Čovek pozvao roditelje da žive sa njim i njegovom devojkom bez njene dozvole jer "može da odlučuje ko živi u njegovoj kući"

Sad lično mislim da je trebao da je konsultuje pre dolaska roditelja i obrazloži joj situaciju, a ako joj se ne sviđa tu je mogao da kaže da je njegova poslednja i da ne odlučuje ona, već on.
To se upravo i desilo. Rekao joj je da će roditelji da dodju, još dok nisu došli i pokušao da objasni zašto mora tako.
 
Meni se dopada njegova namera da pomogne starim roditeljima, a devojku samo nije trebao staviti pred svrsen cin, vec ako sa njom namerava zajednicki zivot lepo joj kaze sta je odlucio i objasni zasto i stavi do znanja da mu je ideja o roditeljima u starackom domu neprihvatljiva.
To se i desilo. Rekao je da je pozvao roditelje kod njega, a oni prihvatili, jer nije imao drugog izbora.
 
Ех када бисмо увек имали времена и могућности да лепо седнемо ко' људи па да продискутујемо...ја теби реч, ти мени реч...уз ракијицу и кафицу, па на тенане, аргументовано...
Важи

Драга! реци драгичка!:p
 
Зар у закону (вероватно и америчком или...одакле су већ) ванбрачна и брачна заједница нису изједначене?
ne verujem da bi se ovo kvalifikovalo u vanbračnu zajednicu nakon samo pola godine zajedničkog života, ali i onda se zna da je ono što si uneo u brak samo tvoje.
 
Priča sa reddita

Skoro se doselio u ameriku i kupio kuću. Našao je devojku iz iste zemlje odakle je i on i sada žive zajedno, nekih 5-6 meseci. Roditelji su mu stari i on ih poziva da dodju u njegovu kuću da brine o njima. Devojka "poludi" kako to poziva druge ljude u kuću gde oni žive zajedno. Pokušava da joj objasni da su stari i da im treba nega a ona mu kaže da ih strpa u starački dom. On joj odbrusi da on odlučuje ko će da živi u njegovoj kući.

Svi u komentarima su se okomili na njega kako je šupak što nije konsultovao devojku i to što je kuća njegova mu ne daje za pravo da se tako ponaša. Kao, i ona ima osećanja, trebao je prvo nju da pita...

Obzirom da ne vidim ništa loše u tome šta je on uradio, treba mi potvrda da li sam ja lud ili ovi woke ameri?

edit: Da napomenem da oboje imaju po 34 godine.

Pogledajte prilog 1454209

Svidja ti se to ❓

Ja bi se iselila odmah jer se prepotentno i zenomrzacki ponaša prema devojci sa kojom živi

On je emotionalan ——-> balvan

Ako živi sa devojkom gde je problem porazgovarati možda bi se iznenadio jer bi ga podržala u toj namjeri ?

Možda ga ne bi podržala i lepo bi se iselila i razišli bi se ko ljudi

Ovako je on dofno a ona povredjena
 

Back
Top