Ćoše za slanoljupce (slani zalogaji, aranžiranje hrane)

1585xfp.jpg
2qcnz3d.jpg

Pletenica-vencic i zeljanik

Gde u Bg mogu da se kupe one lepe čačkalice za slaniše - vidjam po netu neke lepe kao drvene viljuškice ...ali mogu i plastične, bilo šta samo da nisu obične čačkalice
i ja se ubila tražeći po NS-u... ima u DM-u plastične, a u Metrou sam našla i te drvene viljuškice i baš veliki izbor plastičnih
a kod Kineza imaju one lepe drvene čačkalice što su sa jedne strane tupe, kao izrezbarene, a sa druge normalan vrh

Divno Sneki, Vera i Jelenaana (ovaj zeljanik bi mi tako dobro leg'o). Sneki, videla sam i u albumu- prelepo sa puno stila.

Mi proslavili drugi rođendančić :)

Ovo je posluženje iz igraonice a kod kuće nisam imala vremena da slikam jer sam baš na Uskrs (tad mu je bio rođendan) imala 30 ljudi na ručku (velika najbliža rodbina mm-a i mojih 7-8) a sve spremila od 8.30 do 13.30 i pala na nos )uz preukrašavanje torte ali o tome na drugoj temi)

Dakle, evo sličica :)

svaka vam čast :worth:
Andreju srećan rođus i da ih još puuuunoooo proslavi u zdravlju i sreći :heart:

evo od mene samo jedan postuskršnji tanjir :lol:
od sinoć, naravno setila sam se da slikam kad smo ga već načeli... ali dobra ideja kako potrošiti zaostala jaja
picture.php

Htela sam da napunim jaja, međutim pola ih se nije lepo oljuštilo, neka su propustila boju, itd. tako da sam ih sve zajedno izrendala i izgnječila, dodala sitno seckanog mladog luka, kiseli krastavčić, malo senfa, malo putera i malo rena... i napravila kuglice.
uz to projice i kuvane šunkice

a ovo mi je dete za večeru zaželelo sendvič, ali da bude kao leptir sendvič :think:
prethodni dan je bila viršla kao crvić, to nisam slikala :lol:
picture.php

Back