Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Jacacico i od mene dobrodoslica. Drago mi je da si nam se pridruzila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh, ja sam se za slavu zeznula i umesto slanih kora za rozen tortu kupila slatke.....Domaćica-početnica. Ali gosti nisu ni primetili, sve se pojelo.....
Evo da prenesem moje iskustvo posto i ja slavim slavu 4-5 dana. Rolati ako su dobro umotani bez prisustva vazduha mogu da izdrze jedno 3 dana. Ja svakog dana dodam po nesto sveze i tako izguram do kraja. Posto obavezno pravim riblju corbu ja unapred skuvam koncentrat i podelim u manje kutije pa zamrznem. Svaki dan izvadim po jednu kocku, dolijem vode prokuvam i zacinim po ukusu. To mi dosta skrati vreme.Sarmu isto iskrckam i podelim koliko mi otprilike treba za svaki dam pa onda samo zapecem. Korpice ispecem ranije jer one mogu da stoje ali salate i sl. pravim svakog dana sveze. Tacno je da se spava jako malo ali sta da se radi jednom godisnje je slava. Samo se meni dogadja da je spremam nekoliko puta godisnje vec prema tome kako ima narucilaca.. Znam da posle svake takve slave jedva stojim na nogama.Trebalo bi jos mnogo pisati a i ovo je malo zbrkano. Najbolje je da pitas sta te sve konkretno zanima pa ce ti neko sigurno odgovoriti.
СЛАНИ РОЛАТ ОД КОРА ЗА ПИЦУРолати од танких кора за питу. Згодно да се направи раније и може у много варијанти. Ово је један доручак, занемарена је естерска страна.
Premestiću, nije problem.E pa,toliko je dobra,da sam pomislila da je slavski kolač![]()
Teta Ira, nastavnici i profesori nisu izlapeli, oni su samo rasejaniSada sam tek ukapirala da sam promasila i stavila je ovde a ne na Srpske pogace. Molim naseg uvazenog moderatora da ispravi brljotine jedne izlapele nastavnice.![]()