Ukoliko biste im rekli da ne želite vezu, već samo seks?

Mr Napokon samo kažem istinu koja je baš fuj fuj.Izvinjavam se što sam direktan.
Pa ok ali lokalizujes nekako samo na beograd. A istina je da takve zene mozes naci svuda. Poprilicno su uobicajene. Kao da je to nekakvo postavljanje koje nece uroditi plodom osim ako si budala i da nepoznatoj osobi pocnes da ugadjas sa putovanjima. Jedino ako voli da prica o putovanjima a da ne insinuira da je na tebi da finansiras to. S te strane mozes mozda i bolje da se zblizis sa njom ako te nije na prvu toliko iziritirala, u tom slucaju:shat d fak ap i slusaj kako se oseca dok prica o prelepim predelima, morskom vetru na kozi, setnjama vecernjim, zezanju na plazi.

Ovde po Bg su pune sebe...valjda je to modni trend neki.
Zaobiđeš naravno ali eto primećuje se.
Pa taj trend nadrkanosti i ja sam zayebana riba, zayeban frajer.

Vecini se nas vecina ne dopadnemo.
To je cinjenica. Sta god to bilo, fiz pojava, pristup, boja glasa, govor tela, oci, sta god. I mnoge hladno odbiju. Medjutim, ako se fokusiras na takve lako se ostaje sam. A da bi dosao do neke kojoj ces se dopasti, moras proci kroz to. Ili ces ostati na tome da te na izmaku snage prihvati tako neka drugarica drugarice decka koja trazi ozb vezu. I ostatak zivota ce ti biti muka da ustanes i da se vuces za njom kao krpa u ispunjavanju nekih ocekivanja iako ona nije ni bila tvoj izbor na startu, vec krajnji kompromis. Takvih veza imas koliko hoces, i svi cute o tome a ne prodaje se na trafici.

Tako da, sto ono kazu, ocvrsni kozu. Kad je tako nadobudna i osetis da tu nema nikakve price, samo joj zamisli da ima gonoreju ili pola ****** a iz druge polovine curi gnoj i produzi dalje - to je da sebe zastitis u tom trenutku da ti ne spusta elan i entuzijazam. Kad bude jos cvrsca koza, neces morati nista da zamsiljas.

A kada naletis na neku super devojku i imas do jaja iskustva sa njom, sta god da je, zezanje, smejanje, super seks, ove prethodne samo deluju kao neko gadnjikavo iskustvo, poput ribljeg ulja i izbrisu se iz glave kad probas med.

I jos nesto. To sto je tako los osecaj nije zbog toga sto te neka tamo nepoznata osoba licno odbije, boli tebe dupe zapravo zar ne? vec sto se to desava javno. Tako da je pre ta tvoja socio slika ugrozena nego ti licno. Zar ne? A kada je do toga, imas ljude koji ceo zivot provedu staticni, zbijeni u svoj mali krug ljudi, bezbedni i frajeri u pivu i temama, samo da se ne izblamiraju ili budu ugrozeni i ljude koji su svesni da si 10x na vecem samo zato sto si pokusao pa i ispusio i dobijas respekt.

Barem od pametnih ljudi, od glupih i ne ocekujes nista pametno.
Samo je bitno ne biti debil i navalentan preko mere. Ako osetis da se povlaci, pusti je i daj prostor. Boze moj. Adios amigo.

Kako se sada osecas povodom nadrndanih opasnih odbijajucih nadobudnih beogradjanki?

Vidiš meni ne smeta to odbijanje toliko mslm navikao sam na to ali ne želim da se devojka oseti uvređeno dok sa druge strane znam da je bila sa mnogo momaka pa mžd se i ne bi baš uvredila

Pa zavisi kako se kaže. Nisam u ovom momentu za vezu, ali si mi baš privlačna.. to znači to, lepše je tako reći nego ja bih da se iebemo, ali neću vezu, to zvuči onako kao balvan neki da kaže.

Pa taj trend nadrkanosti i ja sam zayebana riba, zayeban frajer.

Vecini se nas vecina ne dopadnemo.
To je cinjenica. Sta god to bilo, fiz pojava, pristup, boja glasa, govor tela, oci, sta god. I mnoge hladno odbiju. Medjutim, ako se fokusiras na takve lako se ostaje sam. A da bi dosao do neke kojoj ces se dopasti, moras proci kroz to. Ili ces ostati na tome da te na izmaku snage prihvati tako neka drugarica drugarice decka koja trazi ozb vezu. I ostatak zivota ce ti biti muka da ustanes i da se vuces za njom kao krpa u ispunjavanju nekih ocekivanja iako ona nije ni bila tvoj izbor na startu, vec krajnji kompromis. Takvih veza imas koliko hoces, i svi cute o tome a ne prodaje se na trafici.

Tako da, sto ono kazu, ocvrsni kozu. Kad je tako nadobudna i osetis da tu nema nikakve price, samo joj zamisli da ima gonoreju ili pola ****** a iz druge polovine curi gnoj i produzi dalje - to je da sebe zastitis u tom trenutku da ti ne spusta elan i entuzijazam. Kad bude jos cvrsca koza, neces morati nista da zamsiljas.

A kada naletis na neku super devojku i imas do jaja iskustva sa njom, sta god da je, zezanje, smejanje, super seks, ove prethodne samo deluju kao neko gadnjikavo iskustvo, poput ribljeg ulja i izbrisu se iz glave kad probas med.

I jos nesto. To sto je tako los osecaj nije zbog toga sto te neka tamo nepoznata osoba licno odbije, boli tebe dupe zapravo zar ne? vec sto se to desava javno. Tako da je pre ta tvoja socio slika ugrozena nego ti licno. Zar ne? A kada je do toga, imas ljude koji ceo zivot provedu staticni, zbijeni u svoj mali krug ljudi, bezbedni i frajeri u pivu i temama, samo da se ne izblamiraju ili budu ugrozeni i ljude koji su svesni da si 10x na vecem samo zato sto si pokusao pa i ispusio i dobijas respekt.

Barem od pametnih ljudi, od glupih i ne ocekujes nista pametno.
Samo je bitno ne biti debil i navalentan preko mere. Ako osetis da se povlaci, pusti je i daj prostor. Boze moj. Adios amigo.

Kako se sada osecas povodom nadrndanih opasnih odbijajucih nadobudnih beogradjanki?
Osecam se top uvek i bez njih i sa njim Napokone.Ne treba ti niko da bi bio raspolozen u zivotu.I da si u braku ili nisi na mene ne uticu negativnosti.Ne dodiruju me.Super ako ima prijatelja stabilnih cvrstih karaktera ako nema opet super.
Vecinom ce svak zajebati i ne treba se mnogo loziti i ocekivati cuda.
Isprepleten je zivot da bi dvoje ili petero cak bili na istoj valnoj duzini.

Osecam se top uvek i bez njih i sa njim Napokone.Ne treba ti niko da bi bio raspolozen u zivotu.I da si u braku ili nisi na mene ne uticu negativnosti.Ne dodiruju me.Super ako ima prijatelja stabilnih cvrstih karaktera ako nema opet super.
Vecinom ce svak zajebati i ne treba se mnogo loziti i ocekivati cuda.
Isprepleten je zivot da bi dvoje ili petero cak bili na istoj valnoj duzini.
Pa jbga, tako je, sto gubiti vreme. I to sagledavanje odnosa je smor. Kao trazim nekoga /neku. Za sta trazis? Da svoje tegobe ili ambicije nekome na pleca svalis? Pa si narogusena? Prethodni nije hteo da igra po tvom ritmu? Kme kme
Koja crna ljubav, to je nesto drugo. Nema toga, use u svoje kljuse i uzivaj ili syeb iza coska vreba. Ko ne razume to, polize mi duupe. Mljac mljac.

Увредиле би се ако би им рекао да нећеш везу него само секс, али исто тако би оне тебе вређале и одбацивале ако би био сиромашан да би био у вези. Не ваља кад хоћеш везу јер зашто би биле с тобом ако си сиромашан, не ваља кад нећеш везу јер си површан и без емоција.

Решење такве заврзламе је то да њима заправо не треба толико веза (да желе имале би ниже критеријуме), још мање секс (јер га мрзе и сматрају прљавим), њима највише треба материјално од стране мушкараца и то да могу да се похвале другим девојкама каквог су дечка нашле јер жена је жени вук и увек завиде једне другима.

Koliki procenat devojaka generalno bi se uvredilo ukoliko biste im rekli da ne želite vezu već samo seks sa njima, a koliki broj istih bi pristalo na to ?
Kod nas kontam 9/10, recimo u HR 7/10, Rusija 5/10, Nemačka 2/10

Što se naših mlađih devojaka tiče, neki moj osećaj je da većina teži ka vezi, braku/porodici te da ima dosta odbijanja, pored toga sa 35+ ili 40+ mislim da i žene počinju drugačije da gledaju na stvari tj. često pređu u hedonistički smer.

Koliki procenat devojaka generalno bi se uvredilo ukoliko biste im rekli da ne želite vezu već samo seks sa njima, a koliki broj istih bi pristalo na to ?

A ti procenti su bitni... zašto? 🙃

Ne bih se ni mrvu uvredila.. neko me iskreno odalami svojim namerama.. pa to je u mom kosmosu plus ko kuća.
I najmanje što mogu učiniti je da isto tako jasno dam direktan odgovor.
Ovi konkretni su mi za poželeti u odnosu na slepce koji bi samo seks a glumataju suprotno.

A uvreda je pretpostavljam ono fazon:
"šta bre on misli, da sam laka?"
"pa ovaj bi mene samo *eb'o?"
"skotina ne vidi dubinu moje ličnosti, valer boja moje duše, hoće samo seks !?!"
Neka su odgovori "da", "da" i "da".
Pa šta?
Ja sam valjda bogomdana da se sa mnom mora poželeti samo veza, po mogućstvu višegodišnja.. ma šta bre višegodišnja, sa mnom isključivo happily ever after? Teška glupost.

A te što se vređaju po mom iskustvu većinom nisu ni za vezu ni za seks, nisu ni za šta.
Lično takvu ne bih ni za komšinicu a kam'li nešto više..

Što se procenata u brojkama tiče bzv mi da lupim jer stvarno ne znam koliko je tih umišljenih i uvredljivih.. Ne gajim nijednu. Moje žene su listom carice, da nisu ne bi mi ni bile drugarice.
Zastupam filozofiju "dok mene neko.. bilo kako.. 'oće.. dobro je.." :manikir:

Razumna žena će čak "ja bih s tobom samo seks" ponudu iskoristiti na pravi način (ne za bildovanje ega i kao bazu za dalje pod*ebavanje muškarca) već kao fini tegić za staviti na onaj levi tas u glavi, na deo koji je zadužen da obe nogice budu čvrsto na zemlji.

Ne osuđujem ni prihvatanje ni odbijanje predloga.. ali zato peti krug pakla za uvređene damice! :zkez:

Kakve veze to ima s godinama?
Kako kontam kroz godine se menjaju prioriteti, a i na iskustvo se gleda drugačije tj. razdvoje se prvobitna fantazija i realnost. Par puta sam pokušao da dejtam par klinki ali ono posle 3 meseca skapiram imaju isti plan/namere tipa brak/porodica i sl. iako u startu kažem da nisam za tako nešto.
Sa nešto starijim partnerkama nisam naletao na takve probleme

Kako kontam kroz godine se menjaju prioriteti, a i na iskustvo se gleda drugačije tj. razdvoje se prvobitna fantazija i realnost. Par puta sam pokušao da dejtam par klinki ali ono posle 3 meseca skapiram imaju isti plan/namere tipa brak/porodica i sl. iako u startu kažem da nisam za tako nešto.
Sa nešto starijim partnerkama nisam naletao na takve probleme
I mislis da si ostetio te mladje devojke (pretpostavljam da mislis na punoletne) ako su se nadale braku a nije ga bilo?

I mislis da si ostetio te mladje devojke (pretpostavljam da mislis na punoletne) ako su se nadale braku a nije ga bilo?
Mlađe devojke u smislu nekoliko godina mlađe od mene (tako da yup punoletne). Ne mislim da sam ih oštetio samo mi nije prijalo stalno pominjanje te teme (forsiranje), uglavnom ne ulazim u neki odnos ako u samom startu nemam ideju šta druga strana želi i da li je to kompatibilno sa mojim željama. Bedak situacije su bile kao počinjemo casual for fun i onda kreće upoznavanje familije i sl...

Mlađe devojke u smislu nekoliko godina mlađe od mene (tako da yup punoletne). Ne mislim da sam ih oštetio samo mi nije prijalo stalno pominjanje te teme (forsiranje), uglavnom ne ulazim u neki odnos ako u samom startu nemam ideju šta druga strana želi i da li je to kompatibilno sa mojim željama. Bedak situacije su bile kao počinjemo casual for fun i onda kreće upoznavanje familije i sl...
To rade i starije zene. Zapravo...
Ne treba bezati od te teme. Ako pita odgovoris joj. Jasno.
Ako je iole normalna, skapirace nesto sto ne moze da se desi sada. A i nikad ni ne znas, samo si u modu pusti da se stvari odvijaju.(zato je dobra poliamorija, niko se tu ne gusi, vec ima prostor s elanom da upoznaje svet oko sebe), ako je neki duduk, jbga, nisi ti kriv zbog toga, ma koliko godina da ima. Niti ti duzan da ispunjavas takve stvari zarad toga sto ste zajedno.
A i bez brige, nije ona posle otisla da se samoubije. Vec je ona za drugim momkom s kojim ce vrv istu pricu.
Zato je bitno zajednicko iskustvo i koliko jedno s drugim prodjete, a to je bilo da se zavrsi na braku ili ne - sindrom spasavanja princeze brakom, u krajnjem slucaju da nauci da tako ne ide s muskarcima. Svi mi ucimo.

Back