Imao sam seks po prvi put u životu, ali nisam svršio. Da li sam i dalje nevin?

klasurka

Zainteresovan član
Poruka
309
Pozdrav forumaši,

Jedno glupo pitanje:
Imam 29 godina i imao sam seks sa jednom dosta iskusnijom Ukrajinkom (38) (nije prostitutka, udata je ali je imala pozamašan broj seksualnih part). Ovo mi je bilo prvo seksualno iskustvo u životu, ali imam dilemu:

[TLDR; ukratko, ukoliko ne želite detalje]
Nisam uspeo da doživim orgazam tokom seksa jer sam bio pijan, pa me zanima da li sam i dalje devac zbog toga.

[Detalji]
Upoznali smo se preko jedne aplikacije za upoznavanje gde smo počeli dopisivanje, da bi kasnije nastavili preko jednog mesindžera.

Dopisivanje je trajalo oko 2 nedelje, i konverzacija je bila izrazito seksualne prirode. Nakon hiljade razmenjenih poruka i nekoliko video poziva, rešio sam da iniciram susret u BG, i rezervisao apartman za jednu noć, jer oboje nismo iz Beograda.

Sreli smo se kod Crkve Sv.Marka, bili smo na "dejtu" po kafićima i barovima gde smo oboje malo više popili, onda otišli do parka gde smo se žvalili, na šta je na moje iznenađenje rekla da se dobro ljubim s obzorom na činjenicu da se nikada nisam ljubio. Zatim smo kasnije naručili brzu hranu, kupili još nekoliko limenki piva i otišli do iznajmljenog apartmana.

Tokom noći sam uspeo da je oralno zadovoljim tri puta, za šta sam dobio pohvale od nje (čitao sam Kama Sutru i gledao tutorijale na porno sajtovima gde se nalazi klitoris i kako zadovoljiti partnerku, sobzirom da nisam imao pojma kako se to radi).

Zatim je ona mene krenula oralno za zadovoljava nekih 10 minuta, ali iako sam bio u erekciji, nisam osećao zadovoljstvo. Onda je krenula da mi radi riming (jedan od mojih omiljenijih fetiša) ali nisam bio ni blizu svršavanja.
Nakon toga sam sam ja nju penetrirao nekih 15-20 minuta nakon čega sam se preznojio, ali nisam mogao da svršim jer sam bio pijan i malo nervozan, nakon čega je insistirala da prestanemo, a zatim je otišla da ****** cigaretu, pojeli smo brzu hranu, istuširali se, i onda smo otišli da spavamo.

Sutra ujutru sam ponovio proceduru, krenuo da je oralno zadovoljavam nekih 25 minuta, nakon čega me je zaboleo vrat, ali ovog puta nisam uspeo da je zadovoljim, zatim je ona mene krenula da zadovoljava oralno nekih 10 minuta i d*kala mi k**ac iz sve snage nakon čega su je zabolele ruke. Ona je nakon toga rekla da je i dalje vlažna i da je j**em. Ja sam krenuo da je penetriram u više poza nekih dvadesetak minuta i dalje nisam mogao da svršim, da bi ona nešto kasnije vidno razočarana rekla da ne može više i otišla da se istušira.

Nakon toga smo izašli iz apartmana, popili po piće, gde je ona iznela svoje utiske o mom performansu, rekavši da se dobro ljubim i da niko nije uspeo da je tako dobro oralno zadovolji kao ja, a od negativnih utisaka je istakla da jako loše j*bem, na šta joj nisam zamerio imajući u vidu da mi je ovo prvi put. Ispratio sam je kasnije do stanice i to je otprilike to.

Sad me zanima da li se računa da sam izgubio nevinost ako nisam doživeo orgazam, jer donekle smatram da seks bez orgazma nije kompletan.

Hvala na čitanju i zanimaju me vaša mišljenja.
 
Dakle bitna je samo penetracija. Hvala na odgovoru :D
Zamisli da žena ima seks i da penetriraš u nju i ona kaže "E, ali ja nisam svršila, znači i dalje sam nevina"... Neke žene nemaju orgazam dugo, iako imaju seks mnogo puta jer partner ne može da je zadovolji.
 
Nemoj da se smejes , muka je to…😄😄😄

Setih se jedne moje drugarice, koja se povremeno ljubila sa nekim tipom ali ništa konkretno. Pričala je kako bi to bio najbolji sexić u životu samo kad bi se desio.
Posle nekog vremena je ispričala a nightmare, dakle bilo je užasno kad se desilo. Tip je nije slušao drmnuo ga bez kondoma, etc.
Nikad se ne zna 😁

Ma ne, opis je realan, sve se to dešava. Ne bude uvek kako neko želi. Nego pitanje je smešno.
 
Procitah ovu lepu humoristicku pricu za rano popodne.
Najvise su mi se svideli detalji i sistematicna *preciznost* tvoje naracije (da ste se sreli kod crkve Sv. Marka, bili u NEKOLIKO kafica i barova, da ste brzu hranu pojeli BAS POSLE bezorgzmicnog seks maratona a PRE tusiranja i odlaska na spavanje, detaljna*tehnicka analiza* uz, logicno, ocenjivanje/pohvale a uz neizbezno i ukazivanje na *propuste* sinocnjeg performansa ujutru u kaficu...)

Vidi se da si bas *opusten* i *emotivan*... autenticni buduci suptilni ljubavnik. Salim se - dirljiva ti je ispovijed :vzagrljaj:
 
Poslednja izmena:

Back
Top