druga osobina koja odskace. pa sta s tim?
i ako neko trazi da se izjasni da li je srbin ili marsovac...jasno je valjda ko je bed guy u celoj toj prici. sigurno ne roditelji ukoliko su svojim primerom pokazali uvazavanje i prihvatanje razlicitosti i naucili dete malo sirem pogledu na svet od onoga koji imaju "usijane glave"...
anakin:tacno...
da li nekad pomislite sta je ta ista Srbija uradila za vas? koliko nas je osakatila sve redom cela nacionalisticka histerija?
i onda se poteze argument Zbog dece....eeeeej breeeee?? sta bre zbog dece?
totalno arhaicna ideja o "cistoj krvi" i slicnim budalastinama...
da, bila bih i jesam...apsolutno sam protiv deljenja ljudi po nacionalnoj, verskoj i rasnoj osnovi...
i nemam ama nista protiv mesanja...ne mislim da to u globalu cini neko zlo planeti Zemlji...