Da li ste bili u vezi sa nekim ko je zauzet?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naišla sam na netu na ovu temu pa mi se ucinila zanimljivom da i mi ovde prodiskutujemo
Ne bih da pričamo o moralu ,ostavimo to po strani jer znamo svi da se ne treba petljati sa zauzetim, nije u redu, nije pametno, ako vara sa tobom varaće i tebe.Ali, desi se da se sa nekim „poklopite“ skoro u svemu,leptirici u stomaku, seksualna privlacnost i završite kao osoba sa kojom neko vara svog partnera.

Ima li ko iskustava na ovu temu? Vredi li u smislu, ne kaješ se i opet bi?
Kakvi su sve problemi u toj priči i koliko je komplikovano viđati se, koliko je zahtevno, kakva su očekivanja druge strane, kakva su vaša očekivanja ?
Jesam bila sam.
Nemam šta da se kajem jer situacija je bila takva da među supružnicima nema ljubavi i da vode svoj život. Nije bilo problema jer postavka stvari je bila takva da se čujemo u određeno vrijeme ili pošalje se poruka, ako može slijedi odgovor-ako ne, nikom ništa. Viđanja opet kad možemo, ukaže se prilika bez da se privlači bilo čija sumnja. Nismo mi imali očekivanja, jer smo oboje bili svjesni da perspektive nema. Tu sam bila dosta prizemna da traje dok je lijepo. Falilo mi je da provedemo cijeli dan ili više skupa, neke stvari su bile onemogućene, ali ne može sve.
Neznam da li bih ponovila, jer ja ne volim drame, komplikacije, dovijanja za viđenja i teško da bi mogla naći nekog slične situacije, da odnos ne predstavlja napor.

Naišla sam na netu na ovu temu pa mi se ucinila zanimljivom da i mi ovde prodiskutujemo
Ne bih da pričamo o moralu ,ostavimo to po strani jer znamo svi da se ne treba petljati sa zauzetim, nije u redu, nije pametno, ako vara sa tobom varaće i tebe.Ali, desi se da se sa nekim „poklopite“ skoro u svemu,leptirici u stomaku, seksualna privlacnost i završite kao osoba sa kojom neko vara svog partnera.

Kakvi su sve problemi u toj priči i koliko je komplikovano viđati se, koliko je zahtevno, kakva su očekivanja druge strane, kakva su vaša očekivanja ?
Apsolutno ne, prvenstveno jer ne volim da delim u tom smislu, ni tuđe ni svoje, iako koliko vidim to postaje moderno u poslednje vreme. Džabe mi sva poklapanja sveta- od toga da zaspi kraj drugog i sa nekim drugim radi što i sa mnom, ne postoji mi veći turn-off. Nisam neki puritanac niti ljubomorko, ali prosto ne shvatam ni kako to funkcioniše na dve strane, sapleteš se valjda u nekom trenutku o sopstveni paralelni život ili laž koju biraš da živiš, kao da ne poštuješ sebe dovoljno ili ne znaš šta želiš. A u svakoj sekundi možeš mnogo bolje od toga.

Bila sam da dešava se i to kroz život....
ali ne zadugo tako da nisam imala mnogo iskustva sa čekanjima na žici dok on zadovoljava potrebe svoje primarne porodice.
nisam se na sreću nikada ni vezivala za muškarce bonvivane, kojima je važan broj, već za normalne ljude koje sam sretala u periodu kada su se lomili u vezi koja im više nije prijala
sve što sam mogla da uradim je da pomognem da svoju odluku artikulišu na povoljan način za njih.
svejedno da li smo nastavili ili je svako otišo u svom pravcu.

Apsolutno ne, prvenstveno jer ne volim da delim u tom smislu, ni tuđe ni svoje, iako koliko vidim to postaje moderno u poslednje vreme. Džabe mi sva poklapanja sveta- od toga da zaspi kraj drugog i sa nekim drugim radi što i sa mnom, ne postoji mi veći turn-off. Nisam neki puritanac niti ljubomorko, ali prosto ne shvatam ni kako to funkcioniše na dve strane, sapleteš se valjda u nekom trenutku o sopstveni paralelni život ili laž koju biraš da živiš, kao da ne poštuješ sebe dovoljno ili ne znaš šta želiš. A u svakoj sekundi možeš mnogo bolje od toga.
Da, baš tako!

... završite kao osoba sa kojom neko vara svog partnera.
Uh neeee... sa ovom trenutAČnom pameću i sa ovom glavom ne, ne i ne.. nikako ovo ne želim sebi..
E, sad.. da li ću ikada.. pa ne znam, nikad ne reci nikad..
Kontam ako sam imala toliko mozga kad sam bila klinka neće valjda sad izvetreti.. ali ko će ga znati, polude ljudi neočekivano.. :mrgreen:

Ko može i voli sa zauzetima.. neka tera.. svako ionako radi kako najbolje ume i zna..

Jesam

...vise puta i svaki put na duze staze,
uhodano neopterecivo i uvijek zadovoljno...ja sam bio zaista mladji ali se isplatilo jer su poslije bile i namjestaljke a sve kao slucajno...greska sto sam se satio...posebno sto su me ti ljudi zagotivili i vodili po piknika ...imao sam dojam da se sve zna...bilo mi je cudno ali sam uspio zaista stvarati atmosfere ne sumnje...tu smo se kumili ,pobratimili ...ko zna sta ...pobjegao sam jer bilo bi mi muka da se ostkrili...a, trajalo je...

Не,зато што увек може да дође до проблема од стране те особе или њеног партнера.Такође је прилично компликовано виђати се са таквом особом и држати ту везу у тајности.

Poslednja izmena:

Nema tu problema, nije komplikovano nije zahtevno samo se drži pravila zvanog 4 puta

Nisam bila u vezi sa ozenjenim iako sam imala prilike ali moj nacin zivota i temperament mi ne dozvoljavaju da budem u takvoj vezi u kojoj bih morala da pravim gomilu kompromisa i da sebi uskracujem neke stvari i dešavanja jer je oženjen i ne može se sa takvim muskarcem nista javno , samo tajno, da ne sazna mu žena deca, tašta i komsije :lol: .... a i šta ce ženama oženjen pored toliko slobodnih muškaraca :)

Back