- Poruka
- 41.999
Puca iskustvo iz tebe.
Gde ti je kraj?!
Gde ti je kraj?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko sto ima zena koje bi pre crkle ako ne bi cackale po tudjoj emotivnoj zaostavstini prenosnom seksualnom formom satiranja sa zauzetimJel možeš da sedneš na klupu u parku kad je zauzeta? Ne možeš.
Čim nađeš svoje mesto u nečijem životu, kakvo god ono bilo, znači
da to mesto nije zauzeto.
bila je situacija dok smo se dopisivali bivsi muz ovo, bivsi muz ono sve najgore o njemu.Pa ova meni rekla da je muž otišao, kao podnela je zahtev za razvod i da vrati svoje prezime, nije ona rekla da nije bila udata. Samo što se posle ispostavilo da su se oni samo popičkali, on otišao od kuće, a ona se pustila u promet. Posle se predomislila i pustila ga da se vrati, verovatno su i dan danas u braku.
bila je situacija dok smo se dopisivali bivsi muz ovo, bivsi muz ono sve najgore o njemu.
a kada sam otisao kod nje da provedem noc ona ce; nadam se da nece da bane u sred noci, ima obicaj.
sta ima bivsi muz da ti bane u sred noci?
ovo je njegov stan, i trenutno ne pricamo ali smo u "procesu razvoda"
posle toga sam je vodio u hostel. zajebhi
ako je nenaoruzan verujem da bi ga dobio bez nekog problema.
Kada prođem gradom tvoja pica kaže am,am, amPuca iskustvo iz tebe.
Gde ti je kraj?!
i nikom nistaKad sam bio mlađi, jedna milfara me slagala da je razvedena, a ustvari je samo bila isterala muža iz kuće, nakon par meseci smo prekinuli da se viđamo i ona je pustila muža da se vrati kući.
kao i na svim mrezama.lazova koliko hocesSve neki jebači preko tastature a ovamo im se ni kita verovatno više ne diže
to bi bilo najboljeJa ovde vidim trojku.
moja zena to stalno pominjeto bi bilo najbolje
kao sali semoja zena to stalno pominje
a ja to volim posebno ako joj poznajem muza