*VILA*
Ističe se
- Poruka
- 2.092
Jesam bila sam.Naišla sam na netu na ovu temu pa mi se ucinila zanimljivom da i mi ovde prodiskutujemo
Ne bih da pričamo o moralu ,ostavimo to po strani jer znamo svi da se ne treba petljati sa zauzetim, nije u redu, nije pametno, ako vara sa tobom varaće i tebe.Ali, desi se da se sa nekim „poklopite“ skoro u svemu,leptirici u stomaku, seksualna privlacnost i završite kao osoba sa kojom neko vara svog partnera.
Ima li ko iskustava na ovu temu? Vredi li u smislu, ne kaješ se i opet bi?
Kakvi su sve problemi u toj priči i koliko je komplikovano viđati se, koliko je zahtevno, kakva su očekivanja druge strane, kakva su vaša očekivanja ?
Nemam šta da se kajem jer situacija je bila takva da među supružnicima nema ljubavi i da vode svoj život. Nije bilo problema jer postavka stvari je bila takva da se čujemo u određeno vrijeme ili pošalje se poruka, ako može slijedi odgovor-ako ne, nikom ništa. Viđanja opet kad možemo, ukaže se prilika bez da se privlači bilo čija sumnja. Nismo mi imali očekivanja, jer smo oboje bili svjesni da perspektive nema. Tu sam bila dosta prizemna da traje dok je lijepo. Falilo mi je da provedemo cijeli dan ili više skupa, neke stvari su bile onemogućene, ali ne može sve.
Neznam da li bih ponovila, jer ja ne volim drame, komplikacije, dovijanja za viđenja i teško da bi mogla naći nekog slične situacije, da odnos ne predstavlja napor.