gost 123295
Ističe se
- Poruka
- 2.476
tek kad citam postove s ove teme shvatam koliko sam izgubila kontakt sa realnoscu otkad zivim u bloku 70.. kinezi mi dodju isto sto i belci.. sasvim normalno primetim da su neki od nih bas simpaticni.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upozn'o sam 2 super devojke, Kineskinju i Crnkinju.... zgotivili smo se, nista od muvanja, of kors, druzili smo se samo... al' sam poceo ozbiljno da razmisljam o tome kako bi izgledala veza sa osobom druge boje koze... exotic
Sta mislite o tome?
Tipa... odete negde napolje na faks, ili volontirate na nekom dogadjaju... tipa Univerzijada... upoznate crnca/crnkinju... i, sta posle?
Druge rase ili boje?
Nema sanse!
ja devojci dam kompliment, ona se zarumeni, znaci promeni boju, i ja je odma' oteram u p.m.i grunem 2-3 samara, pa ona opet promeni boju...i sve tako dok se boja ne vrati u prirodnu, napuderisanu boju koze!

Jer,navodno, racuna se jedino ako ti je jedan od roditelja ili najdalje  baka ili deda..ako je neshto dalje od toga ljudi onda pocnu ''eh pa sad kad bi mi trazili ko zna shta bi otkrili ''
 Jer,navodno, racuna se jedino ako ti je jedan od roditelja ili najdalje  baka ili deda..ako je neshto dalje od toga ljudi onda pocnu ''eh pa sad kad bi mi trazili ko zna shta bi otkrili ''
a to shto imam africke crte lica i kose oci ko j.ebe,ne racuna se

Upozn'o sam 2 super devojke, Kineskinju i Crnkinju.... zgotivili smo se, nista od muvanja, of kors, druzili smo se samo... al' sam poceo ozbiljno da razmisljam o tome kako bi izgledala veza sa osobom druge boje koze... exotic
Sta mislite o tome?
Tipa... odete negde napolje na faks, ili volontirate na nekom dogadjaju... tipa Univerzijada... upoznate crnca/crnkinju... i, sta posle?

Naravno, iskljucivo me od stranih devojka zanimaju cure iz Venecuela

Латино-Американке су ''опасне''.
Али ова није друге расе.

Ne bih bas rekla da je tako...

ali mozete da mi verujete
 ali mozete da mi verujete 

Njih!Drugo, koga je josh briga za produzenje rase, bla bla...?

Nemojte me shvatiti pogrešno,nisam ja za to da ih ovde ubijaju,šalju u gasne komore i izlažu torturi...Ali im moramo staviti do znanja da  ovo nije njihov kontinent,da kao i mi moraju poštovati naše zakone jer su oni došli ovde,ne mi kod njih!Ukoliko se njima(i svim ostalim imigrantima)to ne sviđa,nazad u rodne pećine.
Nemojte me shvatiti pogrešno,nisam ja za to da ih ovde ubijaju,šalju u gasne komore i izlažu torturi...Ali im moramo staviti do znanja da  ovo nije njihov kontinent,da kao i mi moraju poštovati naše zakone jer su oni došli ovde,ne mi kod njih!Ukoliko se njima(i svim ostalim imigrantima)to ne sviđa,nazad u rodne pećine.
Zapravo, jeste...
Mi smo iz geosa uchili da je Juzna Amerika kontinent sa najvishe "rasnih mesanja" (boze, koliko ruzno ova sintagma zvuci!!)... znash ono, bile Inke, Maje, Asteci, doshli kolonijalisti, i pomeshali se.
Geneticari su jedno vreme istrazivali tu oblast, i dosli do zakljucka da "rasno mesanje" produkuje privlacne i lepe ljude