Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

jel se ti hvalis? sigurna sam da ne postoje muskarci koji ne trtljaju.
Ја се не хвалим никада.

Да ли си прочитала негде овде да сам се хвалио?

Да ли сам овде написао да сам био или нисам био?

Ниси.

Више причам негативно о себи, него што се хвалим.

uglavnom da rezimiramo

lepe obrazovane sposobne inteligentne sa malo partnera su budale
a ruzne glupe neobrazovane nesposobne sa 500 likova koji su ih pregazili su top

posto mora ili ili
Kakve veze ima lepota.
Ako se izvrne ironija u neironičan iskaz ružne ili manje lepe žene su u istom košu sa nesposobnim, lakim, neobrazovanim. Dok istovremeno lepe žene samom svojom lepotom nisu budale i u istom košu su sa sposobnim, inteligentnim...

Ima čika Božidar Damjanović Benedikt jedan roman, zaboravih mu ime.
Dobro,niisam više baš ni sasvim siguran da je on to pisao... :)
Anđeo, pred apokalipsu, spasava jednu djevu - prelepu, ali ne i potpuno bez poroka. Na njeni začuđenost joj je objasnio:
Njoj se, kao nekome ko je izuzetno lepoj nidila prilika da mnogo puta zgreši, što i jeste, ali malo puta.
Lako je biti bezgrešan ako si ružan i ne nudi ti se ništa.

Anđeo, pred apokalipsu, spasava jednu djevu - prelepu, ali ne i potpuno bez poroka. Na njeni začuđenost joj je objasnio:
Njoj se, kao nekome ko je izuzetno lepoj nidila prilika da mnogo puta zgreši, što i jeste, ali malo puta.
Da, već je poznato je to - lako je biti nevin kad si ružan i niko te neće - već je i kliše.
Nego recimo: svidim se nekom muškarcu, ali osim mene svidi mu se još jedna. I po svim kriterijumima smo manje više iste ili recimo slične, osim što sam mu ja lepša. I njemu taj faktor bude presudan da se odluči za mene. Naravno da je ovo nemoguće znati jer to niko neće da kaže, ali hipotetički, kad bih znala da me je zato odabrao - odbacila bih ga.
Isto važi i za bilo koji drugi "kriterijum", tipa više mu odgovaram zbog toga i toga.

Ako se setis kako se zove knjiga, napisi čitala sam par njegovih dela , mnogo mi se dopalo

Kakve veze ima lepota.
Ako se izvrne ironija u neironičan iskaz ružne ili manje lepe žene su u istom košu sa nesposobnim, lakim, neobrazovanim. Dok istovremeno lepe žene samom svojom lepotom nisu budale i u istom košu su sa sposobnim, inteligentnim...
brt vidi ako vec ne mozes da skapiras ono sto je napisano onda je logicno da ces na dalje interpretirati pogresno pa je stoga takodje logicno da se ja necu upustati u korekciju tvojih zakljucaka odnosno da me bk o tome sta i kako ti zakljucujes iz mog pisanja <3

uglavnom da rezimiramo

lepe obrazovane sposobne inteligentne sa malo partnera su budale
a ruzne glupe neobrazovane nesposobne sa 500 likova koji su ih pregazili su top

posto mora ili ili
Lepe, obrazovane i inteligentne nisu ni pomenute u temi, pitanje je fokusirano na osobine žene, loša osoba koja nije imala partnera, tj devica je, nevezano da li je intelignetna, obrazovana i sl. Niko nije pominjao fizički izgled, već osobine, ajd malo pazi na času :P

Back