Fifty Shumaher
Iskusan
- Poruka
- 5.383
joj kako ste dosadni viseeeeee....sa tiiiimmmmm!!!!!!! jbttt uopste nije stvar u toome mozda ti se jednostavno svidi vise crnac neki nego bilo ko drugi jbmvam srce ne bira...smorovi jedni optereceni...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А то што самим тим пљунеш на своју традицију, на своју културу, на свој род, на свог оца и мајку, на своју породицу, на своју крв.joj kako ste dosadni viseeeeee....sa tiiiimmmmm!!!!!!! jbttt uopste nije stvar u toome mozda ti se jednostavno svidi vise crnac neki nego bilo ko drugi jbmvam srce ne bira...smorovi jedni optereceni...!
da ali pravi sloveni su bili svetle koze plavih ociju i kose...a daanas je skoro polovina srba sa tamnom kosom ocima i kozom...tako da ima uticaja sto smo bili pod turcima...
Strana propaganda. Bila je skoro studija Srba i imamo svakakve krvi,ali ne i Turske ili ako ima nije znacajan broj. Mrzi me da trazim clanak,ima u Blicu! Cigani su dosli sa Turcima,da je tako kao sto kazes svi bi bili ko cigani.
Taj oblik lica!
a jel? Je li to ona prica kako su iskljucivo Nemci plave kose,a Hitler i Himler imali crnu kosu?Strana propaganda. Bila je skoro studija Srba i imamo svakakve krvi,ali ne i Turske ili ako ima nije znacajan broj. Mrzi me da trazim clanak,ima u Blicu! Cigani su dosli sa Turcima,da je tako kao sto kazes svi bi bili ko cigani.
Taj oblik lica!
30 % Њемаца су плави, а остали су Аријевци али друге под-расе ....a jel? Je li to ona prica kako su iskljucivo Nemci plave kose,a Hitler i Himler imali crnu kosu?Strana propaganda. Bila je skoro studija Srba i imamo svakakve krvi,ali ne i Turske ili ako ima nije znacajan broj. Mrzi me da trazim clanak,ima u Blicu! Cigani su dosli sa Turcima,da je tako kao sto kazes svi bi bili ko cigani.
Taj oblik lica!
У беле народе не спадају само људи са плавом бојом косе и очију.Nisu iskljucivo Nemci nego i Sloveni: Poljaci,Rusi, Slovaci itd. A Srbi nisu bas plavi. Ko zna sta se sve kod nas izmesalo...
У беле народе не спадају само људи са плавом бојом косе и очију.
Имамо доста типова беле расе, а код нас је највише заступљен Динарски тип ...
Najčistije zemlje danas su Island,Belorusija,Ukrajina,Estonija,Litvanija i Letonija....Ma znam, ali ja sam govorila za plave a to su Germani i Sloveni.
ma koju tradaciju kulturu decko o cemu ti pricas...to sto mogu da zavolim osobu koja je druge boje znaci da pljujem na tradiciju? axxaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaaxaxax![]()
majko moja
kakvih sve debila nema
![]()
Najčistije zemlje danas su Island,Belorusija,Ukrajina,Estonija,Litvanija i Letonija....
Tu možeš da nađeš te plavušane uz naravno Skandinaviju ....
30 % Њемаца су плави, а остали су Аријевци али друге под-расе ....
Skandinavci su bas lepi ljudi.

Skandinavci su bas lepi ljudi.