крсташ
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Ма знам ја за то.bitno je obostrano zadovoljstvo i ugovor o cutanju
Други долазе код мене и хвале се. Удата, заузета, верена,... Морају да кажу па макар цркли.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма знам ја за то.bitno je obostrano zadovoljstvo i ugovor o cutanju
jel se ti hvalis? sigurna sam da ne postoje muskarci koji ne trtljaju.Ма знам ја за то.
Други долазе код мене и хвале се. Удата, заузета, верена,... Морају да кажу па макар цркли.
Ја се не хвалим никада.jel se ti hvalis? sigurna sam da ne postoje muskarci koji ne trtljaju.
razmisli sad gde je problemВише причам негативно о себи, него што се хвалим.
То није проблем.razmisli sad gde je problem
napisao sam vec 2019Иди и напиши докторат...
morala bih da mislim a to mi ne ide u poslednje vremeТо није проблем.
Ја причам више негативно о себи због једне друге ствари.
На теби је да закључиш зашто и о чему се ради.
Чекај, је л ми тражимо ове које немају ниједног?lepe obrazovane sposobne inteligentne sa malo partnera
Онда ћу да ти откријем...morala bih da mislim a to mi ne ide u poslednje vreme
Kakve veze ima lepota.uglavnom da rezimiramo
lepe obrazovane sposobne inteligentne sa malo partnera su budale
a ruzne glupe neobrazovane nesposobne sa 500 likova koji su ih pregazili su top
posto mora ili ili
Da, već je poznato je to - lako je biti nevin kad si ružan i niko te neće - već je i kliše.Ima čika Božidar Damjanović Benedikt jedan roman, zaboravih mu ime.
Dobro,niisam više baš ni sasvim siguran da je on to pisao...
Anđeo, pred apokalipsu, spasava jednu djevu - prelepu, ali ne i potpuno bez poroka. Na njeni začuđenost joj je objasnio:
Njoj se, kao nekome ko je izuzetno lepoj nidila prilika da mnogo puta zgreši, što i jeste, ali malo puta.
Lako je biti bezgrešan ako si ružan i ne nudi ti se ništa.
Ako se setis kako se zove knjiga, napisi čitala sam par njegovih dela , mnogo mi se dopaloIma čika Božidar Damjanović Benedikt jedan roman, zaboravih mu ime.
Dobro,niisam više baš ni sasvim siguran da je on to pisao...
Anđeo, pred apokalipsu, spasava jednu djevu - prelepu, ali ne i potpuno bez poroka. Na njeni začuđenost joj je objasnio:
Njoj se, kao nekome ko je izuzetno lepoj nidila prilika da mnogo puta zgreši, što i jeste, ali malo puta.
Lako je biti bezgrešan ako si ružan i ne nudi ti se ništa.
brt vidi ako vec ne mozes da skapiras ono sto je napisano onda je logicno da ces na dalje interpretirati pogresno pa je stoga takodje logicno da se ja necu upustati u korekciju tvojih zakljucaka odnosno da me bk o tome sta i kako ti zakljucujes iz mog pisanja <3Kakve veze ima lepota.
Ako se izvrne ironija u neironičan iskaz ružne ili manje lepe žene su u istom košu sa nesposobnim, lakim, neobrazovanim. Dok istovremeno lepe žene samom svojom lepotom nisu budale i u istom košu su sa sposobnim, inteligentnim...
ja ne znam sta ti trazis, ali ti svesrdno zelim da nadjes to sto trazis !Чекај, је л ми тражимо ове које немају ниједног?
Lepe, obrazovane i inteligentne nisu ni pomenute u temi, pitanje je fokusirano na osobine žene, loša osoba koja nije imala partnera, tj devica je, nevezano da li je intelignetna, obrazovana i sl. Niko nije pominjao fizički izgled, već osobine, ajd malo pazi na časuuglavnom da rezimiramo
lepe obrazovane sposobne inteligentne sa malo partnera su budale
a ruzne glupe neobrazovane nesposobne sa 500 likova koji su ih pregazili su top
posto mora ili ili
Pod pojmom čedna, mislila sam na fizičku čednost a ne mentalnuČedna ne može biti zla, makar što se samog pojma tiče, jer on označava mnogo više od nevinosti u seksualnom smislu, čedo moje.