Da li biste bili sa osobom druge rase?

Da ne bude off,bio bi sa curama Dalekog istoka.:)

Би са Блиског Истока, ове тамо са далеког ми нису привлачне.

Мис Либана
misslebanon002-1.jpg

Најегзотичнија лепота на свету по мени је на Блиском Истоку.

Извини брате али мени ова моја одозго лепша. Али ја поштујем и туђе укусе, могу и те жуте да буду симпатичне, али црнкиње су ми баш одвратне, немају ништа женствено у себи, бар се мени тако чини.

da pocnem o nim slikama koje si postavio??

Da raspravljas, ili trazis mane? :lol:

Valjda mozemo da se slozimo da su obe devojke lepe.
To je kljucna recenica za ovu raspravu. Nema dalje.

Nisu ni meni savrshene, dakako. Nash'o sam ih nabrzaka, google: miss japan; miss nigeria, al' svejedno, lepe su.
Moj ideal lepote imash na drugoj temi, e o tome mozemo da raspravljamo i 15 dana ako treba, dok ne ukapiras da gresis :per: :p

Da raspravljas, ili trazis mane? :lol:

Valjda mozemo da se slozimo da su obe devojke lepe.
To je kljucna recenica za ovu raspravu. Nema dalje.

Nisu ni meni savrshene, dakako. Nash'o sam ih nabrzaka, google: miss japan; miss nigeria, al' svejedno, lepe su.
Moj ideal lepote imash na drugoj temi, e o tome mozemo da raspravljamo i 15 dana ako treba, dok ne ukapiras da gresis :per: :p

nista posebno nisu...prosecne devojka....jos + treba uzeti u obzir da imaju ko zna koliko sminke na licu....:lol:

niko od nas ne gresi....iz prostog razloga jer svacije oci drugacije vide...:P

niko od nas ne gresi....iz prostog razloga jer svacije oci drugacije vide...:P

E, pa ne vide.
To je mozda imalo smisla dok ljudi nisu sa tv-a, filmova, casopisa poceli da "gutaju" ideale lepote i u odnosu na njih formiraju sopstvene repere i kriterijume pri odredjivanju da li je neko lep ili ne koji su manje-vise isti.
Sh'a je lepa zena za muskarce?

1. povece sise
2. -II- dupe

Dakle ne pitash shta je "zgodna", vec sta je "lepa", a on ti o5 odgovara da lepu zenu profilishe velichina njenih sisa i dupeta. Yebjesh lice, ochi, osmeh, simetriju, drzanje...
Zbog takve "univerzalizacije" i povrsnog posmatranja lepote od strane veeeeelikog dela covecanstva, itekako o istoj ima smisla raspravljati, i pokazati ljudima u zabludi gde grese :lol:
Kapiras? :)

E, pa ne vide.
To je mozda imalo smisla dok ljudi nisu sa tv-a, filmova, casopisa poceli da "gutaju" ideale lepote i u odnosu na njih formiraju sopstvene repere i kriterijume pri odredjivanju da li je neko lep ili ne koji su manje-vise isti.

1. povece sise
2. -II- dupe

Dakle ne pitash shta je "zgodna", vec sta je "lepa", a on ti o5 odgovara da lepu zenu profilishe velichina njenih sisa i dupeta. Yebjesh lice, ochi, osmeh, simetriju, drzanje...
Zbog takve "univerzalizacije" i povrsnog posmatranja lepote od strane veeeeelikog dela covecanstva, itekako o istoj ima smisla raspravljati, i pokazati ljudima u zabludi gde grese :lol:

Znao sam da ne pripadam vecem delu covecanstva

E, pa ne vide.

1. povece sise
2. -II- dupe

slazem se....:)
to je tacno....

stoji to da devojka koja nije zgodna moze da bude itekako lepa....mada, kao sto si naglasio u gore prilozenom textu :mrgreen: vecina ljudi na to ne gleda tako....

inace, harizma i, sto bi rekao moj prof.srpskog, unutrasnja lepota :lol: su mnogo bitnije od fizicke....:)

Salle ostavi je ko da ne vidis da je ljubomorna.:p Samo je mucis i kinjis tiranine.:mrgreen:

Shame on me :rumenko:
Al' ako je njena teorija o "ochima" tacna, siguran sam da ce pre ili kasnije neko NJU poceti da gleda ocima kojima ja gledam ovu pohotnu crnkinju :mrgreen:

inace, harizma i, sto bi rekao moj prof.srpskog, unutrasnja lepota :lol: su mnogo bitnije od fizicke....:)

Dobro, slazem se, al' ajde definishi mi "unutrasnju lepotu". Sta je to?

Salle ostavi je ko da ne vidis da je ljubomorna.:p Samo je mucis i kinjis tiranine.:mrgreen:

zasto ljubomorna? :D

mada...vi ste muskarci...tako da mi je sve jasno :zcepanje:

Shame on me :rumenko:
Al' ako je njena teorija o "ochima" tacna, siguran sam da ce pre ili kasnije neko NJU poceti da gleda ocima kojima ja gledam ovu pohotnu crnkinju :mrgreen:

Dobro, slazem se, al' ajde definishi mi "unutrasnju lepotu". Sta je to?

neka, neka...ne treba mi to :D

unutrasnja lepota....pa lepote bubrega...jetre....:zcepanje:

Back