Ovde po Bg su pune sebe...valjda je to modni trend neki.
Zaobiđeš naravno ali eto primećuje se.
Pa taj trend nadrkanosti i ja sam zayebana riba, zayeban frajer.
Vecini se nas vecina ne dopadnemo.
To je cinjenica. Sta god to bilo, fiz pojava, pristup, boja glasa, govor tela, oci, sta god. I mnoge hladno odbiju. Medjutim, ako se fokusiras na takve lako se ostaje sam. A da bi dosao do neke kojoj ces se dopasti, moras proci kroz to. Ili ces ostati na tome da te na izmaku snage prihvati tako neka drugarica drugarice decka koja trazi ozb vezu. I ostatak zivota ce ti biti muka da ustanes i da se vuces za njom kao krpa u ispunjavanju nekih ocekivanja iako ona nije ni bila tvoj izbor na startu, vec krajnji kompromis. Takvih veza imas koliko hoces, i svi cute o tome a ne prodaje se na trafici.
Tako da, sto ono kazu, ocvrsni kozu. Kad je tako nadobudna i osetis da tu nema nikakve price, samo joj zamisli da ima gonoreju ili pola ****** a iz druge polovine curi gnoj i produzi dalje - to je da sebe zastitis u tom trenutku da ti ne spusta elan i entuzijazam. Kad bude jos cvrsca koza, neces morati nista da zamsiljas.
A kada naletis na neku super devojku i imas do jaja iskustva sa njom, sta god da je, zezanje, smejanje, super seks, ove prethodne samo deluju kao neko gadnjikavo iskustvo, poput ribljeg ulja i izbrisu se iz glave kad probas med.
I jos nesto. To sto je tako los osecaj nije zbog toga sto te neka tamo nepoznata osoba licno odbije, boli tebe dupe zapravo zar ne? vec sto se to desava javno. Tako da je pre ta tvoja socio slika ugrozena nego ti licno. Zar ne? A kada je do toga, imas ljude koji ceo zivot provedu staticni, zbijeni u svoj mali krug ljudi, bezbedni i frajeri u pivu i temama, samo da se ne izblamiraju ili budu ugrozeni i ljude koji su svesni da si 10x na vecem samo zato sto si pokusao pa i ispusio i dobijas respekt.
Barem od pametnih ljudi, od glupih i ne ocekujes nista pametno.
Samo je bitno ne biti debil i navalentan preko mere. Ako osetis da se povlaci, pusti je i daj prostor. Boze moj. Adios amigo.
Kako se sada osecas povodom nadrndanih opasnih odbijajucih nadobudnih beogradjanki?