Da li biste bili u vezi sa osobom druge veroispovesti?

Теоретски лепо звучи, малчице је друкчије у пракси...

ОК ако је неко атеиста (мада ће и тада једног да нервира евентуални фанатизам, а другог да нервира неверовање првог ни у шта) или вере нису толико различите (3 крила Хришћанства), али комбинација рецимо Хришћанин-муслиман...никако...Пре или касније при некој свађи ће можда неко да потегне и то питање...
...може бити врло понижавајуће, са пуно непоштовања...лично не бих могао да пређем преко тога.

За пријатељство ОК, за везу која се евентуално може претворити у нешто више...никад.

Lucky Luck:
Pojava rasprostranjena u centralno rekao bih Africi, u svakom slchaju Sudan i valjda Etiopija, ne seche se samo klitja nego i unutrashnje usnice, potom se sve pazljivo zashije i ostavi tek mali otvor za vrsenje nuzde. Ko prezivi nikada u zivotu nece imati sex bez bola, a ogroman procenat umre od infekcija, trovanja krvi ili prosto iskrvari. Mislim da se ukupan broj tako osakacene dece krece u opsegu od par desetina MILIONA, ludilo!
P.S odnosi se na prichu o amputaciji (ako se to moze tako nazvati) klitorisa a ne na Mormone
Da. citala sam o tome...i neka manekenka je to imala...ako nije ona Iman, sto je udana za Bowiea...istina..i jos se desava

hanibaI77:
i kako onda da se zabavljam s nekim kome je to normalno...
i jos da se udam :-x

Dobro, a gdje ces ti naci takvog tipa?
Ti hodaju po Srbiji JBT....i po svijetu...ma, svuda, samo traze bjelkinje da im sjeku klitorise....Sure they do....
I ako nadjes nekog normalnog, civilizovanog tipa..naravno da nece biti za to...mislim...sta sve ima po nasim selendrama pa ne kazu svi "ma, gdje cu sa Srpkinjom, oni rade to-i-to"

mammy:
Dobro, a gdje ces ti naci takvog tipa?
Ti hodaju po Srbiji JBT....i po svijetu...ma, svuda, samo traze bjelkinje da im sjeku klitorise....Sure they do....
I ako nadjes nekog normalnog, civilizovanog tipa..naravno da nece biti za to...mislim...sta sve ima po nasim selendrama pa ne kazu svi "ma, gdje cu sa Srpkinjom, oni rade to-i-to"
ovde u fr ima takvih na svakom koraku
i drugacijih

alexandrra:
Ja sam u braku sa nekim ko je druge vere tj. oboje smo krsteni u razlicitim crkvama, ali nemamo problema jer ni jedno no drugo ne poklanjamo puno paznje crkvi i veri.
Ovo je ključno.
Pay attention: Oboje ne pridajemo značaja (ne poklanjamo pažnje) crkvi i veri.
Normalno. Onaj ko nema takvih problema, neće ih imati ni kad je veza u pitanju. Ne mislim pritom na frikove, ali ono...

@alexandra Nemate problem i ne verujem da će ga biti... kažeš u različitim crkvama, daklem, vi ste pretpostavljam jedan pravoslavac, drugi katolik. Ok, oboje imate ISTOG boga... možda bi problema bilo da je on recimo musliman... Sa budistima nema problema oni su flegme ionako...

Još jedan post sa kojim se slažem je da u nekoj vezi neće biti problema, ali u braku... Umeša se tu dosta stvari, ljudi, rođaka... Twisted are the people...

Ja sam Pravoslavka i jako volim svoju veru.
Nemam predrasuda ni prema drugim verama, ali mislim da neka ozbiljnija veza ne bi funkcionisala.

Danas mozes da naletis na Hriscane - ateiste, ali na Muslimane - ateiste bas i ne.
Licno znam mnogo ljudi islamske veroispovesti, i apsolutno svi su vernici.
Dakle, ukoliko bi se i desilo da ostvarim vezu sa nekim Katolikom, to bi eventualno islo lakse i spontanije nego sa Muslimanom.

Back