- Poruka
- 1.156
Ovaj decko je bolji od mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma sranje je to... Problemi oko vere, nacionalnosti, decijih imena... Posto je on musko, logicno je da dece budu njegove vere, a to znaci da sam se ja zajebala..Sta dzabe da komplikujem pored ovoliko ljudi ovde...Valjda cu naci nekog, ne verujem da cu morati da idem cak do Afrike...
![]()
Pa ok, ali ako ti je tata pravoslavac onda cete krsiti dok si mala, tako da ti posle mozes da budes naklonjena kome 'oces ne vredi ti nista, sem ako ne promenis veru...Sto je retkost...

Postoji druga opcija, gde puste decu da odluce,a oni ustvari nikada i ne odluce, vec stalno balansiraju izmedju mame i tate... I sama si rekla da si vise naklonjena maminoj veri, ali nisi rekla da si njene vere...Ja ti kazem da u 90% slucajeva ocevi insistiraju da deca budu njihove vere, kao sto insistiraju da nose njihovo prezime, a ako vec pristanes na takav brak onda moras biti svesna da moze doci do toga... To sto je kod tebe tako ne znaci da je svuda...Postoji druga opcija, gde puste decu da odluce,a oni ustvari nikada i ne odluce, vec stalno balansiraju izmedju mame i tate... I sama si rekla da si vise naklonjena maminoj veri, ali nisi rekla da si njene vere...
![]()

sve moze...

Rupa je rupa..![]()
Prvo, ta brojka od 8 % nema veze sa mozgom, smem ruku u vatru da stavim, gde si taj podatak nasao?
Drugo, koga je josh briga za produzenje rase, bla bla...? Ljudi se spajaju zbog ljubavi, interesa, dobrog seksa, porodice... rasni opstanak nije u igri...
Bar normalni ljudi...
A ovi drugi... sto zene posmatraju kao objekte za radjanje dece kako bi na svetu bilo vise belaca/crnaca/azijata... pa oni jednostavno nisu normalni, i siguran sam da su u manjini.
Ajde cuti...ne,jer je nas belaca samo 8%,a zena koje su mladje i sposobne za radjanje samo 2% zato je na nama da produzimo rasu a ne da se mesamo! A jos izumiremo kao rasa tako da definitivno sam protiv toga!
Rasisista sam prema ciganima i zutacima... I crnicima uglawnom.. Mada ako wode rachuna o higijeni, i ako su priwlachni, mogu da prodju..Ali to je bash redak sluchaj!