Da li biste bili sa osobom druge rase?

joj kako ste dosadni viseeeeee....sa tiiiimmmmm!!!!!!! jbttt uopste nije stvar u toome mozda ti se jednostavno svidi vise crnac neki nego bilo ko drugi jbmvam srce ne bira...smorovi jedni optereceni...!
А то што самим тим пљунеш на своју традицију, на своју културу, на свој род, на свог оца и мајку, на своју породицу, на своју крв.

da ali pravi sloveni su bili svetle koze plavih ociju i kose...a daanas je skoro polovina srba sa tamnom kosom ocima i kozom...tako da ima uticaja sto smo bili pod turcima...

a jel? Je li to ona prica kako su iskljucivo Nemci plave kose,a Hitler i Himler imali crnu kosu? :lol: Strana propaganda. Bila je skoro studija Srba i imamo svakakve krvi,ali ne i Turske ili ako ima nije znacajan broj. Mrzi me da trazim clanak,ima u Blicu! Cigani su dosli sa Turcima,da je tako kao sto kazes svi bi bili ko cigani. :) Taj oblik lica!

Poslednja izmena:
a jel? Je li to ona prica kako su iskljucivo Nemci plave kose,a Hitler i Himler imali crnu kosu? :lol: Strana propaganda. Bila je skoro studija Srba i imamo svakakve krvi,ali ne i Turske ili ako ima nije znacajan broj. Mrzi me da trazim clanak,ima u Blicu! Cigani su dosli sa Turcima,da je tako kao sto kazes svi bi bili ko cigani. :) Taj oblik lica!

Nisu iskljucivo Nemci nego i Sloveni: Poljaci,Rusi, Slovaci itd. A Srbi nisu bas plavi. Ko zna sta se sve kod nas izmesalo...

30 % Њемаца су плави, а остали су Аријевци али друге под-расе ....

Nisu iskljucivo Nemci nego i Sloveni: Poljaci,Rusi, Slovaci itd. A Srbi nisu bas plavi. Ko zna sta se sve kod nas izmesalo...
У беле народе не спадају само људи са плавом бојом косе и очију.
Имамо доста типова беле расе, а код нас је највише заступљен Динарски тип ...

ma koju tradaciju kulturu decko o cemu ti pricas...to sto mogu da zavolim osobu koja je druge boje znaci da pljujem na tradiciju? axxaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaaxaxax :hahaha: :D majko moja :D kakvih sve debila nema :D

Pazi, postoji nesto sto se zove genetika i kolektivna svest. Dok su tvoji preci ziveli slobodno u brdima i ravnicama istocne i juzne Evrope, preci tog crnca su jeli travu, a kasnije bili robovi. Tako da nije opravdana teorija o jednakosti rasa, jer bi time automatski bila potucena teorija o evoluciji. Kapis?

Back