Da li biste bili sa osobom druge rase?

29oimx5.jpg

:mrgreen:

Upozn'o sam 2 super devojke, Kineskinju i Crnkinju.... zgotivili smo se, nista od muvanja, of kors, druzili smo se samo... al' sam poceo ozbiljno da razmisljam o tome kako bi izgledala veza sa osobom druge boje koze... exotic :ok:
Sta mislite o tome?
Tipa... odete negde napolje na faks, ili volontirate na nekom dogadjaju... tipa Univerzijada... upoznate crnca/crnkinju... i, sta posle? :cool:

Druge rase ili boje?

Nema sanse!

ja devojci dam kompliment, ona se zarumeni, znaci promeni boju, i ja je odma' oteram u p.m.i grunem 2-3 samara, pa ona opet promeni boju...i sve tako dok se boja ne vrati u prirodnu, napuderisanu boju koze!

Poslednja izmena:
meni su rekli da nemam prava da se nazviam meleskinjom,tako da,eto ga na :lol: Jer,navodno, racuna se jedino ako ti je jedan od roditelja ili najdalje baka ili deda..ako je neshto dalje od toga ljudi onda pocnu ''eh pa sad kad bi mi trazili ko zna shta bi otkrili ''

a to shto imam africke crte lica i kose oci ko j.ebe,ne racuna se :lol:

Upozn'o sam 2 super devojke, Kineskinju i Crnkinju.... zgotivili smo se, nista od muvanja, of kors, druzili smo se samo... al' sam poceo ozbiljno da razmisljam o tome kako bi izgledala veza sa osobom druge boje koze... exotic :ok:
Sta mislite o tome?
Tipa... odete negde napolje na faks, ili volontirate na nekom dogadjaju... tipa Univerzijada... upoznate crnca/crnkinju... i, sta posle? :cool:

kave veze ima koje je rase neko ako je dobar covek....:)

Латино-Американке су ''опасне''.:per:
Али ова није друге расе.;)

Zapravo, jeste...
Mi smo iz geosa uchili da je Juzna Amerika kontinent sa najvishe "rasnih mesanja" (boze, koliko ruzno ova sintagma zvuci!!)... znash ono, bile Inke, Maje, Asteci, doshli kolonijalisti, i pomeshali se.
Geneticari su jedno vreme istrazivali tu oblast, i dosli do zakljucka da "rasno mesanje" produkuje privlacne i lepe ljude ;)

Drugo, koga je josh briga za produzenje rase, bla bla...?
Njih!
muslim_couple.jpg

Ukoliko im dopustimo,Evropom(koju toliko dižemo u nebesa i vlažimo na nju)ćemo uskoro gledati ovo...
kid_mujahid-b.jpg

...a zatim ovo:
I,da li je to Evropa o kakvoj sanjamo?Nije!:rtfm:Nemojte me shvatiti pogrešno,nisam ja za to da ih ovde ubijaju,šalju u gasne komore i izlažu torturi...Ali im moramo staviti do znanja da ovo nije njihov kontinent,da kao i mi moraju poštovati naše zakone jer su oni došli ovde,ne mi kod njih!Ukoliko se njima(i svim ostalim imigrantima)to ne sviđa,nazad u rodne pećine.

Zapravo, jeste...
Mi smo iz geosa uchili da je Juzna Amerika kontinent sa najvishe "rasnih mesanja" (boze, koliko ruzno ova sintagma zvuci!!)... znash ono, bile Inke, Maje, Asteci, doshli kolonijalisti, i pomeshali se.
Geneticari su jedno vreme istrazivali tu oblast, i dosli do zakljucka da "rasno mesanje" produkuje privlacne i lepe ljude ;)

Па сад зависи од укуса до укуса, мени су мулати гадни, имају и белог и црног у себи и то ми се уопште не допада, а и сама помисао да ми је жена црна(или жута), а да дете има моје очи, а тен и ретку коврџаву косу на мајку(или друга комбинација) ми је страшна.

Ја не желим да се мешам и желим да ми деца буду бела, да буду као ја, неприхватљиво ми је да водам за руку малог гангсту или кунг фу мајстора а ко хоће да се меша његова ствар, мада опет кажем у се и у своје кљусе, тако је најбоље. Босна је то доказала, знате зашто.

А ова са слике, нема никакву карактеристику мешанаца(мулати, забоси,...), чак има и оне сиво-плаве очи као Андријана Лима и типичан јужно европски изглед. А то да мешанаца највише има у Ј. Америци то стоји.

Back