Вила са Ловћена
Синоћ је у Загребу одиграна квалификациона фудбалска утакмица за Свјетско првенство између НДХрватске и НДХ Монтенегра! Хрвати су лагано намлатили неовисни Монтенегро 4:0!
Монтенегрински навијачи су на јужној трибини стадиона истакли транспарент "Са Ловћена вила кличе, опрости нам Дубровниче!?"
Онда су ујке одговориле сложно са сјеверне трибине "Убиј, убиј, Србина, Србинаааа...!?"
Монтенегрински навијачи су онда запјевали "Немојте нас, ми смо Црногорци"!
Као онај ватерполиста Црвене Звезде из Београда, кад су га ујке у Сплиту бациле у море, а он из таласа завапио "Немојте мене, ја сам Црногорац!"
Онда су ујке поново запјевале са сјеверне трибине "Вашим понижењима нема краја, са Ловћена полижете нам јаја!?"
Медијско политички конгломерат НДХ Вијести, у свом извјешћу са утакмице у Загребу, каже "да то уопште није пореметило наше играче на терену (иако су од тог тренутка примили још два комада), а ни монтенегринске навијаче, јер то није ни било намијењено њима"!?
Ето, ујке боље знају да су монтенегрини заправо Срби од њих самих и НДХ Вијести и коме је то било намијењено!?
Иначе, та извињавајућа пјесма овдашњих монтенегрина изворно гласи "Са Ловћена вила кличе, ђе си српски Дубровниче?"
Свечана ложа
У свечаној ложи, у друштву предсједника Хрватске, Зорана Милановића, једног од ријетких на стадиону који није ујко, утакмицу су гледали наш предсједник државе, геније Јаков који је био у фудбалској дипломатији, и предсједник ФСЦГ, геније Дејо, који је био да гледа још један дебакал храбрих сокола и опроштај од Свјетског првенства!
Геније Дејо је предсједник ФСЦГ 20 година и још се није пласирао на неко Европско и Свјетско првенство - и никад и неће!
Предсједнику Милановићу видљиво је било непријатно због ових скандирања "Убиј, убиј, Србина!" и "Вашим понижењима нема краја, са Ловећена полижете нам јаја!", дуго се извињавао овој двојици генија Јакову и Деју, али су они рекли нема везе ако је то због ЕУ интеграција, па да и полижемо јаја!?
Због ових јаја, права штета је што у свечаној ложи нису били и љубитељи јаја: Милојко, Љаљо, оберштурмфирер Крапо, министар спорта Дада, спикер парламента Манда, министар спољних послова Ибро, и Пипун, који хоће накркаче да нас носи до Брисела уз Оду радости, и то да сврати до усташког Загреба због ових јаја, а у близини је и Титово Јајце!?
А Манда је, у име веселијех Србаља, прољетос рехабилитовао НДХрватску, рекавши да данашњи Загреб уопште није наследник НДХ!?
Усташки Загреб још није рехабилитовао војводу Манду, који је и даље персона нон грата у НДХрватској!? Заједно са Љаљом и Пипуном!