Da li ste bili u vezi sa nekim ko je zauzet?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
345.915
Naišla sam na netu na ovu temu pa mi se ucinila zanimljivom da i mi ovde prodiskutujemo
Ne bih da pričamo o moralu ,ostavimo to po strani jer znamo svi da se ne treba petljati sa zauzetim, nije u redu, nije pametno, ako vara sa tobom varaće i tebe.Ali, desi se da se sa nekim „poklopite“ skoro u svemu,leptirici u stomaku, seksualna privlacnost i završite kao osoba sa kojom neko vara svog partnera.

Ima li ko iskustava na ovu temu? Vredi li u smislu, ne kaješ se i opet bi?
Kakvi su sve problemi u toj priči i koliko je komplikovano viđati se, koliko je zahtevno, kakva su očekivanja druge strane, kakva su vaša očekivanja ?
 
Poslednja izmena:
Bio sam kao mladji. Idealno mi je bilo jer dobijas samo lepe strane, ne cima te i da hoce ne moze, ne boris se sa frustracijama, sa losim stvarima veze. Cak jedno vreme mi je vise bilo tih nego slobodnih, to sam bas bio klinac. Pride nema tvrdi pazar, nema kao razmatra te za vise pa zateze. Sve pet.

Sad mi je to malo bezveze, nepotrebna za*ebancija, a i prosto nije ok nekome razbijati nesto svojom sebicnoscu. Kapiram ja da je to vec razbijeno cim dodje do toga, ali ne moras bas pomagati u tome.
 
znamo gde "lezi zec" i to treba jasno i glasno da kazemo. Pa ako je "to" u pitanju, ima resenje za da se izbegnu ti "leptirici" u stomaku i "poklapanje u mnogim stvarima". Dajte partnerima totalnu seksualnu slobodu, kao zamenu za te "leptirice", i bice vam verni do kraja zivota.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ja tražim rodni list ne stariji od 6 mjeseci. Tu pišu promjene bračnog stanja :D
Ljekarsko uvjerenje da je zdrav. Test na sve polne boleščure, takođe!
Pa ova meni rekla da je muž otišao, kao podnela je zahtev za razvod i da vrati svoje prezime, nije ona rekla da nije bila udata. Samo što se posle ispostavilo da su se oni samo popičkali, on otišao od kuće, a ona se pustila u promet. Posle se predomislila i pustila ga da se vrati, verovatno su i dan danas u braku.
 

Back
Top