aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 25.285
ja sam psiholog a ti imas poremecaj tezaki psihologu
ali se ne bih bavila tobom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam psiholog a ti imas poremecaj tezaki psihologu
i nemociMoraš da stekneš iskustvo u internet diskusijama. Poređenje sa hitlerom i slanje u ludnicu je znak poraza Č
možda ja nisam dobro razumeoMoraš da stekneš iskustvo u internet diskusijama. Poređenje sa hitlerom i slanje u ludnicu je znak poraza Č
To je njena doktrina. No tako su je naucili nije ona sama Čmožda ja nisam dobro razumeo
ako rokneš zle ljude, bog te blagoslovi ljubavlju jer kako koleginica kaže mrzi zlo tj zle.
ako bog mrzi zlo tvoja dužnost je isto tako da osećaš.
samo targetiraš ko je zao i njega mrziš, samim tim si obasut božijom ljubavlju.
o dobra stvar, gde si studirala koleginice i ja sam psiholog.ja sam psiholog a ti imas poremecaj tezak
ali se ne bih bavila tobom
kod nje vidim misaoni psihički fenomen, misao je manja u odnosu na psihu, pa je samim tim i manje moćna, što odmah implicira da se snagom misli ne može razrušiti integritet ili celovitost psihe (to znači da snagom svojih opsesivnih misli ne može poludeti, može imati opsesivni poremećaj, što je neuroza, a ne ludilo). to je približno za pripadnike nekih kultova neretko kada se nađu u okruženju (bezbednom poput društvenih mreža) gde jednostavno mogu ispoljavati neurozu bez straha od posledica. zato vređa sve sagovornike koji ne misle kao ona. a tu je onaj deo o svesno-nesvesno. kada očigledna laž postaje istina itd itdTo je njena doktrina. No tako su je naucili nije ona sama Č
Vidim da si stručan. No, ipak, samo je zatucana Čkod nje vidim misaoni psihički fenomen, misao je manja u odnosu na psihu, pa je samim tim i manje moćna, što odmah implicira da se snagom misli ne može razrušiti integritet ili celovitost psihe (to znači da snagom svojih opsesivnih misli ne može poludeti, može imati opsesivni poremećaj, što je neuroza, a ne ludilo). to je približno za pripadnike nekih kultova neretko kada se nađu u okruženju (bezbednom poput društvenih mreža) gde jednostavno mogu ispoljavati neurozu bez straha od posledica. zato vređa sve sagovornike koji ne misle kao ona. a tu je onaj deo o svesno-nesvesno. kada očigledna laž postaje istina itd itd
da se ne mešamo u ovaj pf
ne mora da znači, u psihologiji se to naziva poremećaj (ne bi baš postavljao dijagnozu koji, ali bi na prvu loptu rekao komoleks više vrednosti i komoleks narodski rečeno "ja sam uvek i za sve u pravu") jer da bi uvisila sebe i sebi dala osećaj uzvišenosti ima jaku psihičku potrebu da nekog uvredi. to je prosto jače od nje. čak i sa iq 130 može biti takva.Vidim da si stručan. No, ipak, samo je zatucana Č
ti psihologiju nemas pojmapsiholog.
Nije dzentlmen, no i ti si mene više puta nazvala Satanom i ludakom Čti psihologiju nemas pojma
da je imalo znas ne bi se tako ponasao
umesto da se bavis malo psihologijom i sredis te poremecaje koje imas
Jeri si zla i voliš mržnju?ja sam psiholog a ti imas poremecaj tezak
ali se ne bih bavila tobom je
nije puno togaNije dzentlmen, no i ti si mene više puta nazvala Satanom i ludakom Č
ne brini, nisi bolesna, svi imamo neke poremećaje, počevši od benignog, obuti obavezno prvo levu pa desnu patiku. ti si samo malo više od proseka poremećena, da li je to urođeno ili su te sludeli u v. z. to ne znam.ti psihologiju nemas pojma
da je imalo znas ne bi se tako ponasao
umesto da se bavis malo psihologijom i sredis te poremecaje koje imas
ja sa tobom ne razgovaram niti imam nameru da se tebi ispovedamne brini,
ipak sam pogodio dijagnozuja sa tobom ne razgovaram niti imam nameru da se tebi ispovedam
ti p od psihologije ne znas
potpuno si psiholoski nepismen
ne znas osnovne stvari
ponasas se ko psihopata manijak
dakle ne obracaj mi se vise
nisi zasluzio da sa tobom razgovaram jer si izrazito maliciozan
da ne kazem zao
nemas onosvnu kulturu ponasanja ne uvazavas sagovornike
svaki post ti je vredjanje tj pokusaj da nekoga spustis sto samo svedoci o tvojim frustracijama
i poremecaju licnosti
tvoj kompleks nize vrednosti vristi
dakle ne obracaj mi se igore si
Au kakav izliv dobrote "prave vernice". Jel te ovakvom ponašanju i nepoštovanju sagovornika naučio Đehouva ili si samo ti zla baba?ja sa tobom ne razgovaram niti imam nameru da se tebi ispovedam
ti p od psihologije ne znas
potpuno si psiholoski nepismen
ne znas osnovne stvari, ne umes da se ponasas
ponasas se ko psihopata manijak
dakle ne obracaj mi se vise
nisi zasluzio da sa tobom razgovaram jer si izrazito maliciozan
da ne kazem zao
nemas onosvnu kulturu ponasanja ne uvazavas sagovornike
svaki post ti je vredjanje tj pokusaj da nekoga spustis sto samo svedoci o tvojim frustracijama
i poremecaju licnosti
tvoj kompleks nize vrednosti vristi
dakle ne obracaj mi se igore si
to imaju takav prividOčigledno zlo uvek pobeđuje
Nešto ne primećujem ljubav u diskusiji...to imaju takav privid
Ljubav uvek pobedjuje
Ni ja...Nešto ne primećujem ljubav u diskusiji...
Tako je, prepucavanje je uvek zlo. Ubedjivanje je zlo. Stvara zle misli i one te onda voze da ideš u vređanjeČNi ja...
Zato vise ne razgovaram sa ovima sto vole zlo
Meni smeta to njihovo zlo pa necu sa njima da razgovaram vise...Tako je, prepucavanje je uvek zlo. Ubedjivanje je zlo. Stvara zle misli i one te onda voze da ideš u vređanjeČ
Tako je, kažeš šta imaš i ne prepucavaš se.Meni smeta to njihovo zlo pa necu sa njima da razgovaram vise...
Tako je rekla sam sta sam imalaTako je, kažeš šta imaš i ne prepucavaš se.
Tvoje mišljenje, tvoje pravo da ga kažeš Č